תגובה: ג׳ימיני לזוג עם ילד אפשרי
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ד ו ר ו ן
לא הייתי מתייחס לבדיקה משבוע שעבר.
תזכור,
אם. קיבלת את הבדיקה, אחרי החלפת בעלות, הוא לא חייב לך כלום.
דורון כנראה שלא הבנת ראיתי ג׳ימיני שהיה לה את הטופס בדיקה מפעם לפי דעתי זה כן מעניין כי יש דברים לפעמיים שאי אפשר לסדר
רצייתי רק לברר מה זה אומר כגון שלוחות שילדה פגומות.
ג׳ימיני לזוג עם ילד אפשרי
איך אתה יודע שהרכב לא עבר תאונה קשה בחודש שעבר? או שהגיר דופק כבר שנה? הבדיקה הזו אולי שווה משהו ואולי לא. תצא מנקודות הנחה שלא.
ושלוחת שילדה נשמע כמו מינוח מכובס למוטות רדיוס עקומים.
Sent from my iPhone using Tapatalk
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
asypeer
איך אתה יודע שהרכב לא עבר תאונה קשה בחודש שעבר? או שהגיר דופק כבר שנה? הבדיקה הזו אולי שווה משהו ואולי לא. תצא מנקודות הנחה שלא.
ושלוחת שילדה נשמע כמו מינוח מכובס למוטות רדיוס עקומים.
השאלה שלי היתה האם שווה להמשיך לבדיקה יותר מקיפה ממישהו מקצועי או שזה מספיק והרכב לא בשבילי,לי מישהו אמר לי על שלוחות שילדה שזה סוג של ״קצה״
האוזני גרירה היו עקומות? הוחלפו חלקי פח ופגושים?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
asypeer
האוזני גרירה היו עקומות? הוחלפו חלקי פח ופגושים?
זה כבר לא רלוונטי בנוסף אמרו לי לא לגעת וזה מה שעשיתי,הבנתי שלוקח זמן למצוא ג׳ימיני ובכלל אולי אני יעדיף כבר משודרגת.
תקראו לי משוחד אבל גרנד ויטרה דור ראשון מנוע 2.0 הוא רכב מרווח עם תא מטען ולא כזה זללן דלק.
אני חשבתי כמה פעמים להחליף אבל אחרי שנסעתי בג'ימני שאני לא מזלזל בו בכלל צריך לזכור שכדי להגיע לטיול של 80 קילומטר במדבר נוסעים 300-800 קילומטר בכביש.
שכל אחד יעשה את מה שנוח לו אבל תדעו שגרנד ויטרה(הדור הראשון עם הסרן חי) זאת אופציה מצוינת .
לגבי הדור החדש בלי סרן חי מאחור אני אשמור את דעתי ואתן למביני עניין להביע את עצמם.