אופיר,
אני לא מוצא מזה זמין גם.
אתה גולש מישראל או מארהב?
Printable View
בועז קבל.
מקווה שאתה לוחץ Next לקבלת קבוצה נוספת של חנויות באזור המיקוד שהכנסת.
פששש....
עשית עבודה רצינית ביותר.
תודה רבה!
( מבואס שאין בחזית שחורה. הלבן מכוער בעיני)
בכיף. אחוות JEEP, ומחוות בהתאם :-)
תיאלץ להמתין לזמינות השחור.
נשמעת כמוכן להתפשר :-)
לא ממש מוכן ללבן.
אני מתבאס לקחת 5s
ומקווה שתוך שבוע עשרה ימים הם יצליחו להשלים מלאים...
לא רואה את עצמי עם טלפון לבן
יכול לנסות גם ב Craigslist
http://sfbay.craigslist.org/pen/mob/4684244605.html
http://sfbay.craigslist.org/search/s...k=850&sort=rel
לא נמצא 6 לצערי.
נסגר עם זה בניו המפשייר ללא מיסים
http://img.tapatalk.com/d/14/10/04/ugy2anum.jpg
תודה לכול מי שסייע
בועז - אני גם חושב לקנות את ה5S דרך חבר שמגיע.
הדגם שקנית הוא A1533 שלפי מה שקראתי תומך בצורה בסיסית בדור ה-4 (אייפון 5S דגם A1533 ודגם A1453 - תומכים בתדר אחד רלוונטי 1800MHz, תומכים דור רביעי בסיסית) - מתוך אתר pocket.co.il.
יש לך דור רביעי במכשיר ? באיזו רשת? והאם מורגש הבדל ?
תודה,
אסף
היי
יש לי 1533.
מסומן במכשיר לאפשר דור רביעי בסלקום אבל לא ראיתי בשבוע שהוא אצלי שום סימן שאני גולש בדור רביעי.
יכול להיות שבגלל הפריסה החלקית.
בכל מקרה אני גם לא שם לב לצרכים שלי להבדל בין wifi ל 3g ובין wifi 20 ל 40. כולם בדרך כלל נותנים לי גלישה מהירה..
תבדוק את המידע שלך.
לפי מה שאני הבנתי, לסלקום פרישה מוגבלת לאזורים ספורים והם משתמשים בתדר 1800 שנתמך עי האייפון הספציצי.
איפה שאני גר כנראה יהיה דור 4 לפלטל לפני סלקום
חבל שלא שלחת לי ה"פ - לא ראיתי את השירשור הזה.
הייתי פותר לך הרבה בעיות ושאלות..
לטובת כל היתר.
קניתי כבר יותר מ-6 אייפונים לחברים/משפחה בארץ (ועוד אחד לפה.. עצוב מאוד, פרטים בהמשך).
קונטרקט פרי של T-MOBILE הוא כשמו - ללא חוזה.
לT-MOBILE אין חוזה "שנתי" ואין סיבסוד מכשירים ולכן הוא מוגדר כ"ללא חוזה" אבל המכשיר יעבוד רק ב T-MOBILE, אלא אם תבצע מספר פעולות (רשמיות).
אם אתה קונה ישירות מ T-MOBILE, התשלום בתשלומים חודשיים ועד שאתה לא גומר לשלם, הטלפון "נעול" לשימוש בחברה שלהם כל זמן שאתה בתחומי ארה"ב - מחוץ לארה"ב ניתן להשתמש בסים אחר.
אם אתה קונה את המכשיר של T-MOBILE בחנות אפל, אתה משלם מחיר מלא, מראש ולכן ניתן גם לבקש לפתוח את ה"נעילה".
בכל מקרה, בחודשים הראשונים שלאחר תחילת המכירה, אין בכלל מכשירים "פתוחים" (לא נעולים לחברה מסויימת) וגם את של T-MOBILE לא ניתן לפתוח, גם אם רוצים ומשלמים מחיר מלא מראש.
לגבי האייפון 6.
לא ברור לי למה אבל SHMBO החליטה שאחרי שהאייפון 5 שלה נפל לבריכה, היא רוצה את ה-6 ולא לעבור למכשיר רציני (אידרואיד..).
קנינו 6 חדש לגמרי (כמו שבועז רצה) והיא היתה מאושרת.. עד שהתחילה להשתמש בו..
הטלפון יפה מאוד אבל כל הזמן נתקע וקופא ומנתק שיחות באופן רנדומלי ואפליקציות לא עובדות חלק (לדוגמא - בוואטס-אפ חלק מהשיחות לא עולות וצריך למחודק לגמרי ולהתחיל שיחה חדשה..הזוי).
חברה נוספת (בניו יורק, כך שזו לא הרשת/איזור) חוווה אותן בעיות ורשימת הממתינים "לפגישה" (כך הם קוראים לזה) לבדיקה/תיקון בחנות האפל ליד הבית, ארוכה כאורך הגלות, לבעלי האייפון 6.
בקיצור.
מכירת מכשירים(6 ו-6+) "פתוחים" לחלוטין באופן רשמי בחניות אפל, עדיין לא החלה בארה"ב ושלא ימכרו לכם סיפורים.
"לארגן משהו" תמיד אפשר (וכן, יש פריצות לאייפונים החדשים) אבל כמו שג'ו אמר, אני לא הייתי ממליץ להתעסק בזה.
בכל הנוגע לאייפונים, אין מציאות. יש מחיר בחנות וכל מחיר שהוא פחות מזה, חשוד ביותר ואני הייתי ממליץ להתרחק ממנו.
אז כנראה מזל שלקחתי 5s...
אגב, כמה חברה אצלנו כבר קיבלו את ה 6 הישראלי לפני כמה ימים.
לא אהבתי את הגודל ובדיעבד אני מבסוט.
ההבדלים בינהם מינוריים
ועוד משהו קטן.
גם באנדרואיד (סמסונג) יש נעילות - מה שרלוונטי זו נעילה אזורית. לדוגמא, טלפון שנקנה בארה"ב (גם אם ניתן להשתמש בסימים שונים) אפשרי לשמוש רק בצפון אמריקה, אלא אם..
גם אם המכשיר הוא SIM FREE, צריך עדיין לאתחל אותו עם סים מקומי ולהשתמש בו מספר דקות, על מנת לבטל את הנעילה האזורית.
וגם יש הבדלים בתדרי הדור הרביעי בין מכשירים אמריקאיים לאירופאיים (ישראל) וצריך לשים לב לזה.
דור רביעי בארץ עובד (יעבוד) על 1800 ו-2600.
בארה"ב כל חברה עובדת עם תדרים שונים (AT&T ו T-MOBILE לדוגמא) ולכל חברה (למכשיר) יש תדר אחד שמקביל לזה בישראל.
המשמעות היא שטלפון שנקנה עם תדרי AT&T לא יעבוד בכל החברות בארץ (וכך גם T-MOBILE) וגם בחברות שיעבוד בהן, יש לו רק תדר אחד מתוך השניים שהחברה בארץ מפעילה - בעיית קליטה בשעות עומס, תלוי מה התדר ה"עקרי" של החברה.
לבדוק לפני הקנייה.
למשל, לא כל גלקסי S5 יעבוד (טוב) בארץ - צריך לקנות רק את הדגמים שמסתיימים ב-F או ב-H (עדיף F).
ולשים לב לנתונים - לגלקסי S4, למשל, יש כמה דגמים לפי המעבדים (ולא רק השניים "המוכרים" בארץ).
ולפני שאשכח.
בועז, שההורים/קונים יפעילו את המכשיר ויכניסו סים ויוודאו שהכל עובד כמו שצריך.
חזרו אלי 3 מכשירים DOA או שהפסיק לעבוד אחרי 4 ימים - השירות נהדר. החליפו מיד ובלי בעייה (אפילו מכשיר אחד שנקנה בארץ(4S), הוחלף ללא כל בעייה - כמובן שאמרתי שנקנה בישראל) - בישראל לא הסכימו לגעת במכשירים.
לשלוח מכשיר לפה, כשאין מישהו "על הקו", זה לא פשוט...
אייפון 5s סים פרי.
בלי בדיקה ובלי בטיח.
שמתי ננו סים חדש מסלקום והתנעתי והכול עובד כמו שעון קוקיה סיני
אחלה - כשהכל עובד כמו שצריך, כל הבדיקות (שלא ביצענו "לפני")... מיותרות לחלוטין:).
ועוד דבר קטן (אי אפשר בלי).
הרשימה בלינק שהעלית, של מכשירים תומכי דור רביעי, ממש לא שלמה והיא מכוונת למכשירים שממילא נמכרים בישראל.
לדוגמא.
יש מכשיר של סמסונג - גלקסי S4 שלא נופיע ברשימה והוא תומך בדור רביעי בישראל והמעבד שלו חזק הרבה יותר מהדגם "הרגיל" - 9506.
זו הקנייה טובה ביותר כיום בשוק , בהיבט של עלות-תמורה..
לכל מען דבעי - עיינו/יענו לכל המתעניינים.
כמו שאמרתי, בגלל דרישות הזויות מצד חברים/משפחה שלא מבינים כלום ושלא איכפת להם לשלם הרבה (מאוד) כסף על טכנולוגיה ירודה ולהיות כבולים בקונספציות של איזה בחור ממוצא סורי/לבנוני, שכבר מת בנתיים...
אני בודק את האייפונים על בסיס קבוע..
היום (לא יודע בדיוק מתי התחיל) האייפונים של T-Mobile שנקנים כ-Contract Free , בחנויות אפל (לא בחנויות T-Mobile !!!) פתוחים לכל סים, בכל העולם.
תהנו.