זה מה שנותן מענה לדרישה שלך.
עדיף לדעתי 5ל/ד עם ברז על הקו לויסות ספיקה כשהילדים משחקים עם הברז (והם ישחקו..), ואם רוצים אפשר לפתוח עד הסוף ולקבל לחץ בריא.
בקצה הצינור ראש טוש/בידה.
Printable View
לא.
אבל אם אתה מתכוון להשתמש מגריקן, אתה יכול לחבר צינור דרך פקק עד לתחתית המיכל.
חובה נשם למיכל.
ועדיף לייצר למשאבה אחסה בסיס.
הייתה לי משאבה טבולה, עם חיבור מצית, זה פחות יעיל לדעתי.
אז אני קבלתי שבוע שעבר את זה .. שטפתי עם זה את האוטו ( צריך לעבור עם מברשת רטובה קודם ) ובדקתי איך הולך. ( מעולה למקלחת ) לא בזבזני במים.
לא מתחמם ( מיכל 20 רצוף )
לא טבול.
₪ 110.40 40% Off | Car Wash 12V Car Washer Gun Pump High Pressure Cleaner Car Care Portable Washing Machine Electric Cleaning Auto Device
https://a.aliexpress.com/_vPNjjN
Sent from my iPhone using Tapatalk
למה שאתה מחפש אני יכול תהמליץ על seaflo 22 אאל''ט היא 5 ליטר לדקה, פשוטה מאוד ויעילה. את שלי רכשתי באליאקספרס ולמעט כוונון של הפרשוסטט לאחר 3 שנים של עבודה לא היו לי איתה ביות. לצערי פתחתי אותה כדי לבדוק '' איך הדברים עובדים'' וכשסגרתי חזרה סדקתי את את תושבת הפרשוסטט....
כדאי לקבע אותה מאחר והיא רוטטת קצת בהפעלה.
גיא
Sent from my SM-G970F using Tapatalk
אם יש מקום בג'יפ - מיכל ריסוס של גננים 5 ליטר עולה פחות מ-100 ש"ח ועושה עבודה מעולה
אפשר להכניס גם מים חמים ויש לך מקלחת חמימה
מניסיון , לא תצרוך את כל המיכל במקלחת אחת
חזק,אהבתי
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
אפשר.
הזרם לא משהו, ובספיקה כזאת גדולה, אתה נדרש לפמפם רוב הזמן.
אם אתה בקטע של לפמפמם, להרטיב את הגוף, להסתבן, לפמפם, ואז לשטוף צ'יק צ'ק את הסבון- זה יעבוד.
אישית,
לא מבין את הכיף שבמקלחת כזאת.
בטח לא כשקר בחוץ.
נ.ב.
לא עם שפריצר גינה, אלא עם שפריצר של בידה.
דוקא מאוד אהבתי את רעיון המרסס כי לא צריך לעשות בו שינויים, יש לו מנגנון דחיסה מובנה ואפשר לחמם כמות של מים על גזיה, לערבב עם המים במרסס ולהגיע לטמפ' נעימה למקלחת. חוץ מזה שאפשר לתת למים להתחמם בשמש במהלך היום על הגגון (5-8 ליטר על הגג נראה לי סביר).
אבל הספריי שמתאים לריסוס לא נראה לי מתאים למקלחת, בגלל זה חשבתי להחליף את הפיה בקצה.
אפשר לפרק את המרסס ואז זרם המים גובר ועדיין נשלט.
Sent from my HD1903 using Tapatalk
המקלחת עם פיית הריסוס אומנם איטית יותר אבל החיסכון במים אדיר
ואם נחזור שניה לרעיון המרסס (עשו שניה נסיון, צאו למחסן, פרקו מהמרסס שלכם את הדיזה ותראו לכמה זמן הפמפום מספיק לפני שהזרם נעצר, אתם עלולים להתאכזב), לדעתי משאבה טבולה לג'ריקן בעליאקספרס עולה פחות ממרסס.
החסכון במים הוא היתרון היחיד שלו.
לגבי הרעיון להתקלח עם הדיזה של המרסס, שכחו מזה. אתם פשוט לא תצליחו להוריד מעצמכם את הסבון. הייתי אומר שלקירחים זה עלול להתאים, הבעיה בגילנו היא ששאר הגוף נוטה להיות שעיר כמו קוף.
לחילופין, יש דיזות עם ספיקה יותר גבוהה, אבל הן יקרות.
מעבודה עם מרסס כזה בגינה, זה פמפום בלתי פוסק כדי לקבל רסס ראוי להדברה, וזה בקושי הראבה וממש לא מקלחת ראויה.
גם לי ברור איך מקלחת במרסס עובדת לכם, הספיקה במשאבות הסיניות הטבולות בעיני היא חלשה מידי אז לא מבין איך אפשר להתקלח עם מרסס, וספציפית הסיבה לרכש של משאבה עם ספיקה של 4 ל/ד זה בגלל שהמשאבות הסיניות הטבולות כשלו בלהוריד חול משיער של בן שנתיים שמתעקש לצלול בחול כל פעם מחדש בים.....
Sent from my SM-A705FN using Tapatalk
כרגע יש לי גם משאבת 11.5 ל/ד. חשבתי על המרסס גם בגלל הניידות וגם בגלל האפשרות לחימום מים בלי מעבירי חום ופרוצדורות מסובכות.
אני יכול פשוט לשים ג'ריקן קטן על הגג שיתחמם בשמש ולשאוב ממנו מים נעימים עם המשאבה הקיימת.
לא מת על הרעיון של כמות גדולה של מים על הגג