תגובה: חדש בפורום, נעים מאוד.
הזמן טס מהר כשנהנים.
אני אמור להגיע לסאן פרנסיסקו בקרוב, יותר נכון לברקלי אבל משם אקפוץ לעיר הגדולה.
אני ממליץ להתרחק מדיסקברי, קיבלתי אחד חינם ופשוט מכרתי לברזל.
דיזל יש לב.מ.וו ומרצדס, אפשר למצוא E דיזל במחירים נוחים, יותר נפוץ וישן מה335d שינגסו לך בכל התקציב.
סובארו אאוטבק זאת בחירה מצויינת, רכב אמין, פרקטי ושמירת הערך מצויינת.
מבחינתי הדבר הכי כייפי פה זאת הקלות הבלתי נסבלת שבה אפשר להחליף רכבים, לקנות צעצועים וכמובן מחירי הדלק והביטוחים, מקיף לאופנוע עולה לי כ$50 בחודש, על הרנגלר המקיף עולה לי $37 והוא מבוטח לפי שווי של $9K.
החיים פה יותר הגיוניים, וגם עם 40% מס הכנסה אני מבסוט
תרגיע בן. עוד יחשבו שבאמת טוב פה...
אל תבנה על ביטוח זול - בגלל זה שאלתי את השאלות קודם. בלי קרדיט-סקור (יש פה 4 סוגים.. אחד של חברות ביטוח הרכב), תשלם המון.. כמוני.. (שבוע הבא נשנה..) ובכל מקרה המחיר משתנה לפי ותק נהיגה ומקום מגורים (שים לב שותק הנהיגה פה נחשב מרגע שאתה מוציא רשיון מקומי... או שתביא מסמכים ותירגומים ו... בלאגן).
אין מספר ביטוח לאומי אבל אני אזרח מלידה, אני מניח שאוכל להוציא מהר.
האם זה מחיר הגיוני ל LX470?
[/URL
http://sfbay.craigslist.org/sfc/ctd/4714743832.html[URL]]
Sent from my iPhone using Tapatalk
דבר ראשון תמתין עד שתגיע.
לגביי הביטוח, המחירים בקליפורניה הרבה יותר נוחים מהחוף המזרחי, המחירים שרשמתי קודם הם המחירים שקיבלתי גם כשהוצאתי רישיון מקומי, אם אתה אזרח מלידה אז יהיה יותר קל לעבוד על דברים, זה אומר שיש לך קרדיט ככל הנראה נקי אך ללא היסטוריה ממשית, דבר שאפשר לפתור תוך מספר חודשים, אסייע בשמחה, אחד הדברים הכי חשובים זה ללמוד איך לעבוד עם המערכת ולנצל אותה לטובתך, זה עובד מצויין עם מיסים ובירוקרטיה.
למה בדיוק סאן פרנסיסקו? מדובר על עבודה?
2 קבצים מצורפים
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Bernard
ועד שתבוא, אני אשמח אם תפנה אותי למקומות של 4X4... לא פארקי "עבירויות". מקומות לטייל (עם עבירויות) ולשבת עם הגמדים לשתות קפה ורוגלאך..:).
ברנרד, ממש לידך יש את Wharton , עונה על הצרכים שהגדרת בקלות. (תמונות חורף\קיץ)
קובץ מצורף 92707קובץ מצורף 92708
לא כ"כ מדוייק בן.
אצלי זה די טרי ולכן אני קצת יותר קרוב ל"עיניינים".
אני לא מדבר על כל מיני קומבינות - אצלי הכל צריך להיות ישר יותר מסרגל.
בקיצור.
אין SSN = אין קרדיט.. בכלל.
ברגע שמקבלים SSN (האח הגדול מיד מעביר/קולט את המידע לתוך מערכת הקרדיט הלאומית) מתחיל לרוץ השעון.
הקרדיט מתחיל להיצבר מיד עם.. החוב (או החשבון) הראשון, שמשוייך ל-SSN.
נכון שדבר חשוב הוא שאין מה שנקרא "קרדיט רע" אבל יותר חשוב מזה הוא "הסטוריית הקרדיט" שהצירוף שלה, עם המצב הנוכחי יותר את הניקוד.
ויש בעייה מסויימת להתחיל להריץ את הקרדיט, כך שימצא חן בעיני ספקי השירות/מוצרים.
הם רואים שאין היסטוריה ולכן גם אם אין "קרדיט רע" הם לא מתייחסים לזה בעין אוהדת מידי.. לא קריטי אבל בהחלט מעצבן ומעיק.
ודבר נוסף.
אני לא יודע מתי אתה מתכוון להגיע אבל תתחיל להתכונן.
לדוגמא - SSN אפשר להוציא גם מהארץ, עד כמה שאני זוכר... תבדוק ותתחיל.
אם יש לך אזרחות אמריקאית, תמהר להוציא אזרחות לגמדים שלך(ו-SSN. לא טרוויאלי בכלל. לילדים אין SSN אוטומטי) וגרין כארד לבת/בן הזוג גם לוקח זמן - זוג מכרים (חדש) שלנו "תקועים" בארץ. הבעל הוילדים אזרחים אבל הדרכון של האישה תקוע בשגרירות בהליך הגרין כארד. הבעל כבר עושה נסיעות לפה, בגלל שבאוניברסיטה שבא הוא עושה תואר בכר, הוא כבר רשום כעובד וצריך "לדפוק כרטיס"... הזוי..
על המיסים אני גם אספר פה.
על קוצו של "י" רק אומר שבישראל מנסים לחכות רק את "הרע" שבשיטה האמריקאית ומשמיטים את "הטוב"... כמעט לכל דבר יש פה "החזר מס"... כמעט..
- - - Updated - - -
פתחתי שירשור על החים בגולה - בן, תתרום משהו.. תקן טעויות שלי ותבהיר כל מיני דברים שהבנתי לא נכון...
http://www.jeepolog.com/forums/showt...923#post603923
בנצי שלום,
אך מידת הפופלאריות בקליפורניה של VW T3 Cyncro WestFalia?
רכב מיוחד, שילוב של 4x4 וקמפר, והכל בקופסה אחת.
מסקרן אותי יכולות השטח שלו? אל מול SUV מוכר כדוגמת טרופר, ספורטא'ג וכו...
משיטוט באתרי מכירה של רכבים כאלו, אני למד שעלות למשומש גבוהה מאוד.
ישראל
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
amirk
נו, כזה יש לי הרבה ליד הבית... מלא יערות ושלוליות למשחקי בוץ - לא כ"כ בשבילי.
ניר.
לא ענית אם יש לך מי שיחתום "ערבות"..
בכל מקרה.
אולי האופציה שלי לך תהיה לא כ"כ פופולרית ופחות כלכלית מקנייה אבל..
אם יהיה "ערב" ותוכל, אני הייתי מציע לקחת רכב משפחתי (קטן, בסיסי פחות או יותר) בליסינג ולקנות רכב שטח "למשחקים" וטיולים.
עם רכב ליסינג (הקוראנים פה מגיעים במחירים ממש מצחיקים ותוכל לקחת משהו ב$200 לחודש+סכום בסיסי) יהיו לך פחות בעיות (חדש) והוא באחריות ואח"כ אין לך את הסיפור למכור.
נכון, בחישוב חשבונאי פשוט אולי תפסיד כמה גרושים אבל יהיה לך ראש שקט של רכב בלי בעיות גיל..
רכב שני (אמרת 7 מקומות), אני בטוח שג'ו ובן (בעלי הותק) יוכלי לייעץ לך טוב יותר ממני אבל אני די נדלקתי פה על פורד אקסרקוז'ן - מפלצת ענקית שמכילה 7 ענקים בנוחיות רבה, מנוע דיזל חזק (ובזבזני להפליא) ושיפורים מפה ועד הירח (שני סרנים חיים וקפיצי עלים בכל הפינות).
הפסיקו לייצר ב-2005 ובגלל זה "ירדתי מזה".
לפי מה ששמעתי, את הרוביקון יהיה קצת קשה לעשות איתו, בגלל האורך, אבל מדבריות ועבירויות זה די משחק ילדים בשבילו..
וכמו שאמרתי - שיפורים... השמים הם הגבול.