תשמע לקח מלא זמן עד שנפל לך האסימון... חברים מי שמבקש ממנו חברות - בירה עלי.
Printable View
תשמע לקח מלא זמן עד שנפל לך האסימון... חברים מי שמבקש ממנו חברות - בירה עלי.
דפוקים כולכם!!!
עובד עליכם... ובגדול!!!
ורק אסף מטיל ספק באמינות וכנות השירשור הזה.. ואני גם, קצת מאוחר מידי..
קודם לא מספר, למרות החתימה, שהוא בעצמו פתח חשבון בשקץ
אח"כ מעורר את כולם, בטוענות שווא מסכנות, להיכנס לדף שלו ואז מתברר שיש לו בכלל שניים (הבחור מקצוען!!) ועכשיו, בלי שתרגישו, הוא מעלה את מספר החברים (וצובר בטח נקודות איפשהו - אולי התערבות עם מישהו) ועוד גרם למישהו אשכרה לשלם לכל מי שנכנס ונהיה חבר...
ונראה לכם שהבחור הזה, שטס לחו"ל כל שבועיים בביזנס/פירסט לא יודע מה הוא עושה?
כוכב!
אם היה לי חשבון פייסבוק, גם אני הייתי רוצה להיות חבר איתך שם... שתלמד אותי כמה טריקים כאלה...
לא צריך כל כך להתאמץ בשביל חברים...
http://www.buyfacebooklikesfans.org/...ebook-friends/
תשמעו, זה ענק.
לקנות חברים בפייסבוק...
אם זה לא היה אמיתי מישהו היה צריך להמציא את זה.
ואחר כך יש כאלה שעוד מתווכחים למי יש חיים ולמי לא. אנשים מסכנים, בחיי.
אפשר גם לקנות לייקים...
http://www.ebay.com/itm/5000-FACEBOO...item23460d174c
אני שוקל לבזבז 12 דולר עליך. אתה לא תישן שבוע.
אני אמצא את הכתובת שלך ואשתין לך בסיר של הבירות. תיזהר.
ניצחת, קח חתול כמו שאמרת שאתה אוהב
קובץ מצורף 93818
דרור,
במקרה הזה אתה מתייחס לזה לא נכון.
פייסבוק, בדיוק כמו גוגל, עושה את הכסף מפרסום ומשמשת כפלטפורמת שיתוף ״ידע/חוויות וכו״ -אבל, גם ובעיקר, פרסום.
תחשוב על עסק/יחצ״ן שרוצה לשווק את עצמו, האם אתה היית פונה למישהו שיש לו חבר אחד/לייק אחד בדף העיסקי שלו?
האם לא היית מעדיף מישהו עם 20000 לייקים/חברים?
זו בדיוק הסיבה שקונים לייקים או חברים, ע״מ להרשים ולהראות.
מי שקונה בד״כ זה לא מישהו משועמם שרוצה חברים וירטואליים, אלא מישהו שיש לו מטרה להראות כבעל חברים רבים והשפעה...
מצאת למי לענות ברצינות....
לא, אני לא מאלה ששופטים בנאדם או עסק לפי הלייקים בדף הפייסבוק שלו. פשוט כי אני לא נכנס לפייסבוק, כאילו?....
זה כי אני מין עוף מוזר כזה. איך ההוא מאנגליה קרא לי? בדלן.
ולו רק בגלל שכל קאקר אשכרה יכול לקנות לו את החברים והלייקים?.... זה לא נראה לך עקום?
אללה יוסתור, לאן הפייסבוק הזה לקח אתכם. תסתכלו על עצמכם.
- - - Updated - - -
לא מספיק.
דיברתי על חתול מפליץ.
מה שעושה לך את זה... רק תגביר ווליום
<iframe width="560" height="315" src="//www.youtube.com/embed/rJqDPaf31Gw" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
דרור,
תתפלא, אני דווקא מסכים איתך ברוב הדברים, אבל, הפייסבוק משמש אותי לשיווק וקידום העסק שלי (לא זכור לי שאי פעם העלתי משהו אישי לקיר, תמיד זה קשור לעבודה)
וכן, אנשים מתייחסים גם לכמות (זה נחשב ״ממליצים״...)
עוד מילה וחצי על התופעה, הייתה תקופה שמקדמי אתרים העריכו שגורל מייחסים חשיבות גם לכמות הלייקים וזה גרם לזינוק בסחר בלייקים.
בקיצור, זה שוק שלם....
ברנרד,
אפשר לקרוא לזה בהרבה שמות, בשורה התחתונה, זה עובד.
אנשים אוהבים לראות משהו שאנשים אחרים ראו/ניסו/ בדקו (למה יוטיוב מראים לך את הסרטונים הנצפים ביותר עם ציון מספר הצפיות?)
עזוב, סער.
כמו שאסף אמר, זה לא יתפוס.. בסוף.
חכה ותראה..
כדי שתשתכנעו...
שחזרתי סיסמה ונכנסתי.
אני לא יכול למחוק את הדף, כי אני לא "המנהל שלו". הדף שלי לכאורה, אבל אין לי הרשאה למחוק אותו. אתם הבנתם את זה?....
אם הדף שלי ועל שמי לכאורה, אז מי המנהל שלו?...
זה כבר לא צחוק. דרושה עזרה אמיתית.
אני מוכרח להתנתק מהמיזבלה הזו תיכף ומיד ובדיעבד. לאלתר.
מזכיר לי בדיחה.
בגלל שהשרשור הזה הוא גם ככה הזוי.
שלושה עבריינים מתים ומגיעים לשמיים.
שולחים אותם לגיהנום.
אבל היום יש מבצע והשטן בכבודו ובעצמו עומד בכניסה ואמור שמי שממש מניאק ויספר לו על משהו ממש רע שהוא עשה, יוכל להיכנס ולשתות ממעיין החיים.
הראשון אומר "רצחתי לכל העיירה שלי את החתולות, צילמתי והעליתי לפייסבוק". השטן מתפעל- לך, שתה ממעיין החיים.
השני אומר "הזרקתי רעל לכל הילדות בבית יתומות, עשיתי וידאו והעליתי לטוויטר". השטן מתפעל אפילו יותר- לך, שתה ממעיין החיים.
השלישי מתקרב לשטן, מוציא את האייפון ומראה לו "אתה רואה, כאן בקבוצת "קטעים מהגיהנום" שפתחתי בוואטסאפ, זה אני, סלפי לפני חמש דקות, משתין למעיין החיים"......
אסף.
אחד השרשורים המעניינים שהיו פה
דרור עשית לעצמך אאוטינג מדהים
רק חבל שאני לא יודע לאייר כמוך,הייתי עושה מזה סרט אנימציה,
ולעצם העיניין-דבר איתי מחר בבוקר ואקשר אותך עם מי שמנהל לי את החיים בפייסבוק והוא יעשה כל שתבקש
בשביל זה הוא על ה"פיירול"
סוף סוף צדיק אחד עם שכל ישר בסדום של המטומטמים.
תודה יוסי, אני אשמח.
לא צריך שום דבר מסובך - רק להעיף משם כל מה שקשור אלי. שני הדפים האלה. האמיתי והמזויף. מהתחלה ועד הסוף. לתמיד.
צודק, זה כבר דורש פניה לשירות הלקוחות שלהם.
לחילופין... האם יש לך אפשרות לכתוב פוסטים בדף הזה? אם כן, אז כמו שכבר הוצע כאן לפני כן - אתה יכול לשים שם קצת פרופגנדה ציונית/פלסטינית/לאומנית אחרת בהתאם להעדפותיך, ואלו מאיתנו שכן גולשים שם נדווח עליך כתוכן בעייתי. זו עשויה להיות הדרך המהירה ביותר לסגור את העמוד ואם אינך מתכנן לחזור לשם בעתיד, אין כ"כ מה לחשוש מההשלכות.
אגב, קראתי לך "בדלן" לא בגלל הדעות המוצקות בנושא זה או אחר (שזה לדעתי תמיד דבר חיובי), אלא בגלל הצורך הלא ברור להניף את דגל המהפכה. בערך כמו לפתוח שרשור המלצה למתכוני סלט עם המשפט "בשר זה רצח". :confused:
דריש
אחד הדברים היפים בדרור שהוא באמת בדלן
ויש פה עוד כמה כולל עבדך הנאמן-אצלנו בדלנות זו דרך חיים,
אתה הרי נמצא ב-UK
תאר לך וולשי מתבגר נוהג בלנדרובר בן 15 שנים ושיציעו לו לשתות ברבן(בורברון בעברית)
הוא יקבל חמת זעם שכזו שגם המלכה לא תצליח להרגיע אותו,
וביננו?אם לא היו מוכיחים לי שהפייסבוק יעלה לי את מספר הלקוחות במחיר ממש ממש זניח ,לא הייתי נכנס לשם-
זה כלי מדהים למי שרוצה לפרסם ולהתפרסם ולמען האמת שזה גוזל מהעיתונות המודפסת הרבה כסף שלא נכנס להם ממודעות
הסכום שאני מוציא לשנה על פרסום בפייסבוק לא מגיע למחיר של רבע עמוד במקומון סוף שבוע,לפרסום של פעם אחת,
וחוץ מזה מה עם מזג האוויר באי הכי מדהים בעולם?
מסור ד"ש לשותי השנדי עם עוד נשארו כאלה