ההיי ליפט הזה חדש מידי, לא עבד מעולם: -)
Printable View
ההיי ליפט הזה חדש מידי, לא עבד מעולם: -)
די.. לא יפה.
עבד גם עבד. ולא רק על שלי - בטיולים, במיוחד עם חנוך והחברים שלו, היה מהר יותר לשלוף את הג'ק שלי מהמגירה, מאשר להתחיל לפתוח הברגות של כל מיני כאלה שדיגמו את הג'ק לגגון או לפגוש..
חוץ מזה.
תראה את התאריך של הכתבה בלינק - 2008 וזה גם היה המון זמן אחרי הבנייה (חנוך שיכנע/הכריח אותי להעלות - לא היה צריך להתאמץ הרבה, שתי סטירות ו"התיישרתי").
וזה עוד הריינג' הקודם שלי (1996 ירוק, שנשרף לו תא המנוע) - מאז כל הגישפט, קומפלט, עבר לריינג' החדש יותר..
בקיצור.
עבד הג'ק.. אבל גם היום נראה חדש.
הייליפט של ל.כ - אזהרה לציבור.
זו כותרת מטעה וגובלת בלשון הרע
אני לקוח מרוצה של ל.כ. ולא מעט כלים קניתי שם כולל כננת קלה 5000 ליברות שעובדת מצויין
אבל
אני מניח שבגלל ש ל. כ. לא מפרסמים כאן אז לא יצא קצפם של חלק מהמנהלים על פותח השרשור
מה קרה סביון?השמצות זה לא דבר שמזיק לפורום?
כאשר פותחים שרשור כזה ,צריך להביא עובדות כולל בדיקה של מעבדה למתכות על מנת להוכיח שהמוצר מהווה סכנה לציבור,
אין ספק שהיי ליפט הינו כלי עבודה מסוכן-גם אקדח מסוכן
ההבדל שבכלי נשק עוד עוברים איזו שהיא הכשרה מינימלית ובהפעלת היי ליפט לא,
אבל זה לא נכון-בחברת חשמל עוברים הכשרה של כמה שעות על מנת ללמוד על הכלי המדהים הזה,
אין לכם מוסג בכמה כלים כאילו נעזרים בבניית מבנה ברזל של תחנת כח אחת-או בחילוץ בני אדם שתקועים מתחת להריסות,
במקרה לי יש
אך מה לעשות פה יש כאלה שמותר להם ויש שלא
אין צורך להתקשר אין טלפון בחתימה,למעשה אין כבר חתימה שחלילה לא יגידו שאני מפרסם את עצמי
נהנתם?
אני לא אני שונא עוולות מכל סוג
יוסי אתה צודק שהכותרת מטעה ותערך למשהו אינפורמטיבי יותר.
הדיון מעניין מאד כרגיל, מה שברור מהתמונות הוא שהקריסה של העמוד היא בגלל שהוא נתפס במתקן הגלגל. אם המתקן לא היה שם, הרכב עדיין היה נופל אבל הג'ק היה נשאר ישר.
למה הרכב נפל? קודם כל בגלל מיקום לא נכון של הג'ק, במרכז הרכב מאחורה. זה הופך את היציבות שלו לכמעט בלתי אפשרית.
יוסי.
למה אתה כ"כ קוצף? זה לא בריא.
נכון שהכותרת לא בדיוק מתאימה, במיוחד לא לאחר כמה הודעות/תגובות שמבהירות את נקודות הכשל האפשריות אבל מפה ועד "כאשר פותחים שרשור כזה ,צריך להביא עובדות כולל בדיקה של מעבדה למתכות על מנת להוכיח שהמוצר מהווה סכנה לציבור"...
(ואם אתה כבר מעלה את "גובל בלשון הרע", שיש כאלה שמניפים בכל הזדמנות, הבחור לא כתב "סכנה לציבור" אלא "אזהרה לציבור" שבפן המשפטי (שאתה רומז אליו), ניתן לפרש כ... "שימו לב.." - בדיוק מה שאתה אומר. וזה נכון גם למוצר של.כ. מוכר וגם למקור וגם לכל מה שמעלים פה..)
אף אחד פה לא מדען ולא חוקר אטום. כל אחד מביא מנסיונו והתרשמותו ומתנסח בהתאם להרגשתו..
יש דיסקליימר בתחתית כל עמוד וכל אחד צריך לקחת את הדברים בפרופורציות..
כבר התנהל פה דיון/ויכוח על גבולות הטעם הטוב של הצנזורה... מה אתה מציע נמצא בדרישות הגבוהות ביותר של העולם המשפטי - מיותר לגמרי.
כמו שנמרוד אמר - התפתח פה דיון יפה מאוד ומראה שאנשים פה קוראים יותר מאשר כותרות ובסופו של דבר, אני לא חושב של.כ. יצאו פה ניזוקים, בגלל הכותרת.
אני, במקום פותח השירשור - הייתי משנה את הכותרת.
אני, במקום המנהלים - לא הייתי מתערב.
עזוב אותך משטויות יוסי - לא כל משפט וכותרת צריך לנתח במובן המשפטי.
יוסי לא הייתה פה כוונה להשמיץ את ל.כ, אני עדיין לקוח מרוצה שלהם ואמשיך לקנות שם מפעם לפעם.
מצד שני, כשקרה דבר שכזה, הרגשתי צורך להזהיר את הציבור ולהביא לידיעת הגולשים על הכשל של הכלי
בשביל זה הפורום קיים.
בדיעבד הסתבר לי שכנראה גם לי יש חלק בכשל שלו.
בסופו של יום התפתח דיון מעניין שאישית למדתי ממנו משהו, וטוב שכך.