תגובה: מפעיל סלולרי - להשאר בגולן טלקום או לחזור לסלקום?
קיבלתי הרגע הצעה מאורנג' -
שנה וחצי ב 49 שקל לחודש. שיחות וסמס לא מוגבל. MMS בעלות של 60 אג', 6 ג'יגה גלישה. אם חורגים מהם בין 6 ל 7 ג'יגה אז תוספת של 10 שקל, אם חורגים בין 7 ל 8 ג'יגה - עוד 10 שקל.
אחרי 18 חודשים עלות התכנית 59 שח לכל החיים.
אין התחייבות.
חודש ראשון ושליח עם סים - חינם.
תגובה: מפעיל סלולרי - להשאר בגולן טלקום או לחזור לסלקום?
כן, כבר אמרתי - כולנו חכמים ולכולנו יש פתרונות.
במיוחד לבועז, שפתאום, באביב חייו הפך לקומוניסט... אה, סליחה. סוציאליסט.
אבל באותה נשימה, יוצא נגד עובדי המדינה, שהם ליבו של כל ממשל סוציאליסטי/קומוניסטי.
חברה צריכה להרוויח.
מנהל טוב עולה כסף.
אני לא מכיר מנהל, נכשל ככל שיהיה, שמטרתו היא לרפד את כיסו על חשבון החברה.
כל אחד עושה כמיטב יכולתו ויש טובים ויש גרועים והטובים... עולים כסף..
אבל לא בארץ - בארץ כל המנהלים המוכשרים הם זולים ומי שמקבל יותר הוא מושחת ומי שמעז לפטר, הוא רע..
אם אתה כ"כ "לטובת הכלל" בו נשלם יותר בסלולאר ואז החברה תרוויח גם בלי מנכ"ל "טוב" ואז לא נפטר מאות עובדים - בוא נכסה על חוסר יכולתו של המנכ"ל (ונספוג את שכרו, לטובת העובדים.. בנינו, אם מתגייסים לעניין 3 מליון לקוחות, זה לא יוצא יותר מידי..
נמרוד.
לתחזק מערכת אנטנות ומשדרים צפופה, עד כמה שאני זוכר מהתלונות על "זיהום" האויר בקרינה וכו' והדרישה להוריד את הספק המשדרים, עולה יותר מאשר מערכת בעלת הספקים גבוהים שמשדרת/קולטת למרחקים גדולים.
דבר שני, אתה עושה "חשבון פשוט" של שטח לעומת מספר תושבים - זה לא עובד כך.
הכיסויי הוא לא שווה בכל מקום ובערים, שם יש צפיפות גדולה יותר יש יותר משדרים (ואחרים) ובמקומות "נטושים" יש אחד או שניים "חזקים" וזה זול יותר.
חוץ מזה - ברור שלעניין מספר הלקוחות, יש השפעה על המחיר.
וציינתי, אין לי כוח אם זה פה או בשירשור ההוא, שיש חבילות של 3G ואפילו 2G שעולות גרושים. ציינתי בפירוש. יש פתרון "טלפוני" למי שמעדיך לשלם בזול ופתרון "אינטרנטי" על ידי נקודות WiFi, בכל מיני מקומות.
אני לא "מתעסק" ב"להסתדר" ולהתחכם. אני לוקח חבילת טלפון+DATA, כמו רוב האנשים, ואת זה משווה - ישראל מול ארה"ב..
ודבר אחרון...
זה בכלל לא משנה למה.
אני מציין את ההבדלים, והסיבה להבדלים בכלל לא חשובה.
למי שחושב שפה הכל יותר טוב ומה שהכי חשוב זה "מחיר המלקי" - הנה. לא הכל יותר טוב ולא הכל יותר זול ויש דברים שעולים פה יותר ולמי שמשלם, זה לא יותר מידי חשוב למה...
אני בטוח שהכל עם סיבות מצויינות (או שגם המנכ"ל בארה"ב הוא גרוע ומושחת ובגלל זה הסלולאר עולה יותר) אבל אני בכלל לא נכנס לזה.
פה, בארה"ב, הכבלים והסלולאר עולים הרבה יותר מאשר בישראל... מהסיבות הכי טובות... אבל עולה יותר.
ודבר אחרון אחרון..
לא עדיף להעביר את הדיון הזה לשירשור ההוא - פשוט קל יותר לעקוב:rolleyes: