אם אתה שולץ האיום, אז אל תנסה להיות מצחיק...
אם אין בנזין 4X4, למה אתה רוצה שהוא ישווה - זה מה יש וזה מה שמשווים... עכשיו.
כשיהיה, ישוו גם לפי המנוע, בנתיים לפי ההנעה והמחיר.
Printable View
אתה מנסה להתחכם או להיות מאגניב או להשתיק אחרים על ידי סגנון כתיבה אלים ובוטה. יש אתרי ג'יפים שיותר מתאימים לסגנון הזה.
מפתה אבל קשה להאמין שבדף הגדוש הזה מופיעה המילה בטיחות רק פעם אחת.
3 כוכבי בטיחות לרכב משפחתי 2015 = לא תודה.
נו ישראל...
ולרכב 2000 זה בסדר, שלושה כוכבים?
אחרי שראיתי את הסנדרו שמרגיש מרווח למרות קוטנו.
אפשר להניח שיהיה שדרוג לדאסטר בשלב כלשהו ואז אפשר אולי לצפות למרווח פנימי,לכריות אויר החסרות.... ואולי הגיר הרובוטי של רנו 6 הילוכים...זה כבר יהיה ממש ממש מפתה.
"סנדרו" זה על שם הדוד סנדרו מהפרסומת לדלתה 88 בתחילת הכתבה? :rolleyes:
וכמובן, אם יהיה פוליטיקאי שיבין את הרווח הפוליטי מביטול עונש הדיזל אז נגיע...
יש בפורום דיון על זה ?
- - - Updated - - -
ובפרסומת קראו לו אנדריי, סנדרו זה הדוד מהקבב, יש כבוד לגריל הרומני :D
כן, גיר רובוטי כפול מצמדים מחורבן זה משהו שישכנע אותך?...
ואחר כך תבכה על האמינות?
כל כך ישראלי.
סוף סוף מביאים לכם אוטו עם גיר ידני 6 מהירויות כמו שצריך, אז אתם לא מרוצים. אתם מוכרחים אוטומט של נכים ומוגבלים.
כדי שיתקלקל, ויזלול דלק, וישגע את המוסכים ויעלה לכם תועפות בתיקונים, העיקר שתוכלו לקטר.
אני כבר משוכנע לגמרי.
הבעיה היא בפרדיגמת הקיום הכלכלית, כדי שאוכל לרכוש כזה , הוא חייב להחליף רכב ליסינג משפחתי שמסיע ילדים ונהוג על ידי אשתי בימות החול. לא שהיא תתלונן על ידני אבל שיהיה לה יותר קל.
כשיהיו משומשים אז כבר אקח ידני בכיף. במקום הקנגו בייסיק ...
אני מניח שיש עוד כמה וכמה כמוני...
חחחחח רבע שעה בארץ .. הכול חלוד ..
וכול השאר נראה כאילו נצבע עם ספריי עלידי היבואן .
לא הייתי ממהר לקנות רכב כזה מהנילונים
אחלה לכתבה, נהנתי בעיקר מהפתיח - הסקירה ההיסטורית אכן החזירה אותי לשלהי שנות השמונים.
בכל זאת למה תמונת הפתיחה כוללת חמור????
כן זה לא חמור אבל :-)
כל מה שגיר רובוטי יחסוך לך בדלק תשלם בריבית במוסכים. הגיר הרובוטי הוא רעיון מחורבן, אחד הפלופים הגדולים של תעשיית הרכב שהתאווה לחידושים והרדיפה הפוליטיקלי-קורקטית אחרי הפחתת פליטת המזהמים גורמת לה לשחרר לשוק מוצרים לא מבושלים מספיק = להתגלח על זקנו וארנקו של הלקוח.
לשמחתנו, הגל העכור הזה של גירים רובוטיים הולך ונמוג, הולך ומסתיים. עובדה שהיצרנים חוזרים בזה אחר זה לגיר הפלנטרי הותיק והמוכח. יותר הילוכים + תוכנות ניהול יעילות יותר = צריכת דלק נמוכה יותר.
זה שהטנדר שלהם הוא רק דו מושבי פשוט מצער. מילא
אני ממש נהנתי לקרוא את הכתבה וגם את התגובות.
אני כרגע על גימני שלא מנוצל מספיק בשטח בעיקר בגלל שהוא כבר קטן על המשפחה (שני ילדים) . אז בטיולים בשטח אני כבר מפחד שמרוב ציוד על הגג ארזתי את אחד הקטנים בצימידן שעל הגג, ואני אגלה אותו רק בעצירה הבאה....
אלי אישיתלא מדבר כל ההייטק ברכבים, וככל שיהיה פשוט יותר ככה טוב יותר מבחינתי... נשמע שאולי אני רואה את המחליף לגימני שלי... ניתן לזמן ולאנשים להשתפשף על הרכב ועוד שנה שנתיים נחליט...
האנטי שלך בנושא זה מפתיע אותי כל פעם מחדש
גם ההחלטיות, שהטכנולוגיה הזאת מוחלפת בקרוב.
בכל מקרה, לי במשפחה, ואני מדגיש, לי, הרכבים האחרונים של קונצרן vag מסבים עונג רב וחסכון רב כבר 3 שנים. בקרוב נתחיל בהחלפות, כנראה ששוב מאותו קונצרן.
אני מדבר על סיאט ליאון שתוחלף בחדשה (כבר הוזמנה)
אוקטביה שהתייקרה מעט אבל אין לה ממש תחליף בקטגורייה עבור משפחה שאוהבת מרחב.
ו 2 גולפים עם פלפל בתחת.
ההפסד הוא כולו שלכם....לדעתי , וכמובן בלי שום אינטרס, רק סלידה וגיחוך מ״הדעה הרווחת״.
אז אחרי שמכרו די הרבה דאסטרים דיזל, קרסו מתחילים להביא דאסטר 4X4 בנזין ידני ונותנים עודף של כמה שקלים מ 100,000. לא רע. משמעותית פחות כסף, כנראה גם משמעותית פחות מומנט. האם זה ישפיע על הביצועים בשטח? צריך לבדוק.
אסף.