תגובה: אתר חדש שהוקם לצורך מניעת תאונות דרכים ושיפור תרבות הנהיגה בישראל
תגיד, יואב.
מה אתה מבלבל את המוח?
אני לא יודע מי דב הקוטב וגם לא מי זה פוקסי וגם לא עופרג22(וגם לא מי אתה, יואב, לצורך העניין) והרשימה עוד ארוכה, כפי כבר עלה פה פעם..
מה בדיוק אתה רוצה, רזומה?
מה הרזומה שלך?
מה הקשר בין "הזהות" למה שהם כותבים/מעלים?
לא מוצא חן בעיניך - זכותך, מכל הסיבות שהעלת ויותר - שיהיה לך לבריאות. לך ולדרור ולכל המתנגדים, מכל סיבה שהיא..
אל תנסה לעטות איזו איצטלה של "אובייקטיבי" בחששות שלך "מזהות" האתר ולאן יגיע החומר - שיגיע למשטרה ושיגיע לבימ"ש והכי חשוב שיפורסם, עם ספרי המכוניות.
והשטות הזו של נהג המונית עם האחריות התורמת...
אני לא מכיר את הפרטים וגם אתה לא, אז מה אתה מנסה "לתרץ" מקרה שהובא בתור "עובדה" - היה כך וקרה כך.
אם היה מגיע לבימ"ש/משטרה, אני בטוח שהיה לנהג המונית מה להגיד..
אני זוכר את הסרטון שעלה בחדשות, עוד לפני שנסענו לגולה, על האמא הזו, שמיהרה לקחת את הגמדים שלה בבוקר, בכביש 4..
לא... נגן עליה, בשם "אי ההלשנה"..
כמו שאסור להלשין/לדווח על מי שמעלים מס... "שששששש, הוא דופק את המערכת. לא נגלה עליו.. הוא בסדר..."
תתבגרו.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
polar bear
תודה על התגובה הרצינית.
אנחנו ניפנה למי שניתן כדי לראות אם אפשר להשפיע כדי שישדרו סרטונים כאלו וננסה להוסיף כבר בקרוב
עמוד של סרטונים ברוח זו. אולי גם נוסיף עמוד עם הפניות שלנו לאח"מים שאליהם נפנה כדי להגביר את הלחץ הציבורי.
כאמור, אנחנו כמה חברים עם כוונות טובות ויכולת ההשפעה שלנו מוגבלת, בטח ובטח כשאין ממשלה או מבוגר אחראי אחד בכל המדינה.
אין ספק שזה יותר אפקטיבי.
חברים
להערכתי בעל האתר חיפש הזדמנות כלכלית, הוא רק לא עושה את זה בצורה מקצועית (שייוק)
לא משטרע, ולא שום גוף אחר, מצד שני גם לא צדיק גדול, בסהכ נסיון להקים אתר במחשבה שהמודל הכלכלי יגיע מאוחר יותר במידה ויתפוס.
זה הכל
לא להתרגש.
לגבי הרעיון, קצת מסריח, אבל למה לא בעצם?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
polar bear
אם אתה רוצה להפחית ת"ד ו/או הרוגים בת"ד - אז אתה טועה בענק. אתה כל כך טועה שהיחיד שיכול לשכנע אותך בזה הוא אתה, ע"י למידת חומר רלוונטי. והימנעות ככל האפשר מהאזנה לתקשורת בנושא זה.
אני מאחל לך התפקחות מהירה לטובת כולנו.
תוספת: לגבי הענין הליצני הזה עם המונית והג'יפ - האם אתה יודע מה נהג אמור לעשות על פי חוק כשמתחלף לו האור ברמזור מאדום לירוק? האם אתה מכיר את המונח המשפטי אחריות משותפת? האם אתה בטוח שהג המונית יכל להבחין בזמן בהתחלפות הרמזור? וכו' וכו' .
לגבי העניין הליצני - אם זה היה הג'יפ שלך כנראה שלא היית צוחק. ואם חס וחלילה זו הייתה מישהי שחשובה לך, ממש לא היית צוחק
וגם היית רוצה לרצוח את נהג המונית למרות האחריות המשותפת.
להגיד שזה דמגוגיה, זו הדמגוגיה. פתאום כל טיעון בלי תשובה טובה הופך לדמגוגיה.
עשינו לא מעט מחקר לפני שהאתר עלה, אבל יש אינספור נתונים ואין ספור מינוחים והמלצות ולכן
האתר כולל מידע בסיסי על נהיגה נכונה, שמירת מרחק, תחזוק צמיגים וכו' . רק דברים שקורא סביר יוכל לזכור.
לפי התגובה המנומקת והמשפטית אין ספק שלך יש יותר יידע מאיתנו.
עו"ד לענייני תחבורה ותאונות דרכים?
היינו שמחים לשמוע ממך מה כן יעזור ולא רק מה לא יעזור. דברים ברמה שלנו.
הכי קל לומר שמשהו לא יעזור, אין בזה סיכון. רוב הדברים גם ככה לא עוזרים ואז אתה יוצא צודק
ואם משהו כן עזר אז אף אחד כבר לא זוכר לך את זה או שאתה אומר שהנסיבות השתנו.
יש לנו חבר בצוות שמאוד אוהב לומר ששום דבר לא יעזור. אנחנו עוד מנסים לעזור לו להיות
קצת יותר אופטימי.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
שולץ האיום
חברים
להערכתי בעל האתר חיפש הזדמנות כלכלית, הוא רק לא עושה את זה בצורה מקצועית (שייוק)
לא משטרע, ולא שום גוף אחר, מצד שני גם לא צדיק גדול, בסהכ נסיון להקים אתר במחשבה שהמודל הכלכלי יגיע מאוחר יותר במידה ויתפוס.
זה הכל
לא להתרגש.
לגבי הרעיון, קצת מסריח, אבל למה לא בעצם?
היי שולץ האיום,
הלוואי והייתה איזושהי אפשרות להרוויח מהאתר. כרגע יש רק פרסומות של גוגל שכל לחיצה עליהן מכניסה גרוש וחצי, בקושי.
זה מספיק בערך כדי לממן את ה-DOMAIN (כתובת) של האתר. אפילו את עלויות האירוח של האתר זה לא יממן.
תגידו, זה לא מקום קצת עצוב אם כולנו לא מאמינים שיש אנשים שרוצים לעשות משהו טוב
רק לשם הטוב?
ברנרד,
גם אני לא מכיר חלק מהשמות שציינת. אבל יודע שהם כותבים / פעילים כאן כבר שנים, וזה מספיק בשבילי לפתוח להם את דלת ביתי אם יבקשו.
אני לא מתכסה בשום איצטלה של שום דבר.
כאן נמחקה תגובה צינית מאוד אליך ברנרד.
אל תייללו כשאיזה עו"ד יזמן אתכם להעיד במשפט ואז יצלוב אתכם על דברים שאתם עשיתם, כחלק מקו ההגנה של הלקוח שלו.
לכו לשחק בשוטרים וגנבים שלכם.
משלוש המצלמות שלי לא תקבלו חומר. כשעולה בהן משהו מעניין שאפשר ללמוד ממנו משהו אני מעלה איפה שאני מוצא לנכון על פלטפורמות קיימות.
הוא שאמרתי - שושואיסטים דה-לה-שמעטה.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
נוהגים טוב יותר
היי שולץ האיום,
הלוואי והייתה איזושהי אפשרות להרוויח מהאתר. כרגע יש רק פרסומות של גוגל שכל לחיצה עליהן מכניסה גרוש וחצי, בקושי.
זה מספיק בערך כדי לממן את ה-DOMAIN (כתובת) של האתר. אפילו את עלויות האירוח של האתר זה לא יממן.
רק לשם הטוב?
יש יותר מסממן אחד שזה לא המקרה (רק לעשות משהו טוב)
צוות, קבוצה, איזה קבוצה?
בכל מקרה, בהצלחה. לי לא נראה שהעסק יתרומם, יש לך עוד הרבה מה ללמוד.
אל תפסיק לנסות.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
נוהגים טוב יותר
רק לשם הטוב?
כן,כנראה שאיבדנו את זה,רובנו,פעם עוד היתה תקווה,מה שנשאר הוא פחד,והכיוון שלך הוא לייצר עוד ממנו ,ובעקבותיו עוד אנטגוניזם בין האינדיבידואל לסביבתו,ועוד פחד שמוביל לשום מקום בריא ונכון.
יואב.
אין ספק שאתה אביר חופש המידע. בפרופיל שלך הרי רשמת ששמך יואב (בלי שם משפחה) .
אה נכון, אנחנו גם יכולים לדעת איפה אתה גר כי אתה באמת איש של פתיחות - הרי רשמת מיקום : בבית.
וגם בתוך הפרופיל, כל כך הרבה מידע אישי שהלכנו לאיבוד.
ושוב , התנצלות על הציניות . לפעמים גם אנחנו נגררים לשטויות .
נוהגים טוב יותר - אל תתרגש.
מספיק אם במקום "נוהגים טוב יותר" היית מציג את עצמך כ"אבי, סטודנט בן 27 מתל אביב, אופטימי חסר תקנה, הקמתי אתר בשם נוהגים טוב יותר" - כבר היית חוסך את משבר האמון שהתפתח בינך לבין "יואב, בנקאי במשבר גיל הארבעים, מומחה בקניית רכבי שטח לימונים", "ברנרד, יצאתי לפנסיה מוקדמת אז נסעתי לארה"ב בשביל להוציא לכם את העיניים", "דרור ברלי - אי אפשר לתאר במילים, אז קבלו פורטרט עצמי" וכן הלאה.
קח את זה כלקח לשיפור, כשאתה מציג את הפרויקט בעוד מקומות. אין הזדמנות שנייה לעשות רושם ראשוני.
ההבדל הוא שיואב או כל חבר אחר לא מעלה חומרים על אנשים אחרים..
אתה לעומת זאת, מעלה חומר שלא תמיד ישרת את טובת הכלל, כי הוא יהיה ערוך/מגמתי וישמש ככלי בידי מי שאינו תמים, לא רק רשויות, אלא אנשים שיעלו חומר מכוון למטרה.
ונראה לי שגם אתה חושש להחשף, כי ברור לך שלא כל מי שיעלו לאתר שלך, יאהב את זה, כי הוא עבריין, או כי הוא אדם נורמטיבי שזה יפגע בו כי החומר מגמתי וערוך.
אז אתה/אתם מנסים להתחבא..
בגלל זה, אין לך את זכות הפרטיות כמו לגולש בפורום פתוח, שמעיד על עצמו.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
נוהגים טוב יותר
לאף אחד מחברי הצוות של האתר אין ג'יפ, למרות שיום אחד אנחנו מקוים
שנוכל להרשות לעצמנו.
הנה זה הגיע..
אין לך מושג ירוק כמה עולה לרכוש רכב שטח בארץ, נכון?
הסטיגמות האלו מתיישבות יפה עם רוח האתר שלך.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
שולץ האיום
יש יותר מסממן אחד שזה לא המקרה (רק לעשות משהו טוב)
צוות, קבוצה, איזה קבוצה?
בכל מקרה, בהצלחה. לי לא נראה שהעסק יתרומם, יש לך עוד הרבה מה ללמוד.
אל תפסיק לנסות.
כפי שרשמנו בעמודים קודמים ובאתר. קבוצה של 4 חברים צעירים שנמאס להם להלחם בדרך לעבודה.
כבר יצא לנו להלחם טיפה במלחמות אמיתיות, זה הספיק לנו ובין מילואים למילואים אנחנו רוצים שיהיה טיפה יותר נעים.
הרעיון של האתר הוא ליצור לחץ חברתי על אנשים ותחושת נידוי מסויימת בעת ביצוע עבירות "סטנדרתיות"
שכולנו עושים. לחץ חברתי הוא אחד מהאמצעים הכי טובים להשפיע.
לאותו חבר שסיפרנו עליו שהוא עדיין "מחפש את עצמו" יש המון זמן לקרוא. לאחרונה הוא מתעניין
בקצת מאמרים של פסיכולוגיה.
עשו מחקר והזמינו לראיון עבודה אנשים שונים. בתום הראיון הודיעו לכולם שהם כנראה לא יתאימו
כי דרישות התפקיד שונות, אבל השאירו להם ביד ניירות על החברה שבה התראיינו.
כמובן שכל מי שיצא מהראיון, חיפש פח לזרוק את הניירות. פח לא היה עד למעלית של אותה קומה.
האנשים חולקו לשתי קבוצות:
הקבוצה הראשונה שהתראיינה הגיעה לקומה מסודרת ונקייה - כולם יצאו, חיפשו פח, ראו שאין ושמרו את הנייר אצלם.
הקבוצה השנייה הגיעה לקומה מלוכלכת, עם ניירות על הריצפה - הרוב יצאו, חיפשו פח, ראו שאין , בדקו שאף אחד לא רואה
וזרקו את הנייר על הרצפה. עוד אחד מיני רבים.
זה מה שקורה לנו. כולם חוסמים את הצומת, אז גם אני חוסם. כולם חותכים, אז גם לי מותר לפעמים כשאני ממהר.
כל ת"א גונבת רמזור אדום, אז למה שאני אשים ברקס ואחכה עוד שתי דקות.
זה קורה לכולנו .
דרך אגב, גם כולנו ניסינו פעם להשתלב ולא נתנו לנו ואז מספיק שאנחנו מסמנים או מבקשים רשות ממישהו
ופתאום מגלים שכל ישראל חברים ואנשים טובים ופתאום האמון באנשים חוזר ויש תחושה טובה של מדינה טובה עם אנשים טובים
שמנסים לשרוד את היום.
(שזה באמת מה שיש לנו, לדעתנו) .
זה כל מה שאנחנו מנסים להשיג, קצת יותר בושה, קצת יותר נימוס, קצת יותר אדיבות וקצת פחות פצועים והרוגים.
טל, שולץ , זה כל הרעיון. ובאמת שנשמח לשמוע מה עוד יש לנו ללמוד (באישי וגם בפורום הזה).
- - - Updated - - -
דורון, במקרה יש לאחד מאיתנו לקוח שהוא יבואן רכב בישראל.
אנחנו פשוט צעירים ועדיין חוסכים למטרות אחרות וג'וקים אחרים שיש לנו בראש.
הנ"ל לא נרשם לצורך "פתיחת עיניים" .
- - - Updated - - -
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
נמרוד
נוהגים טוב יותר - אל תתרגש.
מספיק אם במקום "נוהגים טוב יותר" היית מציג את עצמך כ"אבי, סטודנט בן 27 מתל אביב, אופטימי חסר תקנה, הקמתי אתר בשם נוהגים טוב יותר" - כבר היית חוסך את משבר האמון שהתפתח בינך לבין "יואב, בנקאי במשבר גיל הארבעים, מומחה בקניית רכבי שטח לימונים", "ברנרד, יצאתי לפנסיה מוקדמת אז נסעתי לארה"ב בשביל להוציא לכם את העיניים", "דרור ברלי - אי אפשר לתאר במילים, אז קבלו פורטרט עצמי" וכן הלאה.
קח את זה כלקח לשיפור, כשאתה מציג את הפרויקט בעוד מקומות. אין הזדמנות שנייה לעשות רושם ראשוני.
התקבל ויבוצע עם שינוי מתבקש כי אנחנו קבוצה של חברים.
"קבוצה של חברים, תמימים, צעירים שחושבים שישנו את העולם ושנשחטו עד דק בפורום ג'פולוג"
יואב.
כל תגובה צינית עלי, שלא הועלתה = הפסד של כל החברים באתר:rolleyes:
ולעניין (עכשיו אני ליד המחשב).
ברור שכולנו, כמו שדרור אומר, עבריינים... כנראה ללא יוצא מהכלל.
אבל זה שאני מתקין צמיגים שלא ברשיון או מגביה את הרכב בניגוד לתקנות התעבורה 0אידיוטיות ככל שיהיו) לא אומר שאני חושב שמי שעובר "בקטנה" על חוק וחותך את הפקק מימין הוא בסדר.
מה בכלל הקשר?
שרץ אחד מכשיר את האחר?
אני פועל מתוך אמונה (סובייקטיבית, כמו כולנו) שהעבריינות שלי/שלנו נעשית בשיקול דעת ולא מהווה פגיעה החמורה בחברה ובביטחונה - הרי אני/אנחנו לא סוציופטים.
מה שאתה, דרור,(אני פונה לדרור, מתוך נוחיות - הוא יסלח לי... כל היתר.. לא בטוח.. לא יודע, השם "שולץ האיום" מרגיש לי.. לא כ"כ בטוח) אומר שאם אני עם צמיגים גדולים עדיף לי לשתוק כשאני רואה איזה בריון עוקף את כולם בשוליים רק בגלל שנמאס לו..
ואני בכלל לא עושה הקבלה בין רצח לבין עבירות תנועה חמורות/מעצבנו/בריוניות.. ממש לא.
לעד לרצח יש הרבה יותר מה לפחד ויש הרבה יותר אינטרס "לסתום את הפה".
פה - עבירות תנועה בריוניות (בעיקר) = מצווה "להלשין", כמו שאתה קורה לזה.
יש גם סיווג של עבירות בריונות, גם בעבירות תנועה.
ולא - לא מדובר באיזה "חדש בעיר" שטעה בפנייה ו"מתקן טעויות תוך כדי נגינה".. לא לזה הכוונה.
וגם לא ל"גונבי הצהוב", שהיא בכלל לא עבירה, ברוב הנסיבות.
והנאיביות המהולה בפסימיות שלך... כישרון.
ברור שה"שילטון" יכול לדלות חומר מרשיע בכל מקום. ומה נראה לך, שג'יפולוג הוא כ"כ אנונימי? ונראה לך שקשה "לעלות" על כלי הרכב שמככבים פה, גם אם מסתירים את המספר?
ונראה לך שפה כולם צדיקים ולא "ילשינו" עליך אם חו"ח תדרך למישהו על יבלת?
ונראה לך שאם מישהו ירצה להתנקם בך, מה שיעצור אותו זה שלא "הלשנת" עליו?
יש סידרי עדיפויות ויש חומרה שלעבירות ויש את "העלות" של שימוש בחומר מהרשת, לצורך הגשת כתב אישום/הרשעה..
ברגע שיחליטו שיש עדיפות (פופוליסטית ככל שתהיה) "לטפל" בג'יפים - החיים שלנו לא יהיו קלים בכלל.. לכל חומר שיש ברשת, על מנת לבסס את "הטיפול" יהיה כשר, אם או בלי מספר הרכב ואני לא רוצה לשמש כסניגורו של השטן או להכניס לכל מיני "עשבים שוטים" רעיונות, כיצד ניתן לפגוע במישהו.
הדמגוגיה הזולה של הבחור, עם דוגמת הפורץ, היא דוגמא מצויינת.
איפה אתה עושה את ההפרדה בין "עבירות שניתן לחיות איתן" לבין כאלה שלא?
גרימת נזק לרכב זה "נסבל"? - לא תירשום את מספר הרכב הפוגע/בורח ותשאיר על הרכב הנפגע?
מישהו נדרס בכביש והנהג (נבהל, באמת) ובורח, לא תתקשר למשטרה?
מישהו "גנב" מטר של עצור - תעמוד מולו ולא תיתן לו לנסעו, עד שתגיע המשטרה שהזמנת?
אחד שדוהר ב-70 קמ"ש, על השול, להתקדם כמה שיותר בפקק בין גשר גהה למורשה, זה בסדר? הוא רק קצת חסר סבלנות, לא נורא?
כל אחד וקנה המידה שלו.
התפקיד של הרשויות הוא להחליט מה חשוב ומה לא ונגד מי לפעול.
אז יש את הדבילים האלה שכל דבר שלא על פי קוצו של היוד, יגרה אותם להלשנה. נכון - יש.
ויש את הנקמנים שסתם יספרו עליך, רק להציק - כאילו שהם צריכים אתר בשביל זה..
מה זה בכלל קשור ל"הלשנה"...
כולם, כולל אתה ובגדול, מתלוננים על השלטון המושחת והפוליטיקאים המושחתים... ואם תראה איזה מושחת כזה, לוקח שוחד? אסור להלשין?
איך אתה חושב שנכנס דרעי לכלא (למרות שהיה זכאי..)? ואיך אתה יודע שאולמרט מושחת (הוא הורשע אז זה לא לשון הרע..)? ולמה נראה לך שתפסו את הירשזון? ולמה צריך את החוק וצווים של מבקר המדינה, להגן על "המלשינים" שבזכותם מגלים כל מיני "אי סדרים" בכל מיני מקומות ציבוריים?
והקישקוש הזה של "לא גבר מספיק להעיר לי כשאני טועה"...
איך היו אומרים אצלינו, ברמלה: פחחחחחחחחח.
אני בחיים לא אעיר לאיזה פרחח בכביש על "טעות שעשה" - מפחד. עוד ידקור אותי או יכה אותי.. מה אני צריך את זה (זוכרים את ההוא שאמר לצעיר שנפל לו שטר מהכיס? - מת!)?
יש רשויות שיטפלו בו - בשביל זה משלמים להם.
אבל אם הם לא רואים, איך יטפלו בו?
אז אני אספר להם ושהם ישברו את הראש אם זה חשוב מספיק או לא.
ואני אחליט מה לספר - אני לא אדווח על כל שטות (כמו "גניבות" צהוב) אבל אם אני אספיק לצלם איזה פרחח שחותך וגונב מימין ושם זין על כל היתר...
והפחד הזה שעורך דין יצלוב אותך, יואב ...
בוא תישאר בתחומים שאתה מבין בהם.
לא "צולבים" עדים סתם כך ולא מאשרים "לצלוב" סתם כך והטיעון הזה, הוא בדיוק הטיעון (הנכון, לדעת טלW) הוא בדיוק האזרחות הרעה, שאתם פה, מדי פעם, מטיפים נגדה - לחשוב רק על עצמך ולדאוג לתחת שלך ולהתעלם מה"רע", שחס וחלילה לא תמשוך אליך תשומת לב... עד שאתה הוא זה הנפגע מ"הרע" הזה..
מעניין כמה אתה תטיף "לשתוק", כשאתה תצטרך איזה עדות לתביעה שתגיש נגד מישהו "רע" או שמישהו יגיש נגדך - איך תשכנע להעיד לטובתך...
וכשיעלילו עליך "המלשינים", למי תקרא שיעמוד לצידך? לכל אלה שמכסים את העיניים והאוזניים ואת הפה, כמו שאתה מציע (שוטרים וגנבים שלכם.. עאלק)..
אם יגנבו לך את האוטו (חו"ח.. לא מאחל), אולי זה יהיה בגלל אחד כמוך שראה/צילם אבל החליט לא "להלשין", שלא יחקרו אותי על הדוכן על ההגבהה שעשיתי..
"בפורומים המתאימים.." עאלק... איזה פורומים? של ה"לא מלשינים"?
SHMBO מתקשרת אלי איזה יום ומספרת שברחבה מול הבית, איזה איש מחטיף מכות לאישה והיא צורחת... אמרתי לה שחבל על הזמן שתתקשר מיד 100 ושתבהיר שזה דחוף מאוד.
אמרה "אבל ירצו פרטים שלי" אמרתי שתיתן.. אח"כ נדאג לזה (שלא יחשבו "אנונימי=לא רציני").
ובאה משטרה ועצרה את הבחור ואח"כ SHMBO מסרה עדות ואח"כ גם היה משפט ובין לבין סיפרנו גם לכל הגמדים שככה צריך לעשות.
רציתם חינוך - זה חינוך.
"לא להלשין" כאיזה מוטו אידיאולוגי נגד השילטון - זה חינוך רע.
מחינוך כזה יוצאים הביריונים שחותכים פקקים ועולים על השדות החרושים ומשפריצים מים על ג'יפאים עם משפחות שמטיילים בשטחים ציבוריים, שהביריונים "מספחים" לעצמם... ולא מלשינים עליהם.
ועכשיו יבואו המצחיקים ויגידו שאני נאיבי ואני לא מבין ואני "מיושן" ושאני גיבור גדול, בגלל שיש לי פנסייה תקציבית..
יואב או כל אחד אחר שנפגע או התרגז מהתגובות שלנו.
התנצלותנו, נכנסנו למגננה ועברנו להתקפה.
אנחנו לא אוהבים ללכת לישון באמצע ריב. לילה טוב ושוב מתנצלים.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ד ו ר ו ן
ההבדל הוא שיואב או כל חבר אחר לא מעלה חומרים על אנשים אחרים..
אתה לעומת זאת, מעלה חומר שלא תמיד ישרת את טובת הכלל, כי הוא יהיה ערוך/מגמתי וישמש ככלי בידי מי שאינו תמים, לא רק רשויות, אלא אנשים שיעלו חומר מכוון למטרה.
ונראה לי שגם אתה חושש להחשף, כי ברור לך שלא כל מי שיעלו לאתר שלך, יאהב את זה, כי הוא עבריין, או כי הוא אדם נורמטיבי שזה יפגע בו כי החומר מגמתי וערוך.
אז אתה/אתם מנסים להתחבא..
בגלל זה, אין לך את זכות הפרטיות כמו לגולש בפורום פתוח, שמעיד על עצמו.
אוי, דורון.
תעשה לעצמך טובה...
נו, באמת.
תן שם וכתובת וכל מי שרק צולם באדום (לא ערוך - לגיטימי ופלילי ללא ספק), ישרוף לו את הבית, וישרוט לו את האוטו וישים לו סוכר בדלק...
מה נהייה לך?
אולי תשים לו עיגול מטרה על המצח/הגב ושלח אותו לכיתת נהיגה מונעת?
כן ערו או לא ערוך - הוא לא שופט ולא צריך להציג ראיות.
יש סירטון - שכל אחד יחליט מה שהוא רוצה - אם ערוך, ממילא לא ניתן להשתמש בו כראייה, בד"כ.
מה רצית, שיראה שעה לפני ושעה אחרי, כדי שנקבל את התמונה המלאה להלך הרוח הכוונתי של הנהג?
- - - Updated - - -
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ד ו ר ו ן
הנה זה הגיע..
אין לך מושג ירוק כמה עולה לרכוש רכב שטח בארץ, נכון?
הסטיגמות האלו מתיישבות יפה עם רוח האתר שלך.
יו....
מה הקשר... למשהו?
- - - Updated - - -
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
נוהגים טוב יותר
...
התקבל ויבוצע עם שינוי מתבקש כי אנחנו קבוצה של חברים.
"קבוצה של חברים, תמימים, צעירים שחושבים שישנו את העולם ושנשחטו עד דק בפורום ג'פולוג"
יענו, כל מה שכתבתי... סתם?
יואב, דרור..
מדובר בחבורה של כפויי טובה... כנסו בהם.
איפה הכפתור הזה, שמוחק הכל....
אדון נ.ט.י
לנטוע עץ לוקח זמן
מהכנת פרויקט על הקרקע המיועדת וכלה בקטיף התוצרת
אך אבוי לו לחקלאי שבעודו מנסה להגן על השתיל הרך,יכה עם המעדר בכף רגלו,יהיה ספון פרק זמן בביתו,והנה העץ הצעיר קמל ולא קם,
יוזמות הן דבר חשוב
הפניה לרגש האדם לפרסם עוולות שנעשו לו,היא פסולה מעצם היותנו כולנו כולל עבדך הנאמן לא משוחים בשמן זית טהור בדרכנו למקדש הנהיגה
תאונות לא קורות-הן נגרמות
ודרור כה צודק בעיניין החינוך לנהיגה ולתרבות בארצנו הקטנטונת-וכבר כתבתי על כך בעבר באיזה שרשור שהעלה את חמתי(לא לא זו שהיא אם אחת מגרושותי)
הנהג הישראלי הממוצע אינו יכול להרשות לעצמו לעשות טעויות-כמו שכל אזרח אינו יכול לעשות טעויות
אלא עם נמצא הוא באי בודד
טעות בכביש הינה מבוא להריגה
ואם להגזים-נהיגה בשכרות משולה לרצח
וכן יש לי מצלמה ולא אחת ברכב שלי,אך לא כדי למסור פרטים למשטרה ,אלא כדי להגן על עצמי
אבל על דאגה נציג של נ.ט.י--עוד מעט תצא תקנה שתחייב כל נהג להתקין מצלמה ברכבו ולהעביר און ליין את תוכנה למרכז מחשבים ענק של כוחות האכיפה-זה יותר זול לאורך זמן מלהכשיר שוטרי תנועה,
אך בגדול גם מזה אינני דואג מפני שאז אני אעשה מיליונים במכירת שקיות מלאות בצואת פרות כדי לזרוק על כל שמשת רכב המצויידת במצלמה
אהה רעיון לסארט אפ
ובנימה קצת יותר רצינית-לידיעתך רבים כאן באתר הם טיפוסים מיוחדים אחד אחד שאם יראו שנעשה עוול כבר ידעו כיצד לטפל בו באופן חוקי ביותר
ועוד משפט לסיום-גגל את שמי ותמצא חומר רב-אני לא מסתתר כבר-פשוט הפסקתי להלחם (טוב כמעט)בטחנות רוח
רק רוצים לציין ש-Bernard לא אחד ממקימי האתר:D
ושאין כמו קצת תמיכה מהדוד סם.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Bernard
יענו, כל מה שכתבתי... סתם?
יואב, דרור..
מדובר בחבורה של כפויי טובה... כנסו בהם.
איפה הכפתור הזה, שמוחק הכל....
לאאאא!!!, רק ההמלצה לשנות את הפתיח התקבלה. רק כדי לא לעורר אנטגוניזם.
זקוקים לך ולרכבת האוירית ששלחת מארה"ב
איזה דוד סם... כולה ברדקיסט מרמלה..
שלא תרפה ידכם - רעיון טוב.
לפרסם ברבים את הבריונים (אני רק הייתי עושה קצת יותר סלקציה בעבירות..) - לא לטובת כתבי אישום - לטובת הבושה. ושמי שצריך לדאוג.. שידאג.
כמו הדוגמא שנתת אבל עם קבוצה שלישית , ברוח האתר - חדר מלוכלך עם מצלמה בולטת... גם שם לא היו משליכים את הנייר.