אני מאתגר את כולם פה, כמו שזה נראה יש ממש קטגוריות (4 ושני גלגלים) ואני אומר בוא נעשה מזה גם מעין תחרות. לא מירוץ רשמי אלא עם נהלים וקישקושים יותר קטע חברתי.
רוצים תאריך? 30.9.16-1.10.16
מזג האויר כבר קריר ואפשר לצאת למדבר גם עם גרוטאות
Printable View
אני מאתגר את כולם פה, כמו שזה נראה יש ממש קטגוריות (4 ושני גלגלים) ואני אומר בוא נעשה מזה גם מעין תחרות. לא מירוץ רשמי אלא עם נהלים וקישקושים יותר קטע חברתי.
רוצים תאריך? 30.9.16-1.10.16
מזג האויר כבר קריר ואפשר לצאת למדבר גם עם גרוטאות
האתגר זה הכל בעצם.
דלק - כלים עם מיכל פיצפון וטווח נסיעה מצחיק (בטייפון נכנסים 3 ליטר בערך, יספיק ל-45-50 ק"מ בערך, בשטח).
אוכל - איפה תסחבו אוכל ושתיה. בתרמיל על הגב?...
מים - לא יודע מה איתכם. אבל מבחינתי, מקלחת הכי בסיסית מג'ריקן בסוף יום רכיבה מאובק זה לא פינוק מושחת. זה די הכרח.
ציוד לינה - אפילו אם נתכלב ונישן בשק"ש בתוך אוהל סיירים על מזרון מתגלגל - איפה שמים את זה לעזאזל?... ארגז תנובה שיש לי לא כזה גדול....
כלי עבודה, חלפים, בלוני FAST וכו'. כנ"ל. אנחנו נזדקק לדברים האלה הרבה. באחריות.
ועוד ועוד. רכב ליווי הכרחי. אז אולי נ"נ זה באמת מוגזם והאקזמפלר המדובר לא כל כך ייסע בחודשים הקרובים, אבל טנדר או סופה או דיפנדר שסוחבים את כל זה זה הכיוון הנכון.
קובץ מצורף 106838
מי ראה את הסרט "סיפור פשוט"?
לזה התכוונתי.
Sent from my SAMSUNG-SGH-I537 using Tapatalk
דרור אני מסכים אתך, אבל לפני שהרעיון הנהדר הזה הולך להתמוסס עם כל מיני משיכות לכל מיני כיוונים,תחליטו בינכם לבין עצמכם על הכיוון,תצהירו על התוכנית המוגמרת,וזהו,אני מצידי זורם עם הכל,לא מוותר,גם אם צריך לישון בעמידה.
יש חצי שנה לארגן לוגיסטיקה ותקנון (עאלק) גם בשביל הדו גלגלי וגם בשביל 4.
יאללה דרור (וכל שאר המנהלים פה) תרימו את הכפפה
כנראה שלא ראית את הסרט. ממליץ.
בכל מקרה, לא ניסיתי לארגן כלום. בטח לא ראלי עם משאיות ומסוקי ליווי ומשאית מטאטא.
כולה אני, טלי, sym super pure 50 אומלל, משקפי שמש, פלאפון ואולי גם תחתונים, אם נמצא מקום.
וזה לא אמור למנוע מכם לממש התארגנות שאפתנית יותר.
Sent from my SAMSUNG-SGH-I537 using Tapatalk
לא צריך תקנונים ונהלים. זה לא "ספורט מוטורי". אל תהרגו את זה לפני שזה נולד.
הדבר היחיד שצריך לקבוע מראש זה כמה משתתפים ולסגור רשימה.
מה להביא? קסדה, ציוד רכיבה מינימלי וזהו. וכמובן טוסטוסים תקינים ונוסעים, מצידי גם ללא רישוי.
חצי שנה זה באמת מספיק זמן להתארגן/למצוא נבלת טוסטוס נוסעת באלפיה וכו' ולתכנן הכל.
אני מניח שיהיו מי שישמחו לנהוג ברכבי הליווי ואולי אפילו להכין לנו מנגל/פויקה בסוף כל יום.
- - - Updated - - -
אם אתה ממליץ אני אחפש את הסרט ואצפה.
שניכם על סופר-פיור? מאות ק"מ בשטח?... בהחלט מספיק שאפתני. אבל אני סומך עליך שהכלי האומלל יסיים בנסיעה בכוחות עצמו.
מה שתחליטו הולך, בל לא לזנוח את מי שרוצה לבוא על 4 ולא על 2
אלעד קוטון מדפנה עשה את זה עם טייפונים. אז זה אפשרי.
אסף.
גם רוני נאק ואריאל אלסיבוני עשו את זה על טייפונים לפני כמה שנים.
אפשרי לגמרי. עם ליווי ברמה כזו או אחרת.
דרור, אסף
קיבלתם כפפה, אני זרקתי תאריך יאללה... בואו נרים את העניין.
אפשר לפרוס את זה על פני יומיים ולשלב עם מפגש עם חברים שירצו להגיע.
אתם קשקשנים, שזה לא להאמין...
איפה חיים כהן, שיארגן לכם תקנון ורשימות וכו'...
אני רואה שנמרוד לא מתלהב (אולי צופה משועשע, מהצד) - אני מציע לשלם לו איזה כמה זוזים, שיעמיס על הארגז דלק ואוכל ומזרנים ואוהלים וכלים וחלפים ומים (למקלחות של דרור) ו... מה יש לתכנון יותר מידי.
חצי שנה????
יאללה... פסח זה ממש "ליד".
תשמישו את הכלים ו... צאו.
ואם אני זוכר נכון, סיבוני ונאק, עשו את זה עם כלים חדשים, לא?
וסיבוני זה... קצת גדול על המופאד הזה... אז זה לא כ"כ תלוש.
צחי תרשום אותי ל4 גלגלים
עד אוקטובר אני מניח שכן..
אני לא מארגן כלום. יש שתי גרוטאות בשיפוץ ופתיחת סניף נוסף בשבוע הקרוב.
צחי, עצתי לך... אל תתעסק בהרשמה. תן מקום ושעה ומי שבא בא.
אסף.
נתתי תאריך, שעה והכל נסגור קרוב יותר לתאריך.
חשבתי שתהיו יותר בעניין לעשות מזה איזה מאורע סתם כי זה כיף. ניתן לעניין לצבור תאוצה כי אם אני אמצא את עצמי לבד עם איזו גרוטאה באמצע המדבר זה יהיה כיף אבל הרבה פחות.
צריך להתחיל לחפש רכב. בקרוב המחירון של כל הגרוטאות האלה יעלה...