דווקא המנוע ב 2007 + הוא בסדר גמור .
- - - Updated - - -
למה אתה מתעקש לקלקל לי , אני מנסה למכור לו את שלי ב 300K , אבל הוא מתעקש על 2010.
Printable View
יואב מה שאני לא מבין זה רק למה זה אכפת לך שהשואל לא תמים. יש איזו חובת תמימות ממי שפותח פה דיון? כללי הפורום דורשים הרבה, אבל לא שתהיה תמים. הוא לא מנבל את הפה, לא מתנהג בבריונות, סך הכל פתח דיון הזוי - היו הזויים ממנו, ברוך השם, בג'יפולוג...
הטנדר 130 שדיברתי עליו מפורסם ביד2.
יותר דיפנדר ובפחות כסף ממה שהשכן של גיסתך רוצה.
אסף.
טוב
אם אתה לוחץ
בוא קח את שלי ב-175K
ממש לא מבין את ההתלהמות של חלק מהאנשים כאן, ורוב תודות לשאר .
אשר לשיקולים
למה 2010 - רוצה כמה שיותר חדש ואם כמעט לא נסע -עדיף !
למה דווקא דיפנדר כי מוכר כמשאית קטנה שזה אומר פחת של 20% בשנה כך שבחמש שנים מחזירים את הרכב...
אין שווי רכב למס - שזה חיסכון של לפחות 2500 ש"ח לחודש.
מוכר במלואו במע"מ שזה חיסכון נוסף של 18% על ההוצאות השוטפות ...
ואחלה גיפ לשטח !
ולגבי ההצעות : " ב 400.0 אש"ח אתה קונה לנדקרוזר חדש בדגם המפואר, רנגלר ארוך רוביקון" - אף לא אחד מהם עונה על הקריטריונים לעיל .
לצערי החברה לא מייבאת חדש (הייתי רוכש) ואין אופציה של יבוא אישי לרכב המוגדר "משאית " רק לרכב פרטי !
לא ראיתי פרסום נרחב של דיפנדרים חדשים יחסית !!
כל מי שעדין חושב שזה הזוי שיקום!
שים לב שלמיטב זיכרוני כל ההטבות במיסים שציינת , הן לדגם HD 110 ולא לדגם הדיפנדר 110 הרגיל , תבדוק אם זה מה שמוצע לך .
יואב,
גם אני הייתי רוכש משהו אחר בתקציב הזה על אף אהבתי למותג. אבל, זה לא העניין.
אני שוב מזכיר שהדיפנדר זה איקון מוטורי מזן נכחד וזו שנת הייצור האחרונה שלו.
עד לא מזמן, בכל רגע נתון היו לפחות 10 רכבים מוצעים למכירה ביד 2. היום יש רק שני רכבים בקושי.
עוד כמה שנים בודדות כל דיפנדר יהיה ממש פריט אספני.
אז כן המחיר הנדרש מופרז ואולי גם הזוי אבל לא לגמרי מנותק מהמציאות.
תאמין או לא, למרות שהיום מתנייד ברוביקון שהוא עולה על הדיפנדר בכל פרמטר אפשרי למעט צריכת הדלק, עדיין מעת לעת נתקף געגוע לדיפנדר שלי זכרונו לברכה- סוג של סטייה מזוכיסטית.
בכל מיקרה אני נפגש עם הליצן בשבת ולאור התגובות כאן הוא קיבל הצעה נדיבה של 250K
אני מגיע לפגישה עם הלפטופ והוא יזכה ללחוות את התגובות...
נראה אם כל העליהום הזה לגבי המחיר ישנה את דעתו .....
שבת שלום
שלח תמונה שלו.
Sent from my XJ
בהנחה שטנדר פולסייז לא מתאים לצרכים לך, זה מה שאני הייתי קונה.
עומד בכל הקריטריונים, יותר חדש ועולה חצי.
קובץ מצורף 96625
Sent from my LG-G3 using Tapatalk
להאמר 2 צריך רשיון ג. לדיפנדר לא (מה שכן שים לב אם רשום לך בכלל ברשיון שאתה יכול לנהוג ברכב עד 4 טון ולא כמו הרשיונות החדשים עד 3500 כי אחרת לא תוכל לנהוג בדיפנדר hd בכלל)
אתה יודע כמה אנשים עושים רשיון ג׳ ב-200,000 שח?...
Sent from my LG-G3 using Tapatalk
בכל מקרה, גם אם יגיעו מספר בודדים חדשים למזרח, הם לא יוכרו במס כפי שצויין לעיל.
אמרת שמי שחושב שהמחיר הזוי שיקום?
הנה, קמתי.
לקנות דיפנדר זאת מותרות ואף אחד לא "חייב" לקנות. לכן המחיר הזוי.
מעבר לכך מי שמבקש מחיר כזה הוא חזיר בדיוק כמו מי שמבקש 6000 שח שכירות על דירת שלושה חדרים במרכז ולא מעניין אותי היצע וביקוש.
(ולהבדיל מרכב, דירה זה מוצר שלפעמים אתה חייב "לצרוך").
שיבקש כמה שירצה. הבעיה לא אצל אלה שמבקשים, אלא אצל אלה שמשלמים.
יודע מה? גם הסופה שלי למכירה!!!.... רק 100,000 שקל והיא שלך. צעירונת, רק בת 20. אלה השנים הכי יפות שלה! כל החלודות רעננות לגמרי.
לא מתאים? אל תקנה. אני לא מכריח.
אף אחד לא "חייב" סופה. בטח לא דיפנדר. גם לא לנדקרוזר ב-30K מעל מחירון.
יודע מה? אף אחד גם לא חייב לגור במרכז ת"א.
במקום לילל, מתאפקים.
תתאפקו, אל תקנו. המחירים יירדו.
לדעתי הבעיה היא גם אצל מי שמבקש.
ולא אמרתי מרכז ת"א. אמרתי מרכז.
די חדש כאן (בגיפולוג) ומחפש גיפ לסופ"ש ובטח לא במחירים האלו אבל אחרי שראיתי שמבקשים בלי בושה בין 60 ל110 אלף על סופות שנת איכה... 88-92 וכו.. וכל מיני CJ מהשנים ההם , אז לבקש 400 על רכב כמעט חדש שלא נסע כפי שצויין ובעל יתרונות מיסויים לא נשמע כל כך הזוי . אין לי מושג קלוש בגיפאות ובאיכויות הרכב אבל לפי הכתוב כאן הבנתי שמדובר באחד הכלים שהיו ל"אגדה" . לעומת זאת חישוב עיסקי אומר שיש כאן משהו 350 (אחרי המע"מ) זה פחת של 70,000 בשנה , לא רע לגמרי ! תוסיפי חיסכון בנטו של 30,000 על שווי רכב למס והנה עוד 150,000 בחמש שנים מה שאומר שאחרי 5 שנים לא רק שהחזרת את הרכב לגמרי ע"ח משלם המיסים עוד הרווחת 150,000 ע"ח תשלומי מס . וזה לפני שאני נכנס לחסכון עקב כך שכל ההוצאות מוכרות באופן מלא .
בחישוב עיסקי - אף גיפ אחר לא נותן את זה
אם היה לי וחבל שאין לי :-( אולי הייתי קונה .