90/120/150 מופיעים בסוף העולם שמאלה בגרסאות ידניות במינימום חשמל..
כן גם אלו.
Printable View
אחרי הגבהה קלה ומיגון - קרוב מאוד ליכולות של לנדקרוזר. נאמר זאת כך - קרוב מספיק כדי לספק את הצרכים שהוגדרו.
בקרת אחיזה- יעילה מאוד לטעמי, מחפה לא רע ואפילו טוב על מהלכי מתלה מוגבלים משהו. מההתרשמות שלי מכמה כלים, יש הבדל בין הדגם הישן יותר לחדש יותר, ביעילות של המערכת.
ההגבהה חובה כי הוא פשוט נמוך.
והמיגון חובה כי יש שם באמצע מיכל דלק ענק ופגיע.
אבל הגחון חלק לגמרי, ועל האין מתלים מפצה אלקטרוניקה וגם אפשר להוסיף, אולי נעילה אמיתית (לא בדקתי אבל בטח יש כי הכלי נפוץ בעולם)...
בקיצור - אנחנו לא מדברים על רכב עבירות אלא על מכונת טיולים משפחתית. ואת זה אין שום סיבה לעשות בהמון כסף יותר אבל עם סמל טויוטה.
http://www.jeepolog.com/forums/conte...epolog-archive
http://www.jeepolog.com/forums/content.php/2300
אסף.
אגב, נזכרתי שלקחתי את שניהם לאותו מקום.. פאתפיינדר ופאג'רו על אותה המדרגה בצין:
http://www.jeepolog.com/UserFiles/Im...inder%2007.JPG
http://www.jeepolog.com/UserFiles/Im...00hp%20019.jpg
אסף.
במקרה הכינותי מראש...:
http://www.jeepolog.com/forums/showt...002#post626002
אני לא מכיר את המוכר או את הרכב, אבל אם הייתי מחפש כזה, כנראה שהייתי אצלו עוד הלילה, ומחר בבוקר היינו מעבירים בעלות.
אם האוטו מטופל כמו שאמור, ללא תאונות משמעותיו, יפה מבפנים כמו שהוא מבחוץ...מה אתה קורא את ההודעה הזו עד הסוף?
קישטה. לך תקנה לעצמך קרוזר.
הוא כבר גילגל שק"ש והולך לישון לו ליד הדלת:
http://www.jeepolog.com/forums/showthread.php/90887
אסף.
תודה על ההפניה לאודי- איש מקסים, אחלה אוטו, אפילו נפגשנו אבל לרגע מצמצנו בגלל פרט קטן-ופיספסנו..)
פרט לרכב הנ"ל הספקנו לראות עוד כמה ל"ק שהיו או במצב איום ומחיר סביר או מצב טוב ומחיר הזוי
מתחיל להיות מייאש הסיפור הזה של למצוא ל"ק
למתווך היישר לרכב טוב ומחיר הגון תינתן תמורה הולמת (או שובר פתוח ליחס VIP בחדר המיון שלנו..לוקח?:)))
לפני שבועיים קניתי אחד קצר ובתול מודל 2005 במצב טוב מתחת למחירון, אחרי תיקון הליקויים הוא עבר את המחירון ב 2000 ש"ח בערך,
הוא כבר הספיק להשתדרג ולהכנס לשטח.
אני לא התקשרתי שכאלה שרוצים יותר מידי מעל המחירון, לא ל"מבינים בלבד" וגם לא בילבלתי את המוח שכאלה שביקשו שלא יבלבלו להם - לא עושה עסקים עם מוכרים שמתייחסים לקונה כאל מיטרד.
קצת סבלנות ומזל ותימצא את האחד.
yep
סבלנות ומזל.. שוק הקצרים נראה סיבר יותר בלוחות- אבל אנחנו צריכים ארוך.
בינתיים אני נפגש עם לא מעט קשקשנים שמנסים למכור חורבות במחירים מהאגדות:)
שאלת תם. אין לי מושג קלוש בנושא הג'יפאות אבל גם אני התחלתי להתעניין בפאג'רו.. השאלה שלי היא, אומדן הקילומטראז' של מרבית הרכבים היא במונחי רכב רגיל אסטרונומית עד בלתי נתפסת. האם אין שום התייחסות מבחינת כדאיות/אמינות וכולי לנושא?
ואם לא כך הדבר, מה כן אמורים לבדוק ומה בעצם נחשב למצב סביר לרכישה?
המטרה בעיקרון היא נסיעה משפחתית לטיולים פעם בחודש חודשיים שבשאר הזמן הרכב בייסיקלי יעמוד.
אני בא מעולם הדו גלגלי ככה שאם השאלה שלי ממש לא לעניין אז סליחה מראש.
נירו
לא ציינת שנה...
הרכבים האלו עושים 20-30k בשנה בד״כ.
מן הסתם עדיף רכב שמור, מטופל ועם מעט קילומטראז, צריך סבלנות ובסוף מוצאים.
יש לבדוק היסטוריית טיפולים, מנוע, גיר, צמיגים וכו׳...
לכולם יש בלאי מסויים, אחרי שתראה 3-4 רכבים תקבל את התחושה בעצמך
20k זה פחות מממוצע של פרייבט בארץ.
הרכבים האלו לרוב עושים יותר, בייחוד בשנים הראשונות לחייהם, לפני שהם נהפכים לרכב ב׳ לטיולים.
דוקא הייתי חושד ברכבים עם קמ נמוך או סטנדרטי, יותר מאשר רכב עם קמ ממוצע עם היסטוריית טיפולים מתועדת.
אם מדברים על קניית רכב בשיקולים קרים של עלות/תועלת פלוס כמובן התאמה לצרכים ויכולת עבירות ואמינות כללית, לא תוכלו להתכחש לכך שרכב יקר הוא בהכרח הטוב ביותר, במיוחד שמדובר ברכב ישן בן 10 ויותר עם כמה מאות אלפי קילומטרים.
אנשים מתייחסים להוצאות רכב רק מבחינת תקלות מכניות ולא לוקחים בחשבון מחיר רכישה וביטוח שעולה בהתאם לשווי, הם נמנעים לקחת בחשבון תקלות שנובעות מתאונות או שבר וגם מבחינת החופש הנפשי שלנסוע מבלי לדפוק חשבון על שריטות, מכות, לכלוך ילדים ושאר דברים שיבאסו את התחת ברכב יקר ויעברו יחסית בקלות ברכב פחות יקר.
ובסופו של דבר כול כלב ביג'י יומו ואם נהניתם מהגרוטאה שלכם ותודו שגם רכב 2000 וקצת זו גרוטאה גם היא טויוטה או דיסקו או פאג'רו או טרופר, תגידו תודה ואם אכלתם אותה קחו בחשבון את האלמנט שאף אחד לא יכול להכניס למשוואה ובמיוחד לא עם גרוטאות, אלמנט המזל, כי למזל יש תפקיד ענק שאי אפשר לתפוס ואי אפשר לצפות.
כתבת שרכב יקר הוא הטוב ביותר ואז הסברת למה לא...
או שאני פיספסתי משהו :)
חזרה לנושא השרשור: הלוחות היבשים מטויוטות נורמליות גרמו לי לחפש גם בסוכנויות טויוטה למקרה שמישהו עשה שם טרייד אין והשאיר לנדק קרוזר. ומצאנו! עכשיו השאלה: רכב מטרייד אין של טויוטה בא עם אחריות (שזה נחמד) ואחרי "יישור קיו".
משום מה ברכב הזההוחלפו 4 מרססים ברכב שנסע 220K ק"מ (מה זה מרססים?) ודש בורד לחדש מקורי בלי סדקים (היפ היפ) והמחיר שמבקשים הוא בהתאם..
חוות דעת מלומדות על קניה מטרייד אין של טויוטה (לא ממגרש עלום או טרייד אין כללי אלא מסוכנות של טויוטה) ?
מרססים=מזרקים.
תבדוק אם הוחלפו לחדשים (או משופצים) ואם כן, תגיד תודה שהחליפו. השמועות כאן מספרות על החלפת מזרקים במחיר של ויטרה במצב טוב...
אם זה מהטרייד אין של טיוטה זה חצי צרה...
(אישית אני לא שש לקנות גם מטרייד אין, אבל תלוי ברכב - אחי קנה רכב מטרייד אין (לא טיוטה ולא רכב שטח) ועושה רושם שדי אכל אותה ואין כל כך עם מי לדבר, מצד שני, שמעתי דברים טובים על הטרייד אין של לובינסקי, אז גם פה צריך מזל ולבדוק היטב...)
יתרון גדול לטריידאין הוא האחריות (כמה זמן ומה מכסה?).
ממוכר פרטי. בשנייה שהעברת בעלות חפש את החברים שלך.
לא קניתי מטריידאין של טויוטה, כן קניתי ממגרש של רכבי ליסינג של אחת הסוכנויות הגדולות, שנתנו אחריות די נרחבת על הרכב.
דבר שהיה מבחינתי יתרון ביחס להתרוצצות לבדיקות וחיפוש תיעוד עבר של הרכב.
אלמנט המזל משמש גורם מכריע שאי אפשר להכניס לשום משוואה ולכן מכיוון שלדעתי לשים על השולחן 100000 ש'ח על טויוטה או חצי מזה על רכב מקביל זה הימור שיכול להפתיע לרעה ושוב, מדובר על מזל נטו.
בטרייד אין של טויוטה יכול להיות רכב טוב מאד. אתה אמור להיות מסוגל לראות את ההיסטוריה המלאה של האוטו - בתקווה שהוא אכן טופל במוסך רשת כל הזמן, וזה באמת האינדיקציה הכי טובה שיכולה להיות.
מכוניות טובות כן מגיעות לטרייד אין בסיכוי יותר גבוה מאש לסתם סוחרי רכב, יש אנשים שבאמת אין להם כוח וזמן ומחליפים רכב ברכב מאותה תוצרת כל שלוש שנים, ומשאירים את הישן בטרייד אין. ההורים שלי למשל, מחליפים קורולה בקורולה כבר בפעם השלישית או הרביעית, לא בגלל שהם לא יכולים למכור קורולה יד ראשונה - אלא בגלל שכל פעם מחדש לא בא להם, אני והאחים שלי גרים רחוק, ובסוף ניגשים לסוכנות וסוגרים עניין.
אבל איך אתה יודע שהרכב המדובר שייך לקטגוריה הזאת ולא לקטגורית הרכבים הבלתי מכירים כפרטי?
תנסה לבדוק.
אגב יואב, לגבי ההנעלות שלך על לנדקרוזר - לדעתי אתה צודק ומבצע תהליך קנייה נכון.
הגדרת צרכים, בדקת את האפשרויות, ננעלת על דגם אחד בלבד שהכי מתאים עבורך, שהוא לא דגם נדיר - מאות ואף אלפים של לנדקרוזרים נמכרו בכל אחד מהשנתונים הרלוונטיים.
אתה הולך ובודק עוד רכב, ועוד רכב, אתה כבר בטח מרגיש מה מחיר השוק האמיתי ולא מתרגש יותר מפנטזיות יד2 ומשמועות פורומים. גם פספסת כבר עסקה טובה אחת - אז אתה תדע לזהות את הבאה.
רק סבלנות, עוד כמה שבועות, חודש, חודשיים, תמשיך להיות ממוקד - ותמצא את הרכב הנכון.
אין ספק שהחל מקניית הסמוראי הראשון שלנו לפני עשור בערך החברים ב ג׳יפולוג מעניקים לנו ליווי צמוד ומעולה
תודה לכל מי שמשקיע מזמנו, חלק אף עושים זאת בימים אלו מחוץ לפורום, בלי להכיר אותנו, ועוזרים לנו לבחור נכון- וכשנמצא את הל״ק אז בטח נסתער בשאלות מתחילי טויוטה:))
חג שמח