אני לא יודע מה הדרישות מבחינת גודל אבל על טריוס חשבת?
(4 דלתות זה יתרון כשמגיעים ילדים).
אם זה הצליח לעלות את מעלה יאיר זה יספיק לרוב הטיולים העדינים.
Printable View
אני לא יודע מה הדרישות מבחינת גודל אבל על טריוס חשבת?
(4 דלתות זה יתרון כשמגיעים ילדים).
אם זה הצליח לעלות את מעלה יאיר זה יספיק לרוב הטיולים העדינים.
בגלל לחץ בלימודים ועבודה לא יצא לי לראות כמעט מכוניות, אבל ראיתי איזה שניים שלושה טריוסים וסהכ התרשמתי לטובה, אפילו שלא מדובר בג'יפ רציני.
במקביל עשיתי עבודה שכנוע אצל ההנהלה ועכשיו אני בודק גם טראנו קצר מהשנים המאוחרות בלבד.. עושה רושם שזה רכב שיכול ממש להתאים לי. לא גדול מדי, לא שותה יותר מדי דלק (בגרסת הדיזל), אמור להיות סופר אמין ואפילו סוג של נוח. המחיר אטרקטיבי מאוד גם הוא. אז יש משהו שאני צריך להיזהר ממנו עם טראנו? כמה להיות סובלני לקילומטרג' גבוהה? אני שואף לפחות מ150 אבל זה נראה לא ריאלי בכלל בינתיים..
תודה רבה!
שלום חברים. אני מחר לוקח איסוזו טרופר קצר שנת 2004 (דיזל) לבדיקה, משהו ספציפי שאני צריך לחשוש לגביו? הרכב עשה קילומטרג' נמוך יחסית (145K)
איזה יד ?
נשמע נמוך מידיי לשנתון ודיזל
רענן
מעבר למה שרענן כתב,
יש לך ים של חומר (יקח לך עד מחר רק לקרוא) בנושא של מה לבדוק.
רמז - גומיות מזרקים, היסטוריית טיפולים וריקול של הנ"ל, אם נעשה. בכל מקרה עדויות לריח של סולר במע' מים.
בנוסף, מוסך שמכיר את הרכבים האלו.
רענן ונדב ש. בטח ידעו לעזור לך יותר (אני רק עוזר מדי פעם באחזקה של טרופר שאינו שלי ולא ממש מחזיק אותו).
הטרופר ירד מהפרק. השבוע אני אמור לראות ניסן טראנו קצר דיזל שנת 2003, יד3 עם 142K קילומטר בסה"כ ומיצובישי פג'רו שנת 2001 דיזל, יד6 עם 200K.
עכשיו תתקנו אותי אם אני טועה אבל אני אמור לצפות לאמינות דומה משניהם, עם יתרון בטיחות ונוחות לפג'רו (?). ברמת התחזוקה?
כמו שאתם רואים, ההנהלה ויתרה על חלק ניכר מדרישת הסף :)