תגובה: עזרה בהכנסת תדרי ממסרים עם CHIRP
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
נדב42
בשונה מזיו אני חושב שראוי לשלם על זכות השימוש הזו, והלוואי שלא אשתמש בה לעולם.
Sent from my Pixel 3 using Tapatalk
ממש לא, ואם לא הייתי ברור, אני אחזור ואסביר :-)
אם יהיה הסדר, אני הראשון להצטרף.
כל עוד אין הסדר, אם אני אהיה במצוקה, אני מניח שאני ארשה לעצמי.
בדיוק מה שאמרתי על המים, אם יש סידור שתיה מסודר, כולל בתשלום, אין הצדקה להשתמשות פירטית.
אבל יש הסדר. הוא מצריך השקעה של זמן וכסף.
הייתי במפגש שעשו לפני כמה שנים עם חובבי הרדיו, ואין לי את האנרגיה להתחיל עם כל הבלאגן הזה, אז עזבתי, ושיחררתי. אני לא צרבתי את תדרי הממסרים למרות שאין לי שום בעייה טכנית לעשות את זה.
זיו, אתה בוחר כמוני לא לקבל את ההסדר הקיים היום, אבל בשונה ממני אתה כן בוחר להינות מזכות השימוש. וזו גניבה, מאנשים פרטיים ששילמו בכסף וזמן להקים את הממסרים האלו.
אם רשת הבטחון הזו כל כך חשובה לך, עשה כמו בועז ותשקיע מה שצריך כדי להיות חובב רדיו מן המניין. בינתיים, אתה גונב גם ממנו ...
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
נדב42
אבל יש הסדר. הוא מצריך השקעה של זמן וכסף.
הייתי במפגש שעשו לפני כמה שנים עם חובבי הרדיו, ואין לי את האנרגיה להתחיל עם כל הבלאגן הזה, אז עזבתי, ושיחררתי. אני לא צרבתי את תדרי הממסרים למרות שאין לי שום בעייה טכנית לעשות את זה.
זיו, אתה בוחר כמוני לא לקבל את ההסדר הקיים היום, אבל בשונה ממני אתה כן בוחר להינות מזכות השימוש. וזו גניבה, מאנשים פרטיים ששילמו בכסף וזמן להקים את הממסרים האלו.
אם רשת הבטחון הזו כל כך חשובה לך, עשה כמו בועז ותשקיע מה שצריך כדי להיות חובב רדיו מן המניין. בינתיים, אתה גונב גם ממנו ...
אשה מפליגה באגם שאסור לדוג בו.
מגיע פקח, יורד לסירה שלה, רואה שיש שם חכות, ושם לה דו"ח על דיג בלתי חוקי.
מגיעים לבית משפט, והאשה טוענת שהיא לא דגה, אבל הפקח מתעקש "על הסירה שלך היה כל מה שצריך בשביל לדוג, ולכן רשמתי את הדו"ח".
האשה אומרת לשופט, "הפקח אנס אותי".
הפקח מתחיל לצעוק, מה פתאום , "לא נגעתי בך, לא עשיתי כלום".
האשה עונה לו, "אבל הייתה על הסירה והיה לך את כל מה שצריך בשביל לאנוס"... .
ואם לא ברור זה , בינתים אני לא גונב כלום מאף אחד.
בבקשה תדייק את הניסויים שלך.
תפסיק להתפלסף ולהתפתל.
אם יש לך מכשיר שיכול להשתמש בתדרים האלו, כמו לרובינו, זה לא הופך אותך לגנב.
אם אתה צורב מראש את התדרים במכשיר, או לוקח אותם ברשימת תדרים לשעת חירום, זה מראה על היערכות לשימוש בהם ללא רשות או תשלום למי ששילם עליהם.
עזרה בהכנסת תדרי ממסרים עם CHIRP
הוא לא גונב ממני...
לא שילמתי השנה את החברות לאגודה [emoji41]
אני די משוכנע שהממסרים לא יחלצו אפילו גיפאי אחד מהשטח ויש יותר מסיבה אחת למה. לא אכנס להתפלמסות אבל חוץ מלעצבן את החובבים שעולים להם על התדרים ( והם מספיק כועסים על חיזבאללה שמציק להם) זה לא יעשה כלום.
Jeep ZJ V8 98
Honda EX300 94
עזרה בהכנסת תדרי ממסרים עם CHIRP
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
גיא
כן ... אבל לא במדינת האולטרה רגולציה היקרה שלנו.
אם היתה אפשרות לשלם דמי שתיקה ולקבל אישור כתוב להשתמש בממסרים בלי לעשות רשיון - אני עם נדב.
נשמע רעיון טוב.
נשלח מהאייפון עם המקלדת המחורבנת. ה׳שגיאות׳ לא שלי ..
אתה רוצה להיות חובב בלי לעשות רשיון?
כי אם אתה רק רוצה ממסר נדמה לי שאתה יכול לקנות תדר ולדבר כמה שבא לך.
Jeep ZJ V8 98
Honda EX300 94
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
boaz avrahami
אתה רוצה להיות חובב בלי לעשות רשיון?
כי אם אתה רק רוצה ממסר נדמה לי שאתה יכול לקנות תדר ולדבר כמה שבא לך.
מה הקשר ?
לדעתי גיא מבין את הקשר היטב ודי לחכימא ברמיזא
Jeep ZJ V8 98
Honda EX300 94
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
נדב42
תפסיק להתפלסף ולהתפתל.
אם יש לך מכשיר שיכול להשתמש בתדרים האלו, כמו לרובינו, זה לא הופך אותך לגנב.
אם אתה צורב מראש את התדרים במכשיר, או לוקח אותם ברשימת תדרים לשעת חירום, זה מראה על היערכות לשימוש בהם ללא רשות או תשלום למי ששילם עליהם.
נדב,
שלחתי לך, בחיוך, למה אתה טועה, וזה כבר לא מה אתה חושב, זה פשוט מה אומר החוק.
ואם הייתי מישהו אחר (נגיד איזה נתניהו) כבר הייתה חוטף תביעה.
בדיוק כמו בסיפור על הרישוי של הזיבר, שזה "איזה דתי מבני ברק" שמקבל אישור, זו שחיתות, שמעירים (ומאירים) על "עיגולי פינות" שנעשו ברישוי של הזיבר, זו צרות עין.
כך גם אצלך, להשתמש בתדרים של המדינה, ללא רישיון זה בסדר, אבל משום מה, נהיית לי צדיק לגבי הממסרים של החובבים.
ובכלל, אני מבין שמאז ששילמת ועשית לך ערוץ פרטי, הפסקת לעבוד בערוצים האחרים???
זה לא מה שאני זוכר למשל המפגש האחרון בחורשן...
אז בבקשה אל תתיפף לי על זה שהלכת ושילמת (ואנחנו לא נזכיר לך כמה זה היה מגוחך, עדיף היה לתת את הכסף לאיזה חסר בית באחד הצמתים).
דרך אגב, אתה נוסע על רכב 4X4 משופר, ויש לך מפות שיש בהם את כל השטח, ולא רק את השבילים המסומנים של הרשות, אז מחר יעצור אותך פקח.....
ובניגוד לכל העבירות הנ"ל שאתה עושה ובסדר עם זה שאחרים עושים, הסיבה שיש לי את התדרים של הממסרים, זה כדי שאני חס וחלילה לא אפריע להם, כך אני יודע באיזה תדרים אסור לי להשתמש :-)
יאללה, שחרר......
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
zivo
הסיבה שיש לי את התדרים של הממסרים, זה כדי שאני חס וחלילה לא אפריע להם, כך אני יודע באיזה תדרים אסור לי להשתמש :-)
בחייאת ...
אין לי שום יומרה להיות צדיק, אבל כמו שאסף כתב יפה, יש דברים שבין אדם למקום, ויש דברים שבין אדם לחברו.
ניסיתי לקדם את תדר הג'יפאים כדי שנוכל כולנו להיות חוקיים בגיזרה הזו. לא תפס, וחבל לטעמי, אבל העם אמר את דברו. אני אמשיך לשלם כי זה נותן לי סוג של כסת"ח.
פורסם היום ב- YNET
תושב אשדוד נעצר בחשד להאזנה לרשת הקשר של צה"ל והפצת מידע צבאי
המשטרה עצרה בפעילות משותפת עם משרד התקשורת תושב אשדוד בשנות ה-30 לחייו בחשד שהאזין בשנים האחרונות לרשתות הקשר של צה"ל בגזרת עוטף עזה. הוא חשוד גם בהפצת מידע על פעילות צבאית בזמן אמת, עד כדי סיכון החיילים. מהחקירה עלה כי הוא הפיץ את המידע באמצעות קבוצות וואטסאפ לעיתונאים ואנשי ביטחון בעוטף עזה. במסגרת פשיטה על ביתו, נתפס ציוד האזנות. הוא יובא לדיון בהארכת מעצרו בבית משפט השלום באשקלון.
טוב מאד.
מיכאל גורדוס. היה רק אחד.
נשלח מהאייפון עם המקלדת המחורבנת. ה׳שגיאות׳ לא שלי ..
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
איציק - 4X6ZH
פורסם היום ב- YNET
המשטרה עצרה בפעילות משותפת עם משרד התקשורת תושב אשדוד בשנות ה-30 לחייו בחשד שהאזין בשנים האחרונות לרשתות הקשר של צה"ל בגזרת עוטף עזה. הוא חשוד גם בהפצת מידע על פעילות צבאית בזמן אמת, עד כדי סיכון החיילים. מהחקירה עלה כי הוא הפיץ את המידע באמצעות קבוצות וואטסאפ לעיתונאים ואנשי ביטחון בעוטף עזה. במסגרת פשיטה על ביתו, נתפס ציוד האזנות. הוא יובא לדיון בהארכת מעצרו בבית משפט השלום באשקלון.
לא בטוח שאני מבין מה זה קשור לפה ?
אני מקווה שאתה לא רומז שהוא חבר באגודה :-)
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
איציק - 4X6ZH
פורסם היום ב- YNET
לא בטוח שאני מבין מה זה קשור לפה ?
אני מקווה שאתה לא רומז שהוא חבר באגודה :-)