איך מחזיק הסידור הזה?
Printable View
איך מחזיק הסידור הזה?
מאז ההחלטה ללכת על טנדר, במקביל לתהליך ההחלטה טריטון-היילקס, אני מתכנן את הדיגום של הארגז. הסגירה שאתה עשית ניראת הכי וורסטילית, העניין הוא שכואב הלב לקדוח חורים ברכב חדש. נצטרך למצוא פתרון אחר. כנראה שימוש בקשת העמסה מותאמת לצורך הזה.
דורון איך חיברת את הפלאח לדופן / סף הארגז?
Sent from my iPhone using Tapatalk
קשת תהיה בכל מקרה ותחובר בצורה הרגילה לדופן. לדעתי הדופן כבר מגיעה עם חורים.
ההתאמה בקשת זה בסה"כ הוספה של ווי קשירה עבור הברזנט.
אתם צריכים לראות אין ליסינג מחבר ליינר לארגז. ברגי גבס שכבר החלידו ולפחות אחד נשבר... שלא לדבר על זה שהם אפילו לא בחורים הייעודיים.
לא הייתי בונה על זה. נראה שמיצרים את הארזים חלקים יותר ויותר. אולי משיקולי עיצוב, אולי הם מניחים שממילא תרצה התאמה שהם לא יכולים לחזות.
חבל לקנות ביוקר קשת צבועה (או מאיזה אלחלד) רק כדי לחבר אליה התאמות אם מראש אתה יודע שתרצה משהו אחר.
הבעיה העיקרית שלי עם הקשת שבאה עם הטנדר היתה אטימה לגשם. אם מחברים את הברזנט לקשת העמסה נשאר רווח מעל הארגז.
גם אני מתלבט בפתרון דומה, תוכל לראות תמונות של מה יש (בדגמי 2008, לא יודע כמה השתנה) בתמונות שהוספתי.
www.jeepolog.com/forums/showthread.php/97037-נקודות-חיבור-בארגז-ויגו-2008
אצלי זה היה איזה ציקמוק דומה לא מליסינג...
אני לא בטוח שהארגז מגיע עם איזהשהם חורים מוכנים. הקאנט העליון של הארגז כפול, ויש אליו גישה מלמטה, מתוך הארגז, והוא נועד כדי שתקדח אותו ותחבר דברים איפה ואיך שאתה רוצה. כל הקשתות והארגזים למיניהם מחוברים כך. כמובן שאתה תקפיד לעשות את זה עם ברגים ואומים אמיתיים ולא עם ברגים קודחים כמו שיצא לי לראות קשתות מחוברות...
לגבי קדיחה בדופן בשביל אביזרי הקשירה StayPut כמו שאני עשיתי - מה שטוב למליון אוסטרלים כנראה טוב מספיק בשבילי... :rolleyes: