תגובה: המגרש/מוסך של חמיס בחולון - הסוף
גאון.
במילים אחרות, המדינה שכרה את העבריין כקבלן פינוי של ההיאחזות הלא חוקית שלו עצמו.
אני מאמין שקבלני הפינוי לא התעמקו ברכבים, אלא לקחו הכל לברזל להוציא אולי מציאות ספציפיות.
מגרשי הברזל בטח מוצפים, זו חתיכת מסה שמתפרצת פתאום לשוק.
עכשיו הוא מוציא את מה ששווה לאחסון מחדש (הוא הרי לא צריך לחפש מה שווה). ואת מה שנשאר מוכר לברזל.
יוצא שהוא קיבל הנחה בקנס + את הסחורה הטובה + את מחיר הברזל.
ידו הארוכה של החוק...
אתה לא צודק.
אמנם מדובר בפינוי אבל הרכוש (כללל המכוניות בחצר) ע"פ החוק שלו עד שהוכח אחרת ובתור רכוש עם בעלים אי אפשר לקחת לו אותו סתם ככה ולזרוק אותו לפח גם בסיטואציה כזאת. הפינוי נעשה לשטחים שיש לו בנס ציונה ורחובות ממה שהבנתי, וכך או כך הסירו דאגה מליבכם (או לצערכם) - אף לא רכב/ גרוטאה אחד ששווה יותר משקל יזרק. בוודאות. יש לו שם בין היתר לא מעט רכבים נדירים מאוד לא רק ברמה הארצית, במצב צבירה נדיר לא פחות.
הייתי אצלו לא מזמן (כמה חודשים) וניתנה לי ההזדמנות לסייר בשטח ללא ליווי בכל האזורים.
אני לא הצלחתי למצוא אף גרוטאה ששווה יותר ממזדה 3.
בשיחה עם חמיס האבא, הוא אמר לי שלפני כעשור הוא מכר את רוב הגרוטאות לברזל והיום הוא מצטער על זה מאוד.
המגרש האגדי שהכיל רכבים מימי קום המדינה כבר מזמן לא שם...
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
six 4 life
אמנם מדובר בפינוי אבל הרכוש (כללל המכוניות בחצר) ע"פ החוק שלו עד שהוכח אחרת.
לדעתי במקרה של רכב, במיוחד ללא מספרים, או גרוטאה, ההוכחה שהוא בבעלותך היא עליך.
אחרת, כל אחד יכול לבוא ולהגיד ״שלי״.
לפי החוק היבש, הוא אמור להחזיק קבלות לכל אחת מהגרוטאות, ולכל חלף על המדף.
אתה חושב שהוא במצב כזה?
הם עושים לו ולציבור טובה.
הוא מרוויח זמן פציעות כדי לגרד מה שעוד שווה בלי שבודקים לו יותר מידי בציציות, והמדינה לא מוציאה כסף על הפינוי, כסף מיותר שכנראה לא תראה אף פעם גם אם תתבע אותו.