כל מגזר מנצל את עובדיו.
פועלי החקלאות או המלונאות או ההיטק מנוצלים לא פחות. ושם חסרים עובדים!
אל תתפזר לשם בכלל.
עוד דבר, מעכשיו אני קורא עד 20 שורות ראשונות בטפאטוק.
מה שתכתוב מעבר לא קורא.
אתה סתם מעמיס מילים בשביל שלא יראו את היער.
Printable View
כל מגזר מנצל את עובדיו.
פועלי החקלאות או המלונאות או ההיטק מנוצלים לא פחות. ושם חסרים עובדים!
אל תתפזר לשם בכלל.
עוד דבר, מעכשיו אני קורא עד 20 שורות ראשונות בטפאטוק.
מה שתכתוב מעבר לא קורא.
אתה סתם מעמיס מילים בשביל שלא יראו את היער.
כן.
שמענו את הסיפורים שאין קושי לגייס...
ברור - בוא נחלוב את "המוטיבציה" כמה שאפשר.. עד שיהיה מאוחר מידי..
ובחורי האוצר..
הם עושים את תפקידם. אין לי טענה אליהם.
הם צריכים לראות את העולם דרך החור שבגרוש ולא יותר.
מי שמחליט צריך לווסת את הכל ולראות את העולם מעבר לחור ולהחליט מתי שומעים לאלה שרואים דרך החור ומתי.. לא.
למדינה "בשכונה שלנו", שרוצה לשרוד.. אין הפריבילגיה לראות רק דרך החור שבגרוש ואין פריבילגיה לבדוק כמה אפשר למתוח את חבל המוטיבציה...
אני אומר לך שוב, ותנסה לתאר...
מה אתה חושב שיקרה אם ישבתו פתאום (ואני לא נכנס לזה, אם השביתה תהיה בצדק או שלא) שוטרים או אנשי השירות או יחליטו ללמד את המחליטים לקח ויסגרו (לשיפוצים) את יחידות הג'ובניקים שמפעילים את כיפת הברזל או, יודע מה, את אלה שתפקידם להתקשר לעיריות ולהפעיל את הצופרים...
או אולי לעשות "שבוע-שבוע" עם הנהגים של הדחפורים שמסביב לעזה... או לסגור חמ"ל או שניים, בצפון, לחסוך בעלויות...
תעשה לי טובה.
המצילים שובתים וכל המדינה באטרף..
תשבית תחנת משטרה אחת בשבוע, עד שייענו דרישות השוטרים לתוספת משכורת בעבור כוננות "ירושלים" ונראה מה יקרה..
אל תהיה "גיבור" כל כך..
אין קושי לגייס...
ברור. כולם רוצים לשרת בצבא... כולם.
בסדיר ובקבע..
אם כל כך טוב שם, למה באמת לא תעשה הסבה לנהג תובלה ותעבור לבית נבאלה?
תהיה לך פנסיה טובה ועבודה קבועה... אפילו לא תצטרך להתברבר מול הארון עם "מה אלבש היום"... ירוק... ירוק זית. עם כפתורים בחנות, במקום ריצ'רץ'..
כן. אני ישר רואה איך כולם באים..
ואני אפילו לא רוצה להיכנס לבעיית מילויי התקנים בכל מיני קורסים במגזרי "שירות המדינה" האחרים... אני רק אגיד לך שלא סתם, יוצאים מידי פעם במסעות "גיוס" כאלה ואחרים, שלא נראו אף פעם - זה לא מעודף "קופצים" מתאימים לתפקידים הנדרשים, בועז... ממש לא.
- - - Updated - - -
ואני חשבתי שאתה עושה את זה כבר מזמן... רגיל לקרוא כותרות וסיסמאות... לא צריך להתעמק מעבר לכך... היתר זה... רעש.
מבלבל..:rolleyes:
ו.., איפה הטיעונים?
מי שנמצא בצבא בגלל כסף ולא בגלל הרגשת שליחות שילך הביתה.
לא רוצה שכירי חרב.
שישקיעו כמו פעם בלתת להם כבוד.
כמו שגם נתנו לחקלאים מפריחי השממה.
חברה נרקבת כשאין לה ערכים והמדידה היא חומרית.
יאללה לישון.
עבדו עלי שוב, האמריקאים האלה..
הבטיחו מטר מטאוריטים "שלא נראה עשרות שנים"... נאדה...
שעות אני בוהה בחושך... כלום. הציקדות כבר עשו לי חור בראש ולא היה אפילו כוכבון נופל אחד.
נבלות, שקרנים.
- - - Updated - - -
אחרי השורה העשרים ואחת... אבל אתה לא תגיע אליה כבר.. אף פעם כנראה..
כמו סטיב מקווין, בפרפר... תריץ חיפוש למה אני מתכוון.:)
אני ממש לא נאיבי. רשמתי לצורך המיקוד של הדיון.
לא כולם מכירים את צורת הרישום החשבונאי של ההוצאות וסיווגם.
למי שכן אני יכול להוסיף שאם בתקציב המדינה היב היוון של ההתחיבויות ופריסתן. כנראה שמס הכנסה היה עולה על 100% והגרעון בלתי נתפס.
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
מיכה, מי שהאידיאולוגיה שלו היא הכסף לא באמת מחוייב למערכת.
מחויבות היא תחושת שליחות, גאווה, אידיאולוגיה, כבוד
פה צף אחד החוליים הגדולים של החברה והוא החומריות.
זה מה שיש לחברה להציע כתחליף לאין אידיאולוגיה.
מי שמרגיש בשליחות מוכן להסתפק בלחם ובצל ומרגיש גאה בעשיה.
יש עוד מגזר אחד מושמץ שפועל על העיקרון הזה והוא מצטיין בכמות ובאיכות של אנשיו במקום שבו צריך להצטיין ולהתנדב.
שוב, אתה לא יכול לקנות מטרנה לילדים שלך עם מחוייבות במכולת אז תפסיק את הטענה הזו כי היא אולי שמיימית ומרטיטת לב אבל מטופשת וכל כך תמימה שרקשה לי להאמין שמישהו באמת מאמין בזה.
שלא לדבר על זה שאתה, לדעתי, כותב שטויות. אני יכול להיות מחוייב וגאה וכל זה אבל עדיין אני רוצה את התשלום שמגיע לי. ושנינו יודעים שהתשלום במגזר הציבורי הוא שבריר ממה שהמוכשרים באמת, שאתה חייב אותם אחרת שום דבר לא יתפקד, יקבלו באזרחי.
אח שלי, בקבע מרגע הגיוס שלו. כבר יותר מעשר שנים, יכול להרוויח פי עשר או עשרים באזרחי (כי פנו אליו מאלביט וחברות דומות אחרות והוא אפילו לא באיזה תפקיד הייטקי במיוחד) אבל אוהב את הצבא ורוצה להשאר. נכון הוא קיבל תואר ראשון ושני על חשבון הצבא (אבל למד מה שהם רצו שילמד) ומקבל משכורת יפה. עדיין, שבריר לעומת מה שמקבלים באזרחות.
וואללה בועז.... אם לא היית, היו צריכים להמציא אותך... אני חושב.
אני קם וחוץ מזה שאני רואה שחזרת להרגל, להוסיף דברים לפוסט, אחרי שכבר הגיבו... אתה מעלה את רמת ה... סליחה. כמעט כתבתי מילה גסה.. אני אנסח שוב - אתה "מעלה" את רמת הטיעונים שלך..
אם כבוד חשוב יותר ממה שיש לקנות בסופר, הנה לך כבוד - אתה מספק את התקציב לפנסייה של הגיבורים. אני חושב שזה כבוד גדול, לתמוך בהם ולהסיר מהם את כל הדאגות, מלבד להגן עליך..
תפסיק ליילל ותמשיך לקרוע את התחת ולהסתפק בכבוד הזה..
אם אתה לא מבין שכבוד זה נחמד אבל צריך גם לקנות מטרנה ולחם וגם איזו טלוויזיה HD... יש לך בעייה גדולה.
גדולה מאוד.
ותפסיק לבלבל את המוח דרך האייפון, בזמן העבודה- תעלה הילוך ותתחיל לחסוך לנסיעה... אין הרבה זמן. SEMA זה בנובמבר!!!!