תגובה: מחפשת ג׳יפון לעסקים ולהנאה :)
רענן, זו לא אגדה. הפורסטר מגיע מהחנות עם נתונים מצויינים לשטח, ועם הגבהה של 30 מ״מ הוא לא רק גבוה יותר מכל ג׳יפון אחר ומרוב רכבי הפנאי שטח, מערכת ההנעה שלו מצויינת ומשאירה מעט מאוד שיקול דעת לנהג, אבל חשוב יתר - הוא עומד בכבוד בהתעללות שברובה נובעת מנהיגה לא נכונה או לא מתחשבת, מה שאי אפשר לומר על כלים אחרים בקטגוריה.
מבפנים הוא מבאס. סובארו סטיישן עם כל משטחי הפלסטיק המדכאים עם הריח האופייני של סובארו.
צריכת הדלק גם לא משהו.
אבל חוץ מזה אני לא מכיר הרבה בעלי פורסטר עם ציפיות מכויילות שאינם מרוצים.
אסף.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
asafk
רענן, זו לא אגדה. הפורסטר מגיע מהחנות עם נתונים מצויינים לשטח, ועם הגבהה של 30 מ״מ הוא לא רק גבוה יותר מכל ג׳יפון אחר ומרוב רכבי הפנאי שטח, מערכת ההנעה שלו מצויינת ומשאירה מעט מאוד שיקול דעת לנהג, אבל חשוב יתר - הוא עומד בכבוד בהתעללות שברובה נובעת מנהיגה לא נכונה או לא מתחשבת, מה שאי אפשר לומר על כלים אחרים בקטגוריה.
נא הסבר לי שנתון מול אותו שנתון במה הפורסטר טוב יותר מראב4
(חוץ מהתנהגות כביש) .
תודה
רענן
תמדוד מרווח גחון ותראה.
תסתכל על חלקי המתלה והחוסן שלהם.
במקרה יש בחבורה שמטיילת איתי בטיולים בעבירות קלה פעם פעמיים בשנה ראב4. כך שיש לי מעט נסיון כדי לומר שבמקומות שסובארו היה פשוט נוסע, הוא דורש הרבה תשומת לב וזהירות.
אסף.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
raanan
הדבר היחיד לזכותו זאת ההתנהגות הכביש בגלל המבנה הסימטרי ומרכז כובד נמוך .
חוץ מזה לא בעל יחודיות לעומת שאר הג'יפונים נטולי הילוך הכוח.
אתה אומר בעצמך, התנהגות כביש. זאת אחת הדרישות. מבין הג'יפונים שנותנים תשובה יותר טובה בתחום הזה.
המעבר מפה לויטרה עולה המון בדלק ולא מעט בנוחות. אני לא בטוח שהילוך הכח שווה את זה.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
raanan
אחלה !
רק פה מנסים "לתפור" פתרון לדרישות/יכולות/פנטזיות של מבקש הייעוץ .
לא מה שמתאים לי , הוא התשובה למבקש הייעוץ ...
אם הייתי ממליץ על מה שמתאים לי הייתי אומר לה למצוא היילקס.
במסגרת מה שהבנתי מהדרישות/יכולות/פנטזיות של פותחת השירשור יש התנגשות בין יכולות שטח לדרישות גבוהות של נוחות כביש וצריכת דלק.
לדעתי, הרכב היותר מתאימים לתקציב ולדרישות מכל האפשרויות המדוברות פה הוא פורסטר. אם מסתכלים על תמונת הטריוס כדי להבין על מה היא חושבת. ו/או אם יכולות השבילים של פורסטר לא מספיקות, ג'ימיני לשטח אמיתי. כי אם הלכת לכיוון השטח הויטרה לא נותנת מספיק לעומת הויתור בדלק.
אולי כי אני לא מכיר מספיק ויטרה...
תודה רבה לכם!
אני לא יודעת לגבי הפורסטר, זה נראה כאילו אין הבדל גדול ביניהם והXV פשוט יותר סקסי ;)
אז זה הרכב שאני החלטתי לקחת, כי זה נראה לי גם רכב שיחזיק מעמד לא מעט זמן, וגם נוח. ואם לא גבוהה מספיק אז נשים מגינים מתחת :)