יש לי מזל שאני שוקל כמו סמוראי וחצי
ויודע לצעוק כמו תרנגולת
אני לא יודע איך הגלגל חזר למקום ולא התהפכתי
אבל למדתי שעור טוב על תגובת נעילות קדמיות גם בהצלבות
Printable View
יש לי מזל שאני שוקל כמו סמוראי וחצי
ויודע לצעוק כמו תרנגולת
אני לא יודע איך הגלגל חזר למקום ולא התהפכתי
אבל למדתי שעור טוב על תגובת נעילות קדמיות גם בהצלבות
לגמרי לא נכון. יתכן שהייתה טעות הדפסה איפה שראית שכתוב לך 1532, יתכן שRRO הזינו נתון לא נכון, אבל נעילה 1532 לא מתאימה לסמוראי איך שלא תסתכל על זה.ציטוט:
נכתב במקור על ידי combina347
הייתה לך אי הבנה עם החברה (יותר מאחת, לפי התנהלות השרשור). את השורה התחתונה זה לא משנה - 1532 לא מתאימה לסמוראי בשום מצב, בשום אופן ובשום מקרה. הם פשוט שלחו לך 1530 ומסיבה כזו או אחרת הנחת שזה 1532.
בדקתי עכשיו בRRO, ביצעתי הוספה של נעילה לסמוראי עם קפלרים לעגלת הקניות. כתוב בפירוש 1530.
תנסה להזמין מרוקי רואד שני נעילות האחת לסמוראי ואחת לויטרה ותבין
על מה אני מדבר
כולם מוזמנים לנסות ותגיבו בבקשה.
כי מה שראיתי בעיניים שווה מאלף מילים
שכחתי לציין גם על הקופסא היה כתוב שזה 1532
ואם מישהוא לא מאמין אני מוכן לצלם את זה שבוע הבא
צלם, צלם. צלם גם את חוברת ההתקנה, כי הדרך היחידה בה כתוב לך על הקופסא כזה דבר וזה מתאים זה שמישהו הכניס לך את הנעילה לקופסא הלא נכונה.
1532 זה מק"ט, מספר קטלוגי של חלק שחברה מייצרת. אין שתי נעילות בעלות אותו מק"ט ותכונות שונות בלוקרייט; וודאי לא כאלו עם הבדלים תהומיים כמו נעילה אחורית לויטארה ולסמוראי (הגודל, חביבי, שונה לגמרי).
לגבי הזמנה מרוקי, ניסיתי עכשיו גם להזמין נעילה לויטארה יחד עם זו של הסמוראי, גם הזמנה של 1510 ו1512, גם הזמנה של כל 4 הנעילות. המק"ט תמיד מדייק. אז פישלו אצלך, קורה. אל תסיק מסקנות מזה לגבי מק"טים, כי המסכן הבא שיקרא את השרשור עוד יזמין 1532 לסמוראי וזה לא קיים לפי יצרני הנעילה.
שוב, לאורך כל השרשור שלך יש אי התאמות מאוד משונות בין מה שאני מכיר (מהתקנות של יותר מ20 נעילות כאלו) ובין מה שכולם כאן מכירים. היו לך אינספור שאלות בנאליות לחלוטין, שהספרון היה אמור לענות עליהן בלי שום בעיה ועובדה שלך זה לא היה ברור. אחד ועוד אחד - מישהו פישל לך בהזמנה ושלח לך את הנעילה הנכונה, אבל לא באריזה הנכונה. לפחות זה לא היה ההפך...
הסיפור היה ככה:
הזמנתי שני נעילות מהאתר של רוקי רואד אחת לי ואחת לחבר
שני הנעילות היו נעילות עם קופלרים כך הזמנתי אותן
כאשר ראיתי אותן בסל הקניה היה כתוב 1532 ולא ראיתי שום בעיה עם זה כי לא הכרתי את המק"טים של הנעילות
לאחר שהנעילות הגיעו החבר בא לקחת את הנעילות ופשוט בחר אחת לא היה הבדל בינהן
ועוד שעל שניהן היה כתוב 1532 ואת זה אני יצלם
לאחר שניסה להרכיב טען שיש בעיה בנעילה והיא לא מתאימה לו יש לו סמוראי 87
כך התחלתי את השרשור משום שפחדתי לפרק ולהתקע עם האוטו ועם הנעילה
ולבסוף בדקתי והנה הכל מתאים ובכן אם היתה זו נעילה של ויטרה היא היתה קטנה יותר
ובעצם לא נועלת את הגלגלים והנה אני נוסע יותר טוב מנעילה שני חלקים
גם דיזה ראה במו עיניו שהאוטו נוסע.
אני לא מבקש ממכם להזמין 1532 פשוט נסו להזמין נעילה עם קופלרים מרוקי רואד
ותראו בעצמכם
צילמתי את הנעילה ואכן כתוב 1532
לא הצלחתי להעלות את זה משום שג'יפטריפ לא עובד לי עכשיו
העלה את זה מחר
בכל אופן אני רוצה להעלות תמנות כמו דיזה איך עושים זאת
איך מעלים תמונות:
http://www.jeepolog.com/jp_forum/viewtopic.php?t=70
עזוב צילום של הקופסא, אני רוצה סריקה של החוברת שבאה עם זה. תבין, 1532 היא גדולה משמעותית מ1510 או 1530; היא מיועדת לבית סטליטים אחורי של ויטארה, שאתה בטח כבר יודע שגדול משלנו בהרבה מאוד. לדעתי פשוט זרקו לך נעילה וחוברת של 1530 לקופסא של 1532.
אתה ועדיין טועה לחשוב שיש כזה דבר 1532 לסמוראי?
טעו בקופסא (או במדבקה), לא בשום דבר אחר. בהזמנה מRRO רשום 1530, לא משנה איזה שילוב אני מזמין, בחברה שמייצרת את הנעילה לא מכירים כזה דבר, אבל לך זה קרה פעם אחת ולכן זה נכון. צא מזה, עשו טעות. קורה. אתה גם הראשון שעשו לו כזו טעות בארץ, אני מכיר יותר משניים שלושה שהזמינו מRRO נעילה זהה (1530) בלי שום בעיות.
מקרה אחד לא מעיד לא על הכלל ובטח לא על סדרת ייצור חדשה שאף אחד, כולל החברה שמייצרת אותה, לא מכיר.
אלון אני מבין אותך והבנתי טוב מאוד
אבל אתה כל הזמן מדבר על הפרו הזה
צה מזה נסה להזמין מרוקי ראד
ותראה שאני צודק ואם טעיתי תקן אותי
אבל רק לאחר שתנסה ברוקי רואד
אני לא מבין איך יכול להיות שגם באינטרנט כתוב 1532
וגם על הקופסא שלי משהו לא מסתדר לי ותגיד מה שתגיד
וכידוע הזמנתי שני נעילות וגם על השניה היה כתוב כך
איזה פרו? PRO? כתבתי RRO, זה רוקי רואד אוטפיטרס.
אתה לא קורא. אני מדבר על הזמנה מרוקי רואד כשאני אומר שבהזמנה כתוב 1530.
כשאני אומר שאין כזו נעילה, אני מתייחס ליצרן עצמו. אם הוא לא יודע שהוא מייצר כזו אז אין כזו, נכון? ומאחר וגם ב (RRO (Rocky Road Outfitters אין שום טעות כפי שאתה מתאר, נותר רק להסיק שזו הייתה שגיאה חד פעמית.
בבקשה:
http://img472.imageshack.us/img472/8558/12do2.th.jpg
אין כזה דבר 1532 לסמוראי.
אוקיי אלון אתה צודק הפעם משהו מוזר קורה
אני ניסיתי להזמין שוב והיה כתוב לי 1530
ובתחילת השירשור אני נשבע לך שהיה 1532
אני מוריד את הכובע כי אין לי איך להוכיח כרגע
אבל העיניים שלי לא שיקרו לי זה מה שראיתי ויתכן שעשו תיקון באתר
מבחינתי סוף שרשור