מסכים לגבי השטייר יש לי אותו כבר 10 שנים. מאוד מרוצה ממנו. אני יורה לא מעט ואפס תקלות. ירי לחימתי מאוד נוח בגלל הכוונות הייחודיות.
Printable View
מסכים לגבי השטייר יש לי אותו כבר 10 שנים. מאוד מרוצה ממנו. אני יורה לא מעט ואפס תקלות. ירי לחימתי מאוד נוח בגלל הכוונות הייחודיות.
גם השטייר סובל (אפילו יותר) מבעיית ה HS2000.
אם מצאת, חובהנ לבדוק היטב שהכל תקין ולוודא שיש 2 מחסניות (תקינות)!
לא לשלם הרבה כי כאמור מדובר ב"טרופר". כל תיקון יקר יותר ממחיר האקדח (אם בכלל תשיג חלפים)
הייתי במטווח העיר בנתניה והראו לי מספר אקדחים. יד שנייה דל למדי ולהבנתי גלוק 19 או טאורוס יד שנייה עולה בסביבות 3000 ש"ח.
הציעו לי CZ75 פולימרי בערך באותו הגודל, חדש, במחיר של 3400 כולל מטווח הכשרה, רישום במשרד הפנים, נרתיק,פונדה, כלי ניקוי, מחסנית חלופית, ואחריות ומנוי מועדון לשלוש שנים. האקדח נראה בנוי טוב ושוקל רק 70 גרם יותר מהגלוק. כל מי היה שם טען שזה אקדח טוב יותר אבל הם היו כנים ואמרו שהם רכשו כמות גדולה של האקדחים האלה ועל כן המחיר הנמוך.
מה דעת הפורום?
בדיוק ראיתי עכשיו בסיזד החדש. אחלה אקדח עם אחלה הדק. בעיני ה"חבילה" שמגיעה עם הסיזד (כוונות ברזל וכ'ו) + מה שמציעים לך במטווח משאיר את הגלוק הרבה מאחור.
נכון, בשב"כ משתמשים בגלוק. אתה בשב"כ?
לגבי טאורוס - לא התנסיתי אישית. בכל מקרה ה"רשת" נגדו, בעיקר בגלל בעיות הזנה ויש תחמושת שהוא לא אוהב. בכל מקרה 3000 ₪ על טאורוס משומש? אתה יכול ללכת למטווח אחר ולקנות שם ב 1000₪
הטאורוס לא בא בחשבון, בטח לא במחיר כזה. רק הבאתי אותו כדוגמא לכך שאלא אם אני מתחיל לחפור ביד2, מחירי היד שנייה לא כאלה נמוכים ובצדק - אקדח לא מתבלה ומתיישן כמו אוטו (נראה לי). אני לא רוצה להתחיל לחפור ביד2 כי פשוט אין לי את הכלים להעריך אקדח במצב טוב.
ואפילו אני שמתי לב להדק המדהים של ה-CZ, למרות שמבחינתי הכל יותר טוב מהדק של גלילון...
בקיצור, מומלץ ה-CZ בכזה מחיר?
אני רואה שכול אחד מציין את הפנטזיה שלו ....
אז שלי זה ה PPQ M2
רענן
קובץ מצורף 103508
בס"ד
מתעלק על השרשור
אני התחלתי בתהליך לפני כל גל הטרור ונדרשתי לשלוח טפסים שמוכיחים את התבחין( אחרי הראיון - טפסים משלימים)
שלחתי את הטפסים למספר הפקס שניתן לי, עד עכשיו לא קיבלתי תשובה (שבועיים).
אישור עקרוני כבר ניתן לי.
איך אני יודע אם הם קיבלו את הפקס?(אני קיבלתי אישור בפקס שזה נשלח)
תודה רבה!
יש למישהו מושג או רשמים לגבי ה-CZ P-07/P-09?
חס וחלילה פנטזיה. יותר כמו סיוט.
אם על פנטזיות אז הנה:
http://markovicharts.co/wp-content/u...unge-chair.jpg
CZ P07 זה דגם עם גוף פולימרי, היבואן שלו לארץ הוא מאיר רוט והוא נותן אחריות לכל החיים על אקדחי CZ.
לדגם הקודם קראו p 07 דיוטי וצריך לשים לב שלא מדובר בדגם הקודם.
אקדחי cz הם וותיקים וטובים, יש להם בישראל יבואן שעומד מאחוריהם, דגמי יריחו, טנפוליו, בול צ׳רוקי ואחרים מבוססים עליהם.
הם לא ברי השוואה לגלוק שעובד בצורה שונה לחלוטין, cz מגיע עם הדק פעולה כפולה, ה p07 מגיע עם אפשרות להחליף את הנצרה למשמיט פטיש.
עדכון: ראיתי היום את הגלוק 42 ונראה לי שהוא יותר בכיוון. נכון שהוא קטן ונושא פחות תחמושת, אבל סיכוי הרבה יותר טוב שהוא לא יהפוך ל"אקדח כספת" אצלי.
הבנתי שיש שני דגמים מקבילים של M&P: שילד שהוא יותר קרוב לגלוק 43 ובודי גארד שהוא הרבה יותר קטן (ונראה לי שכבר קטן מידי).
מה המשמעות של הקוטר 380 מבחינת כח עצרה, זמינות תחמושת, וכו? על מי מהם הייתם ממליצים?
ודבר נוסף: איפה נכנס גלוק 26 בסולם הזה?
הגלוק 26 רחב יותר,
מבחינת הגודל קצת יותר גדול מה42
היתרון הגדול של ה 26 הוא שהוא לוקח תחמושת 9 ממ רגילה וכן המחסניות של האחים הגדולים שלו מתאימות,
אני יכול להחליט בבוקר האם אני הולך מוסלק עם המחסנית המקורית (10 כדורים) או ללכת עם מחסנית של גלוק 19 כמו גודל אקדח רגיל. מבחינתי הטוב בכל העולמות.
אבל כמו שכבר נאמר, האקדח הכי טוב הוא זה שנמצא עליך ח"ו בזמן אירוע.
אין לך שום סיבה לקנות גלוק 42 אחרי שהוציאו גלוק 43 ב 9x19.
43 ושילד הם אקדחי כיס למעשה, אני מעדיף את השילד שהוא הרבה יותר ארגונומי מהגלוק,
בכל מקרה מדובר באקדחים קשים לתפעול ( צריך רמה גבוהה של תרגול כדי לפגוע אתם ) ביחס לאקדחים גדולים יותר, תוסיף לזה את כמות הכדורים המעטה במחסנית, כנראה שעדיף על כלום בכל אופן.
חשבת/בדקת את M&P 9c? בגודל בין גלוק 26 לגלוק 19. הערכה עצמה מגיעה עם מחסנית 12 כדור ומחסנית 17 כדור עם "שרוול" שלמעשה נותן לך ידית אחיזה של אקדח פול סייז
יש מאריכים למחסנית שבאים עם קפיץ, לא ידוע לי אם ניתן לרכוש בארץ, זה מוסיף 2 כדורים.
380 קליע קל וחלש יותר, נחשב גבולי מינוס, לא נפוץ בארץ כמו 9/19 לכן עשוי להיות יקר יותר.
מצד שני - יותר חשוב שתפגע טוב ורצוי שיותר מפעם אחת - 380 הרתע לא מורגש ומאפשר ירי מהיר יותר.
אתה ממילא לא מתחרה עם אקדח כזה ולכן לא קריטי עניין הזמינות והמחיר, לאימון של 50 כדור אחת לשנה תהיה תחמושת.