חוזר: הרחבת מפסק הסרנים בסמוראי
ציטוט:
נכתב במקור על ידי גיא
ג'נטים גדולים יותר גם שוקלים יותר.
אני פעם ניסיתי להחליף לג'נטים של סיקס. ואחרי יומיים החזרתי אותם. האוטו פשוט לא זז.
היה כבד מידי.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי אלון_ק
ג'אנט ממוצע של סיקס (15X7 עם 2.5 BS) מרחיב כל צד, כאמור מעלה, ב7 ס"מ יותר מאשר עם הג'אנט המקורי לסה"כ של 14 ס"מ יותר.
אני לא מאמין שהחלפת סרן תעלה פחות מסט ג'אנטים משומש, ודאי שהג'אנטים הם פתרון פשוט יותר. העומסים הנלווים במידות האלו זניחים ואתה יודע את זה, אז למה להכנס לכזו הרפתקאה? מילא סרן ג'ימיני, את זה אני מבין.תחליף ג'אנט, הכי זול ופשוט.
מקפיץ את השרשור כדי להבין כמה דברים.
1. האם צמיג 205-75-15 יכול לעלות על גאנט 7 אינץ'?
2. האם זה חוקי ויעבור את מבחן השוטר המשועמם?
3. לפי שני הציטוטים אני לא מבין אם גאנט 7 משפיע או לא משפיע על רמת ה"סחיבה"
4. פעם אחרונה-גאנט 7 מגביר את הבלאי או לא?!
תודה רבה רבה
איתי
ציטוט:
נכתב במקור על ידי גיא
ג'נטים גדולים יותר גם שוקלים יותר.
אני פעם ניסיתי להחליף לג'נטים של סיקס. ואחרי יומיים החזרתי אותם. האוטו פשוט לא זז.
היה כבד מידי.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי אלון_ק
ג'אנט ממוצע של סיקס (15X7 עם 2.5 BS) מרחיב כל צד, כאמור מעלה, ב7 ס"מ יותר מאשר עם הג'אנט המקורי לסה"כ של 14 ס"מ יותר.
אני לא מאמין שהחלפת סרן תעלה פחות מסט ג'אנטים משומש, ודאי שהג'אנטים הם פתרון פשוט יותר. העומסים הנלווים במידות האלו זניחים ואתה יודע את זה, אז למה להכנס לכזו הרפתקאה? מילא סרן ג'ימיני, את זה אני מבין.תחליף ג'אנט, הכי זול ופשוט.
מקפיץ את השרשור כדי להבין כמה דברים.
1. האם צמיג 205-75-15 יכול לעלות על גאנט 7 אינץ'?
2. האם זה חוקי ויעבור את מבחן השוטר המשועמם?
3. לפי שני הציטוטים אני לא מבין אם גאנט 7 משפיע או לא משפיע על רמת ה"סחיבה"
4. פעם אחרונה-גאנט 7 מגביר את הבלאי או לא?!
תודה רבה רבה
איתי
1.צמיגאי שמבין עניין לא יסכים להרכיב צמיג 205 על ג'נט 7" למרות שהוא יכול.(אני לא הייתי ממליץ על כך)
2.שוטר לא יכול לעשות כלום נגד ג'נט רחב כל עוד מידת הצמיג מאושרת (ובמקרה הזה גם חוקית לפי אוטודאטה).בוחן רכב יכול להחליט שזה לא בטיחותי ולפעול בהתאם.
3.ג'נט 7 שוקל יותר מהמקורי,ולכן תיתכן השפעה (זניחה לטעמי)על הסחיבה.
4.מגביר את הבלאי . לא ברמה ששווה התייחסות.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי מורי
1.צמיגאי שמבין עניין לא יסכים להרכיב צמיג 205 על ג'נט 7" למרות שהוא יכול.(אני לא הייתי ממליץ על כך)
.
קודם כל תודה על תשובה סופר מהירה:D
מה יקרה אם אני ירכיב צמיג 205 על גאנט7?
לא להכנס לזה ופשוט להישאר עם הגאנט המקורי?
רוחב הצמיג 205 = 8 אינץ', על ג'אנט 7 הוא יראה רחב מדי, הדפנות שלו יבלטו החוצה, הוא יהיה חשוף יותר לפגיעה בדופן, שפת הג'אנט תהיה חשופה יותר למכות מאבנים, וגם מבחינה דינמית, על הכביש, האחיזה שלו תפגע כי זה ג'אנט רחב מדי בשבילו.
אבל בוא נשאל אחרת - איזו סיבה בעולם יש לך בעד התקנת צמיג ברוחב 205 על ג'אנט 7??? רק כי זה אפשרי?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי נמרוד
אבל בוא נשאל אחרת - איזו סיבה בעולם יש לך בעד התקנת צמיג ברוחב 205 על ג'אנט 7??? רק כי זה אפשרי?
סתם השתעשעתי ברעיון...
בגדול רציתי להרחיב בלי להתחיל להתעסק עם ספייסרים ואני מעדיף שלא להחליף צמיג ל215 בגלל בעית החוקיות המוכרת לכולנו.
אבל אם לא אז לא...
תודה על העזרה