שימו לב לסעיף 4 - משתמע ממנו שכל מה שנדרש זה אישור יבואן/יצרן וזהו
Printable View
שימו לב לסעיף 4 - משתמע ממנו שכל מה שנדרש זה אישור יבואן/יצרן וזהו
כן...."וזהו". ממש קלי קלות.
אישור יצרן?........ אם יש לך זמן וכוח לזה - תפאדל.
אישור יבואן? לך תביא עכשיו אישור מיבואן רכב בישראל, שהלקוחות מעניינים אותו עד רגע החתימה על ההזמנה ואספקת הרכב החדש. רגע אחרי זה לא מכירים אותך ולך חפש מי ינענע.
אפילו במכשירי תנועה, שמביאים ומוכרים רנגלרים ורוביקונים - כשדיברתי איתם אלף פעם לפחות ושאלתי למה הם לא מכניסים את מוצרי האפטרמרקט של Mopar לרנגלרים לתוך קטלוג התוספות שלהם. תחשבו מה זה אמרתו למישהו בכיר שם - תקים עוד סככה עם ליפט במוסך המרכזי, תבצע שם את כל ההגבהות וההתקנות של כל התוספות המדליקות - אצלך. הרי זה טוב לכולם - הלקוח ירוויח התאמה מלאה, בטיחות, חוקיות ואחריות, ואתה היבואן תרוויח כסף והרבה, במקום כל יבואני החלקים והסדנאות החיצוניות. הרי דברים כאלה בדיוק מתבצעים בארה"ב אצל כל דילר של Jeep (ולא רק) שיש לו גם מוסך.
ישר ענו לי את המנטרה הקבועה - "משרד התחבורה לא מרשה".... ואני, שכבר לעסתי מספיק זיתים בחיים שלי, לא אוכל חרא של עיזים וגם לא את התירוץ הזה. דבר אחד ברור - יבואני הרכב לא אוהבים להתעסק בחרא הזה. תן להם למכור מכוניות וזהו. מבחינתם זה מה יש, הכל אסור ולך תסתדר עם זה.
הסיבה לדעתי שונה-
הם מחויבים למלאי חלפים של 7 שנים על הקטלוג. זה עוד כסף להשכיב
בתור אחד שנמצא בתוך המערכת המשטרתית בענף הבוחנים,וכאחד שנוהג בסופה כרכב יום יומי גם אני ער לשמועות ומברור שערכתי בנושא, אין לאף אחד שמץ של מושג מכל מה שמתואר פה,לא לבוחנים ולא לשוטרי התנועה. עצתי לכולם היא להוריד פרופיל ולא להעיר מתים ,מה שעלול להוציא שדים כאלה או אחרים מהבקבוק שנקרא משרד רישויי ואז באמת יהיה לנו ממה לחשוש ועל מה לבכות.
בהקשר למה שנאמר פה קודם, אכן למשטרה ולצבא יש משרדי רישויי נפרדים ממשרד הרישויי הקונבנציונלי שאנו מכירים ומה שנכון למערכות הללו לא נכון לאזרחים.
לרשות שמורות הטבע אין, גם לא לקו 400 ועוד חברות ענק שמדגמות את הרכבים שלהן.
יותר ויותר נראה שיש כאן מהלך יזום של בעלי רכבים עם שינויים קיצוניים לגרור את כולם בחזקת ״מאסה קריטית״ לסייע לבעיה שלהם.
והרכבת [emoji56]
כרגיל, עכבר הוליד הר
אני יודע אבל במדינה הזו זה הפוך לא? מאיזה מיזכר טריוויאלי עשו פה מלחמת גוג ומגוג.
בקיצור.....רדו מהעניין...לא דובים ולא יער. יש דברים חשובים יותר להתעסק בהם כמו למשל איך מפנקים את הכרכרות שלנו במשהו חדש ואיך עושים את זה בלי ששרת האוצר תטיל וטו....
על מה אתה מדבר? יש כבר 3 אנשים שעשו להם צרות בטסט
עבר חודש מאז יום הדין, ואני בהתלבטות:
קיבלתי בטסט האחרון עץ ריח ואני לא יודע אם להרכיב אותו, או שזה עדיין בעייתי.
תרכיב רק עם הגומי, אל תקדח אותו לדש בורד
אולי לצבוע בשחור?
Sent from my SAMSUNG-SGH-I537 using Tapatalk
רק צבע אורגני...
צבעים סינטטים חוסמים את הריח
אם זה היה תלוי בי, אגב, כל דבר מתנדנד מהמראה היה עילה להורדה מהכביש. לא רק עץ ריח.
אני מזכיר לכם את קמפיין מצילים חיים מורידים את התלוי.
אסף.