היי,
התכנית היא להיות יומיים שלושה בTZAVO, ואז להמשיך למלינדי לעוד שלושה - ארבעה ימים. באמבוסלי כבר הייתי, אולי רק אעבור שם למסור ד''ש לפילים. שלא ישכחו אותי.
Printable View
היי,
התכנית היא להיות יומיים שלושה בTZAVO, ואז להמשיך למלינדי לעוד שלושה - ארבעה ימים. באמבוסלי כבר הייתי, אולי רק אעבור שם למסור ד''ש לפילים. שלא ישכחו אותי.
במלינדי אתה הולך להנות. ים מדהים. יש שם פארק זוחלים יפה. תראה שאתה מגיע בזמן האכלה..
שנורקלים שם זה חובה!
והאוכל שם מעולה!
חברים, לא הייתי רוצה להפוך את השירשור הזה להתנגחויות בושא המותג, טוב, רע או גרוע. הסיפור שלי הוא על מה שהיה לי, לא על חברים שנסיונם אחר משלי, אולי יש לי מזל עם הרכב הזה, מה שלא שלא סותר חוויות של אנשים אחרים עם אותו מותג.
רחוק אני מלהיות מורה ומחנך לאחרים, אבל כן, לא הייתי רוצה (ומניח שגם אחרים בפורום), לתבל את השירשור בהכפשות ושאר מריען ובישין.
המשך יום טוב,
ירון.
למיטב הבנתי שרידות בשטח לאורך זמן ניתן ליחחס לסידרה 70 או להיילקס. הלנדקרוזר לא ממש באותה קטגוריה כשמדובר בשרידות בתנאי שטח קשים תאורך זמן ובתכלס גם לא מיועד להיות כזה.
הנה התמונות שקיבלתי:
קובץ מצורף 103867
קובץ מצורף 103868
קובץ מצורף 103869
קובץ מצורף 103870
קובץ מצורף 103871
קובץ מצורף 103872
ירון.
אתה לא יכול לכתוב פה (או בכל מקום אחר) שטויוטה זה "טוב" ואח"כ לטעון שאתה לא רוצה להתנגח...
כתבת שטויוטה זה טוב = הכרזת מלחמה על... לנדרובר (ואולי גם על כמה אחרים אבל הם סתם נדחפים, משום שלגביהם אתה צודק).
ובגלל שאם נהיה כנים, יש מעט מאוד דברים חיוביים לכתוב על לנדרובר, נשאר רק להשמיץ ולהכפיש את טויוטה.
אז... אל תקלקל מלחמה טובה... אין הרבה כאלה באיזור (מלחמות טובות... מלחמות סתם/חינם/מיותרות יש הרבה.. מלמות טובות קשה למצוא) וחבל שאחת תצליח לחמוק..
וזה לא גורע בכהוא זה מהכוונה לחלוק את נפלאות אפריקה...
בקיצור - תהנה מכל רגע ותשתף (משום שלנו אין "כזה") ו..תלחץ על ההנהלה/בעלים בנושא ממשק התמונות:)
נראים לי אחלה דרכים - לא סלול אבל כבוש.
והכביש ההוא, מזכיר קצת חלק מהכבישים פה.. אחרי החורף, שהקרח והשלג והמלח הורסים ללא רחם (יש בווייז אזהרה לחורים בכביש. זה נקרא פה POTHOLE ומזכירים אותם, בעונה הרלוונטית, בכל בוקר, בדיווחי התנועה)... אני אסביר קצת בשירשור הרלוונטי (למה, נראה לי שאם לא אתקדם שם, עידו בא "לבקר" והורג אותי).
ואני לא רואה בתמונות את הדיפנדר שגרר אותך עד שם.
ולמה להוא יש קסדה???
כל כך הרבה שאלות יש לי...:rolleyes:
אתה צודק, אבל הלנדקרוזר כנראה יותר שריד קשיח ופשוט... "יותר טוב" מאלו שכן איתו בקטגוריה כמתחרים ישירים. לא לדעתי, אלא לדעת השוק שמוכן לשלם עליו מחיר גבוה ואפילו כפול מול המתחרים מבית איסוזו/מיצובישי/ניסאן/לנדרובר/ג'יפ עבור אותו שנתון.
וכאמור, לא רק בארץ, אלא באופן כללי, גם במקומות אחרים בעולם.
חבר'ה, מה נהיה אתכם? בא בחור עם סיפור טוב, עם רכב טוב ויבשת מדהימה.
למה זה חשוב להתנצח שבישראל יש שטח יותר תובעני, או שלאוטו שלי שלוש פינות וכיו"ב?
בואו נאמר שרוב האפריקנים נוסעים בטויוטה, לא דיפנדר ולא פטרול. גם לא רנגלר. אולי הם לא יודעים מהחיים שלהם?
נו, רמי!!!
בח-ייך!!
ונראה לך שהם יודעים משהו מהחיים שלהם?
תראה איפה הם גרים וממה הם חייםץ
ברור שהם לא מבינים!
אולי שם, באפריקה (כך אומרות האגדות) "התחיל להתפתח" ההומוסאפייינס (בדיוק מציינים את מציאת "לוסי") אבל הם, שם באפריקה, גם נעצרו לא הרבה אחרי תחילת ההתפתחות...
יופי של דוגמא מצאת..
אה.
ועוד משהו, רמי.
חבל שנגררת, בכתבה, אחר השטויות "העובדתיות" שזרקו פה ושם, לגבי מה חוקי או לא בארה"ב..
תוכל לקרוא על זה בשירשור "המלקי".. בעוד כמה דקות...