שמתי ברכב של זוגתי אחד כזה, שיהיה.
וכן,
המצבר שם כמובן החליט לשבוק בתזמון מושלם בשבת בבוקר, בלי אזהרה מקדימה.
וכמו אלירן,
זה גיבוי נוח לטעינת מכשירים.
Printable View
שמתי ברכב של זוגתי אחד כזה, שיהיה.
וכן,
המצבר שם כמובן החליט לשבוק בתזמון מושלם בשבת בבוקר, בלי אזהרה מקדימה.
וכמו אלירן,
זה גיבוי נוח לטעינת מכשירים.
לטובת מי שלא עקב באדיקות אחר כל ההתפתחויות - היו כאן איזכורים והמלצות למכשירים איכותיים ויקרים וגם לכאלו "סיניים" פשוטים שעשו את העבודה.
האם מישהו גם יכול לתת דיס-המלצה, כלומר למוצר שלא עשה את העבודה ברגע האמת? או אחד שלאחר מספר חודשים כבר לא מחזיק אנרגיה (תופעה מוכרת מסוללות סלולר זולות וכו')?
בסוף כנראה ארכוש אחד ואני נוטה לרכוש מהפשוטים אבל שהוכיחו עצמם...
כן. טת הפרייבט הניע די בסדר. את הטנדר לא דיגדג ואפילו נכנס למצב תקלה
נראה לי הכי מתאים להחיות את השרשור הזה.
אתמול שאלתי לגבי מצבר של היטאצ'י כדי להיות מוכן למותו של המצבר ונראה שלגמרי במקרה בעצמי קרבתי אותו למותו.
אתמול בדרך הביתה המולטימדיה בקשה בנימוס לעדכן תוכנה, אז הסכמתי. העדכון נמשך גם אחרי שהגעתי הביתה. אז השארתי את הרכב עם חצי סוויץ' מתוך כוונה לכבות בסוף העדכון. כמובן ששכחתי והרכב נשאר ככה עד הבוקר וכמובן שבבוקר המסכן כבר לא הניע.
אחרי העצבים על עצמי, הוצאתי, מלא ביטחון עצמי, את הנוקו GB40 וניסיתי להניע. נעליים. לא הצליח. עשיתי אוברייד ידני (הכפתור עם הסימן קריאה) גם לא הצליח. כבר יצא לי להניע איתו רכבים קטנים יותר אבל לא את הטנדר. הייתי קמצן לפני שנתיים והאמנתי לדף נתונים וגם למי שמכר לי אותו שלא תהיה בעיה להניע טנדר יפני.
עכשיו אני רוצה לקנות בוסטר חזק יותר. מה המלצתכם? GB70 ? משהו אחר? מניסיון עצמי בלבד בבקשה. עכשיו אני מבין שחייתי בסרט כל הזמן שאמרתי לאשתי כשטיילנו לבד, לא לדאוג יש בוסטר. אנחנו מטיילים בעיקר לבד ומפעילים תאורה בלילה, לכן קריטי לי בוסטר מתאים.
תודה.
ה 70 חזק מאוד.
יש לי אותו כמעט שנה ואני מבסוט, עד עכשיו עזר ללא מעט מכוניות כולל דיזל 3L וגם לאוטובוס כשחיברתי אותו כמובן לאחד המצברים כי אוטובוס הוא 24v.
Sent from my SM-G965F using Tapatalk
תחפש פה שרשורים אחרים, או פשוט לך ליטיוב וחפש סקירות על נוקו (Noco|), זה אחד "המותגים" הכי מושמצים.
לא עומד בנתונים ולא שווה את הכסף.
גם אני נכוותי מ"נוקו".
עולה פי 2-3 מכל סיני ולא שווה שקל.
כשעבד היה פחות חזק מהסיני שעלה חצי ממנו.
אחרי 3 חודשים בערך הפסיק לתפקד למרות שהיה טעון (עדיין מראה שטעון, אבל לא מזיז כלום...)
מבחן השוואתי של בוסטרים שונים
https://www.youtube.com/watch?v=JN8A2nIMUWA
במקרה נתקלתי בפרסום קופון לjump starter 500A פיק 1000A, אמור להספיק לרכבים כמו שלנו:
https://www.banggood.com/IMars-Porta...r_warehouse=CN
קופון - BGSF06 אמור להוריד המחיר ל-34.99 דולר.
לשלם בפייפאל ואז אפשר לוותר על ביטוח המשלוח שלהם (יש הגנת פייפאל).
#לא בדקתי#
נשלח מהנייד