תגובה: הורדת חלודה מלדרמן
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
amit1
ז"א שרק בישראל פסקה האחריות של חדש תמורת מקולקל?
זה מעולם לא היה חלק מתנאי האחריות של, לדרמן.
אם אפשר היה לתקן, תיקנו.
בחברות אחרות, כדוגמת גרבר, הייתה (אין לי מושג מה קורה בארץ היום) אחריות No matter what. היה אישור מהחברה פשוט להחליף כלים עם נזק, בלי לשאול שאלות.
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
OFF-RoaD
זה מעולם לא היה חלק מתנאי האחריות של, לדרמן.
אם אפשר היה לתקן, תיקנו.
בחברות אחרות, כדוגמת גרבר, הייתה (אין לי מושג מה קורה בארץ היום) אחריות No matter what. היה אישור מהחברה פשוט להחליף כלים עם נזק, בלי לשאול שאלות.
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
זה אמנם אף פעם לא היה תנאי כתוב, אבל בשנים האחרונות לא מתקנים לדרמן בישראל, פשוט מחליפים למחודש (נראה ומרגיש כחדש) ואת הכלי הפגום שולחים לחידוש במפעל.
עכשיו, כבר לא.
עידן
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
boaz avrahami
ברור שזה קשור לשרשור. יש ללדרמן העולמית אנשים שתפקידם לרגל ברשתות החברתיות אחרי בעלי אולרים.
תתפלא.
אמנם לא לדרמן העולמית, אבל שרשורים מעין אלה מעצבנים מאוד יבואן ישראלי (ובצדק), שנושא בחלק נכבד מעלות השרות הטוב הזה,
ופשוט פונה ליצרן עם דרישה לשינוי נהלי עבודה.
ואגב - כבר מזמן לא צריך להפעיל אנשים ש"ירגלו אחרי בעלי האולרים" יש היום כלים פשוטים שסורקים את הרשת ומוצאים שרשורים כאלה בקלות ויעילות.
עידן
מכיר את הגןגל אלרט.
אני לא חושב שזה משרת את היבואן כי לדעתי עכשיו כשמוניטין האחריות שלו נפגע הוא משחק לידי המתחרים.
יותר סביר שהוא ביצע יותר מדי תביעות מול היצרן וסגרו לו את הברז...
אני דווקא לא כ"כ אוהב את לדרמן.. בלי סיבה מוצדקת.
לאחי היה (היו.. הרבה) ולחברים ויש אחד שכל הזמן עובד איתו (לא מוכן להחליף למשהו אחר) וכל הזמן היו נשברים לו ומתקלקלים ואחי היה מתרוצץ להחליף לו .. שלא לדבר על כמה שקנה לו מתנה... עד שיחזור מתיקון/החלפה..
השירות בארץ (היה??) ללא דופי אבל כלי... לא הסמתי לקנות לעצמי (כל הזמן הייתי לוקח מאחי.. "רק לרגע").
אני מסכים לגמרי עם מה שבועז אמר.. אבל אחרי שביססת לך שם ומעמד ולדרמן זו מילה נרדפת לכלי רב שימושי.. אתה גם יכול להוריד את רמת השירות, בלי שזה יפגע לך בהכנסות...
אז במקום לדרמן, מה הכי כדאי לקנות (ולא דגמים עם קיסם שיניים ופינצטה לשליפת קוצים/שיער נחיריים ואזניים..)?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Bernard
אז במקום לדרמן, מה הכי כדאי לקנות (ולא דגמים עם קיסם שיניים ופינצטה לשליפת קוצים/שיער נחיריים ואזניים..)?
Victorinox Swisstool/Spirit
אחד משני אלה, ללא ספק.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
idanw
אחד משני אלה, ללא ספק.
אפשר הסבר למה?
חומרים חזקים יותר? כלים טובים יותר?
התגובות בשרשור הנ"ל דיי ממצאות.
אבל לסיכום - עמיד בהרבה, 0 תקלות. נשבר רק אם ממש מתאמצים לשבור, כל הכלים נפתחים מבחוץ (ולא צריך לפתוח את הפלאייר כדי להגיע אליהם).
החיסרון היחיד לדעתי הוא שהסכינים מעט פחות חדות, אבל זה זניח.
עידן
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
idanw
אחד משני אלה, ללא ספק.
+1
קרוב ל 20 שנה עם swisstool שעובד קשה .
חוץ מלהחליף נרתיק כל כמה שנים (הכלי עליי כל היום) אפס תקלות .
להשחיז את הלהבים אני משחיז לבד
Sent from my GT-I9100T using Tapatalk
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
boaz avrahami
כך שכשחברה בנלאומית נבהלת פה מהשרות אני ישר נזכר בזה ובסיפורים על הישראלים בארהב שלוקחים כלי עבודה מחנות ומחזירים אותם משומשים בסיום הפרוייקט לחנות או משדרגים סידרתית מכשירי חשמל כל תקופה.
נראה שהסטטיסטיקה לא לטובתנו בנושא יושר
זה לא רק הסטטיסטיקה, זאת האמת.
הצרכן הישראלי הוא צרכן תובעני, קשה עורף ועומד על שלו.
הוא גם ינצל כל חור "בתקנות" או ב"נורמות" כדי לנצל את המערכת ולחסוך כמה שקלים.
אם זה לבקש החזר על הסלט אחרי שהוא סיים לאכול אותו כי החסה הייתה ספוגית, או אם זה לקנות מכשירי חשמל לכמה חודשים בארצות הברית ולהחזיר אותם ולשדרג לחדשים.
מילים קשות נגד הישראלים- אבל היי- זה אנחנו ונותני השירות שקולטים את המכנה המשותף עושים אחד מהשניים:
1. מפסיקים לגמרי את השירות לישראל.
2. ממציאים תקנות חדשות או מתקנים את התקנות הקיימות כדי למנוע מעצמם הניצול לרעה של הצרכן.
סה"כ אחרי האגדה שששיתפתי פה- ומה שעידן עדכן אותנו לגבי שירות לדרמן בארץ, אני לא חושב שאנחנו יכולים להאשים אותם.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
דרור ברלי
לא מכיר ויקטורינוקס. ההשוואה היחידה שלי היא של וויב מול כלי של SOG שקיבלתי פעם ממרלבורו אדוונצ'ר.
הSOG יותר גדול ומרשים ומרגיש יותר מסיבי, אבל פחות נוח לאחיזה והפלייר שלו התעקם בהפעלת כוח לא אלים במיוחד.
אחריות? בכמה חנויות של למטייל וריקושט שהייתי, טענו שכבר לא מוכרים אותם והסוכן שלהם כבר לא מגיע אז אין יותר אחריות. בקיצור - לך חפש.... לא יכול להתחרות בלדרמן.
ברשותך,
אגיב רק על נושא האחריות, כי בכל השאר אני משוחד...
יש אחריות, יש סוכן, אבל לא בלמטייל- החברה אינה עובדת עם הרשת (מי שיש לו קשרים עם הרשת, אשמח לליד (-;
ניתן למסור כלים לתיקון ברשת חנויות ריקושט, ג'נטלמן ובכמה חנויות ציוד מחנאות פרטיות
לפעמים התיקון מתבצע במקום ונשלח לסניף אחרי יומיים (ביחד עם הזמנת הרכש שביצעה, אם בצעה), לפעמים המולטיטול מגיע בסיבוב הבא של הסוכן- עד כחודש ולפעמיים לוקח חודשיים ויותר כי אין חלפים במלאי...
לי אגב יש את הסוג B60 עם לוגו ג'יפולוג וגרבר 800 שהוא הכלי המועדף עלי
סביון
ממקור פנימי...
אחוז התיקונים בארץ עומד על 40%(!) כאשר בשאר העולם הוא עומד על משהו כמו 5% ומטה... מספרים עצומים, לטענת היצרן, עומד בכבוד עם כל השוק האמריקאי.
ב-GERBER, נכון לעכשיו, עדיין, המדיניות היא שלא מתקנים אלא מחליפים, ע"פ נהלי היצרן, למרות שבכל תקופה יש ליבואן "בעיות" עם היצרן בשל הכמויות האדירות של התיקונים, שהם בעצם החלפה למוצר חדש...
ברלי,
יש שירות תיקונים, אם צריך, תעביר אלי ואני אטפל בזה (יחייב אותך לפגוש אותי לקפה)
סביון
וואוו..
40%?!!!!
זה אומר שהוא מתקלקל הרבה, לא?
זה אומר שישראלים לא מבינים למה כלי יועד ולמה לא, ולא אכפת להם לשבור כי "יחליפו לי".
או שהישראלי אשכרה עובדים עם זה ולא כמו האמריקאים שרק "הולכים" איתו, תקוע בחגורה - כמו יתר ה"כלים" שלהם שבחיים לא ראו שטח... אבל את הפוזה יש..
או במילים אחרות, זה כלי לאמריקאים, לא לעבודה..
+1
Sent from my iPhone using Tapatalk
עזוב. ראיתי איך ישראלים עובדים עם זה.
Sent from Um Melabes