תגובה: בדיקה לפני קניה - דיסקו 2
לא רואים התמונות.
גם אני עידכון:
הקפיצים התרככו אבל ממש טיפל'ה.. לא הייתי שם לב, אם לא הייתי עובר על אותם במבים המון פעמים ביום.
מנורת ה- CHECK ENGINE נדלקת באופן רנדומלי אבל לא ניתן לעבור כך טסט.
ה- UP SIDE הוא שאת כל התקלות תיקנתי ומופיע (כל הזמן) רק קוד אחד P0440. שיכול להיות כמה דברים, כשהנפוצים הם מכסה דלק לא תקין ושסתום ה- PURGE המחורבן.
וכאן יש קטע אדיר - מקורי מלנדרובר (כולל צנרת מיותרת) עולה כמעט $300. חליפי שמתאים ליונדאי (אותו יצרן ואפילו אותו מס' קטלוגי של היצרן) עולה.. $15 בערך...
אחרי ההתחממות (וציוצים מאיזור החגורה - לא יודע אם זה המותחנים או משאבת ההגה (חדשה) או משאבת המים, החלטתי להחליף את משאבת המים (בריינג'ים שלי החלפתי אותן על בסיס קבוע... ).. שיהיה.
מחירים - מ-$300 מקורית, עובר ל-$160 חליפית טובה, דרך $75 לחליפית מאתרי לנדרובר.... הזמנתי ב-$35.
אני יודע.
מי שמשלם בזול - משלם ביוקר.
אבל האוטו צריך להחזיק רק עד אוגוסט (הגמד חוזר לארץ להתגייס) וגם כך עלה יותר ממה שהיה צריך...
וכן..
גרשון, אני יודע מה החומרים האלה עושים לרדיאטור (ועוד יותר מזה, לרדיאטור הקטן של החימום לתא הנוסעים)... רק צריך שיחזיק עד אוגוסט:(.
נקווה ששמן הנחשים יחזיק עד אז.
אחרי אוגוסט...
נפרק את הנבלה ונשלח לארץ - מסתבר שיש דרישה בין החברים לכסאות חשמליים והגה ועוד כל מיני דברים.
ד"א - זוכרים את הריינג' 2002, שקניתי לפני כמה שנים והחבר מניו יורק אימץ (נתן לנו אותו לכמה חודשים כשהגענו לפה... סידרתי המון דברים) - גם הוא שוכב פה, כאבן שאין לה הופכין (תרתי משמע) - מישהו צריך חלקים? - האוטו ממש חדש (חוץ מהמנוע, שהתחמם שלוש פעמים ושנתיים נסע רק בזכות שמן הנחשים ששמתי עכשיו בדיסקברי..)
בדיקה לפני קניה - דיסקו 2
הכותרת שלך לא מתאימה לתרומת חלפים לרינג׳
תגיד, כמה עולה לשכור גיפ בינוני עד אוגוסט?
אם הדיסקו זה הכנה לטירונות אז אני מסיר בפניך את הכובע.
בעצם אני מסיר בפניכם את הכובע על זה שהילד בא לעשות צבא. ציונות.
איזה שמן נחשים שמת? Bar's?
Sent from my iPhone using Tapatalk
מחזיק יפה - טפו, טפו, טפו...
יש לחץ במערכת המים אבל לפחות לא רותח ולא משפריץ מים מצינור הניקוז...
בנתיים:(.
והיום, עם המזל שלי, כמו לפי הזמנה - איזה ילד עם ZJ, לקח רוורס בחניון של התיכון ותלש את הפגוש האחורי של הדיסקברי.. תלש לגמרי וקרע את מצלמת הרוורס , שלקח לי יותר משעתיים להרכיב (החיווט)..
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Bernard
בארץ לא מצאתי את החומר הזה אז הבאתי מארה״ב (בינתיים לא הצטרכתי, אבל שיהיה..)
האוטו לא מאבד מים בכלל?
Sent from my iPhone using Tapatalk
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ברק לוי1
הבטחתי עדכון,
לאחר התקנה של בולמי פוקס וקפיצי EFS (פחות חשוב סוג הקפיץ לדעתי) הרכב נוסע בשתי רמות יותר טוב. מגהץ במפרים ודרכים משובשות בנסיעה מהירה,
עם זאת עדיין לא הספקתי לבחון בשטח טכני . ההגבהה קצת יותר ממה שצפיתי (כנראה 2.5 אינצ' אבל בגלל הפגוש ברזל נראה הרבה מאוד גבוה מלפנים). סה"כ בנהיגה התחושה טובה מאוד ונעימה.
קובץ מצורף 105785קובץ מצורף 105786קובץ מצורף 105787
אשמח לתמונות (לא רואים אותם )
אני מעוניין להגביה ב2.5" כמה עלה לך כל התענוג ?
סביבות 8,500. דבר איתי בפרטי.
לגבי התמונות, מוזר אני כן רואה אותם. אנסה להעלות שוב מחר