zה הכי קרוב שמצאתי, אמנם 3 סוללות ולא 2 או 4, אבל נטען מהרכב וגם אפשר להחליף סוללות אם רוצים, המחיר הוא בונוס... לא יודע עדיין מה האיכות, נראה שיגיע...
http://www.aliexpress.com/item/Natur...5-24fdd1ea01ff
Printable View
zה הכי קרוב שמצאתי, אמנם 3 סוללות ולא 2 או 4, אבל נטען מהרכב וגם אפשר להחליף סוללות אם רוצים, המחיר הוא בונוס... לא יודע עדיין מה האיכות, נראה שיגיע...
http://www.aliexpress.com/item/Natur...5-24fdd1ea01ff
סליחה שמקפיץ אבל אני קורא פה הרבה זמן והייתי חייב להגיב כי מצאתי תשובה לחלק מהשאלות שעלו פה. לא מזמן קניתי את ה... (עכשיו שהמטבע חזק זו הזדמנות כי זה ממש כלום כסף), ואני חייב להמליץ.
מכל הפנסים שניסיתי, קשה להאמין שפנס במחיר כל כך נמוך מצליח להאיר למרחק כזה ומחזיק את הזמן שהוא מחזיק – שני הדברים שהיו הכי קריטיים עבורי. בנוסף יש לו את האופציה של אור אדום שזה אחד הדברים החשובים , כדי לא לאבד את ראיית הלילה. וכמו שאמרתי הוא מחזיק פשוט המון זמן פעילות למול עוצמת האור שלו.
אחלה, יש תמונה של זה?
Sent from my LON-L29 using Tapatalk
בדיוק שמתי קישור לעמוד באמזון כי יש שם את כל הפרטים, מצטער אם עברתי על איזה חוק פורום (ראיתי שמחקת).
אבל זו התמונה -
קובץ מצורף 125352
והדגם זה - Black Diamond Spot Headlamp
ניסיתי לחפש תמונה שלי או החברים עם הפנס אבל לא מצאתי משהו שראוי לשתף.. :)
אני משתמש בפנסים סיניים עם סוללות נטענות18650
משמש אותי לדיג
מעולה מחזיק הרבה זמן מעמד.
מבחינת עלות תועלת מוצר מנצח
יש לי כמה petzl יוקרתיים ומיוחסים, והאמת שהפנס ברבע מחיר נטען מאיביי נותן יותר תמורה למחיר, והרבה פחות כואב כשהוא נעלם.
קניתי כמה כאלו, הם מפוזרים באוטו, באוהל, ובבית.
מחזיקים כבר מעל שנתיים של שימוש בשטח, ושורד גם את הילדים.
נטענים מכל מטען USB רגיל.
https://rover.ebay.com/rover/0/0/0?m...2F352669041683
Slowly..
לילה של עבודה בשטח עם הpetzl עם גשם קל, הביא לקורוזיה חמורה בתוכו.
אז.. לא עוד petzl.
אסף.
בשוונג של הג'נטריפיקצייה של השרשור, אני משתמש בפנס הזה:
https://www.ebay.com/itm/BORUiT-Rech...2523102?_ul=IL
היתרונות שלו מבחינתי:
1. תצורה מאוד מוצלחת קומפקטית ופשוטה (הלד בניצב לגוף הפנס הגלילי והכל מאלומיניום עמיד)
2. עוצמה גבוהה מאוד בפועל (מניח שלא כמו המוצהר, אבל גבוהה) עם פיזור אלומה שנוח לשימושים רבים (לא מרוכז מדי ולא מפוזר מדי). כיוון העוצמה רציף.
3. סוללת 18650 יעילה בקיבולת גבוהה שמחזיקה הרבה זמן (צריך לקנות בנפרד). כמובן שזה תלוי בעוצמת התאורה
4. יושב על הראש בנוחות עם יכולת כוונון זווית רציפה ללא הגבלה, אבל טיפה כבד בגלל סוג הבטריה
5. כולל אפשרות טעינה בגוף הפנס עם כבל Micro-USB
6. הדגם הזה אמין ללא בעיות מיוחדות מלבד צורך להדק מדי פעם את כיסוי הלד (שלא ישתחרר ויפול) ומכסה שקע הטעינה שלא יושב טוב כ"כ במקום.
7. בניגוד לפנסים דומים שיש לי (מיצרנים איכותיים יותר לכאורה), ניתן לנצל את הבטריה עד לריקון מלא בלי Cutoff מתחת מתח מסויים.
יש לפנס הזה גם חיישן קרבה שמאפשר להפעילו ללא מגע יד אם מפעילים אותו - לטעמי זה גימיק, אבל הילדים מאוד מתלהבים...
יש פנסים בתצורה דומה, שמופעלים על בטריות AA או Li-Ion קומפקטיות, כך שהפנס קטן וקל יותר (על חשבון עוצמה וזמן שימוש) - הבעייה שלא מצאתי משהו כזה איכותי ויעיל, שעולה פחות מכ-35-40$
יש פנסים דומים של אותו יצרן ושל אחרים.
אם רק היה Petzl Zipka שעושה יותר אור זה היה הפנס המושלם.
יש לי זיפקה כבר מעל עשור. אולי אפילו 15 שנה והוא גיבור אמיתי.
הסיניים מאוד נחמדים וזולים אבל... סיניים.
שנה שנתיים ומתאבדים
Jeep ZJ V8 98
Honda EX300 94
https://smile.amazon.com/gp/product/...?ie=UTF8&psc=1
פנס נוח לעבודה שאינה דורשת אור ממוקד
בישול, עבודה מתחת לרכב ועוד מקומות שהמיקוד הוא חסרון.
יצא לי להזמין כמה וכמה כאלו לחברים "שנדלקו" עליו
מה השיקול שלכם לגבי סוללות, מעדיפים פנס על סוללות או אחד כזה שאפשר לטעון?
ראיתי שממליצים פה על פנס ראש Revolt שהיתרון שלו הוא שאפשר לטעון אותו ברכב.
נטען חד משמעית.
אין יותר עניין של לחפש סוללות כי לא כיבו בטעות או כי הילדים שיחקו איתם בלי הפסקה.
כל מה שצריך זה כבל הטענה.
Slowly..
נטען בכל מקרה .
שים לב שיש פנסים שמגיעים עם סוללה נטענת מובנת.
אין לך מושג איזה סוללה זו, והעיקר שהסוללה נגמרת, גם הלך הפנס.
לעומת זאת, פנס עם סוללה סטנדרטית, כמו 18650, אתה שולט על איכות הסוללה, ויכול להחליף.
Jimbo,
תסלח לי אם אני נשמע פרנואיד. אבל נרשמת רק עכשיו לפורום, ובכל ההודעות שלך קישורים לפנסים (אאל"ט של בלאק דאימונד היקרנים).
יש איזשהו גילוי נאות שכדאי לנו לדעת ממנו?
אני עם פנס מאוד דומה, ומצטרף להמלצה על הצורה והקונספט הזה.
אבל לגבי ההערה שלך על CUTOFF, אני חושב שאתה טועה.
מה זה ריקון מלא?
אין מצב שפנס שמיועד לליתיום אין לו CUTOFF, פשוט, בפעם הראשונה שתורקן, הלך על הסוללה.
לדעתי, ובגלל שזה מיועד לליתיום, והמטען בפנים, גם הגנת פריקה (CUTOFF) מובנה בפנס.
אני דווקא בעד סוללות ולא נטען.
תמיד יש כמה מארזי סוללות בציוד ולא מגלים בכניסה לחניון לילה שהפנס לא טעון
אני גם לא חובב סוללות נטענות ממליון סיבות.
אבל כנראה שזה מאוד תלוי באופי הטיולים והשימושים.
אני משתמש ב black diamond שהזמנתי באמזון אחרי המלצה מחבר.
עושה את העבודה טוב ולטעמי אומנם לא זול אבל שימושי ונוח עם הרבה פונקציות שאני באמת משתמש בהן.
היו לי כמה סיניים בזמנו שהם פשוט זבל טהור. נכון שהמחיר זול. אבל בדיוק כשצריך אותם הם מפסיקים לעבוד
ואני לא אחזיק באותו 3 פנסים.
PETZl היה לי , עבד טוב אבל מישהו "סחב" לי אותו במילואים.
יש לי פנסים כמו שיש לי גזיות... אף פעם אין מספיק ותמיד יש מקום לעוד אחד.
מעדיף סוללות 18650 אבל זה לא באמת כזה משנה.
אני מרוצה מהסיניים - חלקם אצלי סוגרים כבר עשור. היום יש פחות אתרים שמוכרים סוללות מבעבר להזמין סוללות אבל שבוע שעבר קיבלתי חדשות ללא בעיה.