אפילו הרנגייד המעפן מתחיל 170000 ועל מה?
מה נסגר איתנו
Printable View
אפילו הרנגייד המעפן מתחיל 170000 ועל מה?
מה נסגר איתנו
הצע ביקשו(רשמו כבר)
לרנגלרים תמיד היה מחיר גבוהה
Sent from my ALE-L02 using Tapatalk
אני מכרתי רנגלר ארוך דגם רוביקון שנת 2007 משופר ב-180,000 ₪. זה השוק וזה המחירים- תפנים ותחליט אם החשק שלך שווה כזו השקעה.
אני חולה על טיולי שטח ומבלה דרך קבי אחת לשלושה שבועות סוף שבוע ארוך במידבר. לכן בעיני ועבורי הייתה אך שהוא הצדקה לרכב כזה.
אם אתה לא בקטע של טיולי שטח בסכום כזה יש המוווון מכונית פרייבט שגם הן עושות חשק - מרצדס פתוחה, מוסטנג פתוחה ועוד- אתה תהנה מהן הרבה יותר בכביש אפקט הפוזה והחשק גם יהיה לא פחות גבוה מהרנגלר טזה לדעתי יותר יתאים לך.
הסיבה היחידה שמכרתי את הרנגלר שלי הייתה שבלשון המעטה הוא לא ממש היה נעים לנהיגה כפרייבט.
אני לא איש שטח אבל רוצה לבדוק את הנושא
כן רוצה בפעם ראשונה בחיים רכב חזק וגבוה
אחרי שעולים על רכב גבוה גם מרצדס C קלקס ניראה מצחיק שאתה נוסע דבוק לאספלט
רנגלר? ללא קשר ליכולות הבסיסיות שלי הוא פשוט יפה ותמיד רציתי רק מה...לא מספיק או אולי לא חשבתי על לקנות..
אני לא רוצה לרכוש רנגלר בגלל ביצועים אלא בגלל שהוא רנגלר
ואם כבר יהיה כזה לבדוק אפשרות לטיולי שטח רציניים
עדיין מחפש רנגלר למכירה
אבל מחירים ללא שום קשר לשנתון ובטח לא למחירון לוי יצחק
מי מחליט מה זה "קשר לשנתון", ולמה שמחירון לוי יצחק יעניין מישהו חוץ מחברות הביטוח? אם היית מחזיק היום באחד כזה, האם היית מוכר אותו במחיר מחירון ע"פ מחירון לוי יצחק?
אם הרכב יקר מדי לדעתך, חפש משהו שיותר מתאים לכיס שלך, ושהעלות שלו, לדעתך, תואמת את מה שהוא שווה.
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
אתה מוזמן לקנות מלוי יצחק :)
קשה להתייחס למחירון שלו אפילו כהמלצה.
1 אין קשר לכיס אלא לריאליות
אני בא מרכבים פרטיים יחסית יקרים ומעולם לא נתקלתי ברכב שדורשים גם 30 40 מעל מחירון
לפי דעתי שנים כבר...לא חושב שלוי יצחק ראוי ומוסמך לקבוע מה מחיר רכב לאחר שהוא כבר אצל האדם כך שאני איתך בנושא
אבל מכאן ולשלם לצורך העניין 140000 ו ולעיתים יותר על רנגלר בן 5 או מחירים כמו 120 על רכבים שכמעט 10 שנים על הכביש ניראה לי הזוי
ראיתי היום שדרשו על רנגלר ארוך עם 200000 קמ שנת 2010 150000
זה כבר לא להיות פרייר זה להיות מטומטם לרכוש רכב גמור במחיר כזה
מצטער לא מצליח להבין
יקר וטוב כמה שיהיה זה רכב שטחנו לו את הצורה זה רכב ש6 שנים עם 200000 זה אבסורד
אבל כפי שאמרת אם יש מי שישלם מברוק
יש מי שמשלם, אחרת המחיר היה יורד.
היצע וביקוש, כמו כל שוק.
אתה יכול להמשיך ולחלוק את התסכולים שלך על המחיר, לקרוא לכולם פראיירים מטומטמים וכו׳. העובדה היא שזה לא ישנה את מחיר השוק. אתה לא חייב לקנות דווקא רנגלר אחרי הכל...
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
1 לרגע לא מזלזל במי שכאן הפוך...מאד מבין את אהבה שלכם לגיפ ולשטח
אם פגעתי שמישהו מתנצל
2 התכוונתי שלא המחיר מפריע הרי יש רכבים יקרים יותר ואחרי הכול יקיר זה עניין של כיס וגם אם יש בכיס אז של סדר העדפות
התכוונתי שלא ניתקלתי מעולם עד שהתחלתי להתעניין בחיה הזאת שנקראת רנגלר....שיש לו מחירים הזויים גם ביחס לקילומטרז וגם ביחס לשנתון
ואם לכל כלי הרכב היום לא נותנים מחירון אלא הרבה פחות אז לרנגלר הרבה יותר
זה הכול
ולשלם 150000 שח שזה סכום יפה לכל הדעות על רכב שטחנו לו את הצורה וכמעט בן 10 שנים
זה מופרע וכניראה שרק מי שבאמת חי את הנושא מסוגל לשלם ואפילו באהבה...
כל התכתובת היא על מילה אחת פרופורציות
לקורולה יש אחלה פרופורציות.... NOT
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
נסה לבדוק מחירי לנד קרוזר בן 5-10 שנים...
Sent from my LG-H960 using Tapatalk
אותם תנאי שוק מתקיימים לגבי רכבי ספורט מסויימים.
1. אין הרבה רכבים כאלה.
2. חלק נכבד מהרכבים הללו מתוחזק ברמה גבוהה, לעומת קורולה בת 10.
3. השיפורים שיש על הרכבים האלה עולים עשרות אלפים.
וגם אם המחירון הוא נקודת מוצא, כמה אתה מוסיף על מיגון, הגבהות, בולמים, ועוד כהנה וכהנה אפשרויות שיש לרכב הזה?
בשורה התחתונה...זה המצב.
Take it or leave it.
לגבי שיפורים - כולנו אוהבים שיפורים. גם אני. אבל לא תמיד הם עושים טוב לאוטו. שיפורים קיצוניים בד"כ הופכים את הרכב ממאוזן לחד-מימדי, והמשמעות שלהם ו/או של שיפורים שלא הותקנו באופן מקצועי - היא קילקולים - והרבה.
הכלל הלא כתוב הוא שעל שיפורים ותוספות בתנאי שהם תקינים - מקובל להוסיף 50% מערכם כחדשים. נדמה לי שלוי יצחק מתייחס גם לדברים האלה - כננות, נעילות וכו'. לא זוכר כמה הוא מתמחר את הדברים האלה. המחירון שלו הוא הקובע כשצריך לקבל מהביטוח את ערך הרכב במקרה של טוטאל-לוס. ואז מה? תקלל אותו כי קבע לרכב היקר שלך מחיר "נמוך מדי..."?.......
רנגלר אינו היחיד שנסחר הרבה מעל למחירון.
תתעניין קצת בלנדקרוזר 120 מהשנים 2004-2010
בטנדרים 4X4 של טויוטה מכל השנים
בטויוטה לנדקרוזר סדרה 70 (73, 75) שכולם בני 18 עכשיו
בצ'רוקי XJ
בסופות למיניהן מכל השנים
ברנגלר TJ ו-YJ.
בג'יפ CJ7 - הכי חדש בן 30...! שלושים שנה. לך תבדוק כמה דורשים.
בדיפנדר 110 מכל השנים
בסמוראי ארוך
בטויוטה לנדקרוזר סדרה 80 - שם יבקשו ממך סכום של שש ספרות עבור רכב בן 20-25.
בלנדקרוזר מסדרות 100/105
בקבוצה הזו המחיר הנקוב במחירון הוא לא יותר מבדיחה, או שבכלל אין מחירון. בפועל הם נסחרים בסכומים גבוהים בהרבה, לעתים כפולים ומשולשים, בהתאם לנכונות הקונים הלהוטים לשלם את המחיר המופרך שהבעלים החמדנים דורשים. בהתאם גם לוקח זמן רב יותר למכור כלים כאלה. אבל המחירים.....
רק כשהם נגנבים או הולכים בתאונה - אכלת אותה. תקבל מהביטוח כסף לפיצוחים.
אז הנה הוכחה טרייה ל״מטומטם״ שקנה ממני לאחרונה את הרכב הזה במחיר 180,000₪:
http://www.jeepolog.com/forums/showt...07-שמור-ומשופר
כולם אומרים לך המחירון לא רלבנטי והכל שאלה של היצע וביקוש.
דרור, מוחה על השימוש בתואר בעלים חמדנים- שוב שאלה של שוק חופשי והיצע וביקוש כפי שאתה בעצמך כתבת אז למה בלהעליב....
דרך אגב, לגבי שווי הרכב בעת אובדן בשל גניבה וכו׳ - על מנת להתגבר על מחירון לוי יצחק שאין קשר בינו ובין המציאות בקבוצת הרכבים כמו שדרור ציין, ניגשים לאותו לוי יצחק מקבלים הערכת שווי פרטית בשל השיפורים והשידרוגים ועל בסיס חוות דעת זו מבטחים את הרכב.
כך נהגתי עם הדיפנדר זכרונו לברכה שנגנב לי בזמנו וכך נהגתי עם הרוביקון שנמכר לאחרונה.
אם אתה רציני בלי לזיין את שכל והבנת שאיו מה לעשות הם נמכרים מעל המחירון, יש למכירה קצר 2013 עם 50,000 ק"מ במצב חדש עם מיגונים, אם מעניין אותך שלח הודעה פרטית
בנוסף למה שנאמר אתה שוכח שהרוב המוחלט של הבעלים של רנגלר מתחזקים את הרכב ברמה הרבה יותר גבוה מרכב רגיל אז זה שהרכב בן 7-9 לא אומר כלום .
יכול לתת לך את עצמי כדוגמה שכל חלק שמתבלה/מתעקם/נשבר מוחלף בחלק חזק יותר שעולה כפול במקרה הטוב.
בקיצור זה המצב לא אהבת או לא מוצא חן בעינייך יש הרבה רכבים אחרים...