תגובה: איפה אנחנו עומדים היום, 4 וחצי חודשים אחרי יום הדין?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ד ו ר ו ן
וואלה לא הבנתי מה לא בסדר בהתנהגות המכון המוזכר, ומה הקשר לג׳יפים.
דורון, כפי שענו פה, הכוונה לרכב ההסעות, פושע, המכון רישוי בסדר גמור, הכוונה שלי היתה איך עד אותו יום של הטסט הוא נסע ככה?
נניח שאתה ורכב ההסעות נוסעים בכביש, את מי השוטר יעצור?
אותך, אפילו שהכל אצלך בסדר ולא ימצאו כלום עדיין יחפרו לך, אבל הפושע שלידך שלכאורה נראה תמים מסכן את כל הסובבים, אם זאת לא נקראת "רדיפה" אז מה כן?
ותאמין לי הרכבי הסעות האלה לא כאלה בטיחותיים, יצא לי לראות כבר כאלה נוסעים שכל הנורות בדשבורד דולקות עם כל התקלות האפשריות ועוד ועוד...
המכון שבו נכשלתי בטסט עם רקסטון בן 11 עם 350 אלף קילומטר על מדבקת המשקלות הוא אותו מכון א בעיר נ.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
נדב ש.
ותאמין לי הרכבי הסעות האלה לא כאלה בטיחותיים, יצא לי לראות כבר כאלה נוסעים שכל הנורות בדשבורד דולקות עם כל התקלות האפשריות ועוד ועוד...
היית עדין בתיאור.
מכיר היטב מישהו שהוא נהג הסעות ואת הרכבים שהבוס שלו מחליף לו כמו גרביים.
הרכב צריך לעבוד ולהכניס כסף. כשהוא לא נוהג, נהג אחר לוקח את הנבלה. כל רגע שהטרנזיט/ספרינטר/דיילי/מאסטר הזה עומד זה הפסד כסף. אז מה עם טיפולים במוסך? רק כשמשהו כושל. תחזוקת שבר. כולל צמיגים שהוא מושך עד שהסוליה נמחקת. כשכבר אין ברירה וצריך עבודת מכונאות, הוא נוסע לאחד החאפרים בכפרי המשולש וגם זה כבר טוב, כי פעם היה מתקן בשטחים. חוסך כסף.
לך תישן בשקט כשמסיעים את הילדים שלך בדבר כזה. אשכרה הימור, וזה במקרה הטוב. כי במקרה הגרוע הוא ישכח אותם באוטו....
עכשיו תצאו לכביש עם ג'יפ מטופל ומתוחזק אבל כזה ש"מושך תשומת לב" ועם מיניבוס כזה, שמודבק באיזולריבנד ומוחטה, תעברו ליד השודדים ממשרד התחבורע - ונראה את מי יעצרו לבדיקה ואת מי יורידו מהכביש.
אחר כך תבואו עם שני הכלים למכון רישוי ונראה את מי יכניסו למסלול ואת מי לא.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
דרור ברלי
היית עדין בתיאור.
מכיר היטב מישהו שהוא נהג הסעות ואת הרכבים שהבוס שלו מחליף לו כמו גרביים.
הרכב צריך לעבוד ולהכניס כסף. כשהוא לא נוהג, נהג אחר לוקח את הנבלה. כל רגע שהטרנזיט/ספרינטר/דיילי/מאסטר הזה עומד זה הפסד כסף. אז מה עם טיפולים במוסך? רק כשמשהו כושל. תחזוקת שבר. כולל צמיגים שהוא מושך עד שהסוליה נמחקת. כשכבר אין ברירה וצריך עבודת מכונאות, הוא נוסע לאחד החאפרים בכפרי המשולש וגם זה כבר טוב, כי פעם היה מתקן בשטחים. חוסך כסף.
לך תישן בשקט כשמסיעים את הילדים שלך בדבר כזה. אשכרה הימור, וזה במקרה הטוב. כי במקרה הגרוע הוא ישכח אותם באוטו....
עכשיו תצאו לכביש עם ג'יפ מטופל ומתוחזק אבל כזה ש"מושך תשומת לב" ועם מיניבוס כזה, שמודבק באיזולריבנד ומוחטה, תעברו ליד השודדים ממשרד התחבורע - ונראה את מי יעצרו לבדיקה ואת מי יורידו מהכביש.
אחר כך תבואו עם שני הכלים למכון רישוי ונראה את מי יכניסו למסלול ואת מי לא.
הייתי עדין בכוונה...
תאמין לי מכיר מקרוב את הנעשה כי יצא לי להיות מלווה בהסעות האלה, הילדים שלי בטוח לא יעלו על אוטו כזה, פורד טרנזיט שכנראה הלך לו חיישן לחץ סולר וניכבה בנסיעה כשאין לך הגה, ברקסים וכו', זה פשע, אבל זה כנראה לא מעניין אף אחד וזה מה שעצוב, רק שיקרה אסון יגידו מה שיגידו כמו תמיד...
אבל בג׳יפ? אוי ואבוי אם תהיה לך איזה גומיה יבשה טיפה של איזה תפוח של מוט מייצב, סכנת נפשות ממשית... פשוט בדיחה גרועה.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
נדב ש.
אבל בג׳יפ? אוי ואבוי אם תהיה לך איזה גומיה יבשה טיפה של איזה תפוח של מוט מייצב
תספר לי על זה.
זה בדיוק מה שהרב-בוחן התעקש שאתקן בטסט האחרון. 35 שקלים לזוג גומיות... ואני כמובן אמרתי תודה, תיקנתי וברחתי מהר, לפני שיתחרט.