המערכת הצתה חדשה מ-0. כולל חיווט כולל מודול כולל הכל מהמצבר ועד הפלאגים.. אין לי בעיה ללכת לבעל מקצוע ממש לא, אבל הוא פשוט יעשה את כל מה שאני עשיתי.. או שיגיד לי תחליף הצתה/ קרבורטור..
Printable View
המערכת הצתה חדשה מ-0. כולל חיווט כולל מודול כולל הכל מהמצבר ועד הפלאגים.. אין לי בעיה ללכת לבעל מקצוע ממש לא, אבל הוא פשוט יעשה את כל מה שאני עשיתי.. או שיגיד לי תחליף הצתה/ קרבורטור..
או שאתה מעריך את עצמך יתר על המידה או שאתה מוריד מערך בעלי המקצוע. שזה מובן אבל יש לא מעט חברה מומלצים שנחשבים מקצוענים בתחומם. עושה רושם שהגעת לנקודה הזו
ואני מציע לך להמשיך לבדוק ולהתעמק.
זה לא רכב יומיומי אלא רכב להנאה בלבד.
קרא תחקור תשאל, תעשה מזה דוקטורט.
בסוף תמצא את הסיבה, אבל זה בכלל לא הענין.
על הדרך תכיר את הגיפ שלך לפני ולפנים.
הקושי רק מעצים את ההנאה. ארץ ישראל וגיפ נקנים ביסורים...
היתה לי פעם תקלת הצתה ספוראדית בסיקס (TBI, הצתה מנוהלת ע"י המחשב).
הייתי בטוח שאני מכיר את המערכת עד רמת איזה מתח יש בכל חוט ומה תפקידו, אבל לא הצלחתי לפתור את הבעייה.
כל החלקים היו תקינים ב 100% על השולחן, נבדקו ליתר בטחון ע"י בעלי מקצוע, אבל הרכב לא הניע.
בסוף הסיקס נגרר אחר כבוד לבעל מקצוע מוערך מאוד, שמצא שאחת הרגליים בצד הנקבי של אחד הקונקטורים היתה שקועה ולא איפשרה מגע תקין.
אי אפשר היה לראות את זה בעין ובבדיקה באמצעות פרוב של מד מתח הכל היה תקין.
אגב, שילמתי לו לא מעט עבור הדיאגנוזה וקצת פחות על התיקון עצמו, אפרופו שרשור אחר שרץ פה במקביל, ודן בשאלה "האם בדיקה של מוסך שווה כסף".
בעז
מוני, בגדול אני מסכים. אבל יש נושאים מסוימים במיוחד קרבורטור והצתה שלא משנה כמה אתה מבין את עקרונות הפעולה והתאוריה אין לך את הכלים הנכונים (והניסיון).... כיוון קרבורטור אתה יכול לעשות מדהים לפי ריח, שמיעה וכדומה, ואתה יכול לעשות עם כלי דיאגנוסטיקה מתאימים כמו מכשיר 4 גזים. גם כיוון הצתה, אתה יכול לעשות נפלא לפי האוזן אבל רק עם אקדח הצתה זה יהיה נכון.
לא לכל אחת יש את הכלים היעודיים בבית.
יש מצבים במכנאות רכב שמה שאתה שובר את הראש שבוע בעל מקצוע עם ניסיון וכלים מתאימים פותר בדקות. יש גם ההפך אין ספק. יצא לי לתקן מודול הצתה ב-0 שקלים של חבר שהמוסכניק שלו שלח אותו להחליף דיסטרביטר שלם. לכן חשוב לדעת למי ללכת. על הדרך אפשר ללמוד המון.
חברים נפתרה הבעיה... חתיכת דרק של לכלוך באחת הדיזות.
תודה לכולם ושבוע טוב.
דוקא חיכה לך הבחור רצה לכוון לך,,,
https://www.facebook.com/LaughFunny/...1160397116738/
;)