תגובה: דיסקו 3 vs לנד קרוזר גרסאת 2016
מה מפחיד במחיר הזה? כל התיקונים האלה מכאניים ועושים אותם פעם ב.....
אם תשווה למחיר מזרקים של לנדקרוזר או דיפרנציאלים או טיפול במתלים הקדמיים וכו' זה כמעט אותו נזק בכיס, כנ"ל רכבים אחרים-משאבה בקינג או גיר, משתווים כמעט לאותו סכום, מבחינתי לא שונה בכלום, כולם אותו דבר.
בקינג הלכו לי הבושינגים במשולשים הקדמיים.
קניתי זוג משולשים עליונים ב 300 ש״ח. קצת רחוק מה 8500...
אחכ רציתי להשקיע יותר (כפי שאומרים כאן בפורום, אדיוט. אבל אופטימי :). ) אז החלפתי את כל הבושינגים בפרונט (כולל של המשולשים שכבר החלפתי) ל סופר פרו (״כתום״) בעלות של 1500 ש״ח (שנראו לי כשוד לאור היום עבור כמה בושינגים). גם אם העבודה הייתה מתבצעת במוסך זה לא היה מגיע ל 8000 ש״ח או אפילו קרוב.
שיפוץ משאבת הזרקה לקינג כבר מזמן לא עולה 5 ספרות.
גיר אכן עולה סביב ה 8-13 תלוי מה בדיוק ואיפה. כמה זה עולה בדיסקו 3? מישהו נשאר חי אחרי ששמע הצעת מחיר כדי לספר על זה? ;)
דורון אתה לא רוצה לדעת מה כבר הוחלף בידיים שקדמו לי... קומפרסור, כריות ועוד, ההיסטוריה שהוצאתי מהמוסך על הרכב בערך 4 דפים.
ולא- לא שילמתי מחירון על המצבר,1800 זה עם ההנחה המקס׳ שגיסי מקבל והוא עובד בענף חלקי החילוף למשאיות.
סער- בשני המקרים הנ״ל המחירים שכתבתי הם כוללים עבודה ומע״מ (וגם פרונט).
המחיר של הבלמים הוא כמובן לרביעייה+חיישני abs שחייבים להחליף גם כן.
בנוגע למשולשים: היה ניתן לפרק ולבדוק ולנסות לחלוץ את התותבים ולהחליפם, עם כל ההתעסקות (עבודה) הייתי מגיע קרוב למחיר הזה.
מה שהכי עצוב בסיפור: שיש לי את האפשרות להגיע לחלקים במחירי כמעט עלות (כאמור גיסי) אבל איזה מוסך נורמלי ייתן לי להיכנס אליו
רק עבור עבודה? :(
חייבים להחליף חיישני abs בהחלפת בלמים?
כן- הוראת יצרן, הוא מסיים את חייו בהחלפה.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Saar
בקינג הלכו לי הבושינגים במשולשים הקדמיים.
קניתי זוג משולשים עליונים ב 300 ש״ח. קצת רחוק מה 8500...
אחכ רציתי להשקיע יותר (כפי שאומרים כאן בפורום, אדיוט. אבל אופטימי :). ) אז החלפתי את כל הבושינגים בפרונט (כולל של המשולשים שכבר החלפתי) ל סופר פרו (״כתום״) בעלות של 1500 ש״ח (שנראו לי כשוד לאור היום עבור כמה בושינגים). גם אם העבודה הייתה מתבצעת במוסך זה לא היה מגיע ל 8000 ש״ח או אפילו קרוב.
שיפוץ משאבת הזרקה לקינג כבר מזמן לא עולה 5 ספרות.
גיר אכן עולה סביב ה 8-13 תלוי מה בדיוק ואיפה. כמה זה עולה בדיסקו 3? מישהו נשאר חי אחרי ששמע הצעת מחיר כדי לספר על זה? ;)
תפסיקו לסבך את העיניינים, לא כל דבר מסובך כמו שמתארים אותו, קצת חיפוש ברשת ותיראו שלא המציאו שום גלגל, משולש זה משולש ובושינג זה בושינג, ניתן לעשות בעבודה עצמית למי שאוהב ללכלך ידיים, asis לא בעיה לבוא עם חלפים למוסך, תירצה צור קשר, אבל תיצטרך להגיע לצפון.
https://youtu.be/WdVdR1XERyM
http://www.roverparts.com/resources/...e-rover-sport/
ואם תחפרו תימצאו את עוד מידע וסירטונים, לא חסר.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ASIS
כן- הוראת יצרן, הוא מסיים את חייו בהחלפה.
שוב, לא שונה מרכב אחר, לא חובה להחליף אם לא ניגרם לו נזק.
DIY
https://youtu.be/SXR5unKv4H0
בדיסקו 2 למשל זה מגיע עם הנאבה ונאבה חליפית עם חיישן חליפי לפעמים לא מתאים אז מחזירים חזרה את המקורי.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
נדב ש.
מה מפחיד במחיר הזה? כל התיקונים האלה מכאניים ועושים אותם פעם ב.....
.
לא חביבי,
אתה בהדחקה רצינית.
שילמו כאן עלות של שליש רכב ואולי יותר ברכב לא זקן בכלל.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ד ו ר ו ן
לא חביבי,
אתה בהדחקה רצינית.
שילמו כאן עלות של שליש רכב ואולי יותר ברכב לא זקן בכלל.
שום הדחקה חמוד, אם אתה קונה רכב יוקרה משוכלל בן 10 ומצפה ממנו להיות מה שהוא לא זאת הבעיה, דרור כבר כתב לפני, זה שהמחיר שלו צונח לא אומר כלום, לקנות זאת לא הבעיה, אבל לכל דבר יש פתרון ויתרון, היתרון הוא שכל המידע ברשת, לאמחייבים ללכת עיוור למוסכים ולשלם הון, שההון הזה דומה לאחזקה של רכבים אחרים שלא באותה קטגוריה בכלל, ניראה אותך ניכנס ליוניון מוטורוס עם לנדקרוזר 2008 להחליף מזרקים לחדשים.
דיסקו 3 vs לנד קרוזר גרסאת 2016
זה כבר לא הדחקה, זה עיוורון מוחלט.
אפשר להחליף יזום 3 פעמים מזרקים במחיר תקלות של המפלצת הזו.
רק שהחלפת מזרקים הל״ק זה משהו של פעם בכמה שנים..
כמעט 20k למזרקים... פעם בכמה שנים... חחחחח ספר את זה לכאלה שהחליפו כבר פעמיים ושלוש, או כאלה שנידפק להם המנוע בגלל זה, לא רואה איך זה ניכנס 3 פעמים בסכום ה"תקלות" שאתה מתכוון אליו, שחצי מהם זה תחזוקה שוטפת, כל ה suv האלה בסוף עולה לתחזק +/- אותו דבר.
העיוורון כנראה שולט אצלך כי אתה לא רואה את כל הצדדים באופן אובייקטיבי, אתה שפוט של המותג שאתה נוסע עליו, ושוב אנחנו חוזרים לאותו ניגון מתמשך, טויוטה הכי טוב, הכי אמין ולא מתקלקל, יאללה זכית, שחרר.
עצוב מה שהאהבה עושה לאנשים..
תחפש כאן באתר מה המחירים של מזרקים, זה לא הסכום שרשמת.
אבל אתה מ׳חפת לך?
אם 36k בשנה זה התחביב שלך, ואתה יכול להרשות לעצמך, אז לך על זה.
מעניין שחבר, שציטטתי אותו כאן בשרשור הוציא סכום מאד קרוב לכך עם אותו סוג רכב.
פחות מחצי שנה וקצת מעל 20k תיקונים, עוד לפני אחזקה.
יש לאן לשאוף.
אין לי ל״ק, איזה אינטרס בדיוק יש לי?
אתה עדיין בסרט של איגוד הסתרים של בעלי טויוטה?
תביא קצת ממה שלקחת, נשאר משהו?
"חביבי".
"חמוד".
בשירשור אחרי מישהו קרא לי "ברנרד היקר" ו"יקירי" (למרות שלא הבין מה אמרתי ותקף אותי על... בדיוק הפוך אבל.. קרא לי "יקירי", אבל יש לי מין הרגשה כזו, שלא באמת התכוון..)..
בקיצור.. או שמתעייפים פה או שהדיונים מביאים לרמה אחרת של אינטימיות בנינו...:cool:
אני לא רואה הבדל בין משאבת הזרקה ב14000 פעם ב200 אלף קמ לבין מזרקים ב 15000 פעם ב 200 אלף קמ.
כל המפלצות המוצצות אותו דבר.
ההבדל הוא כמה אתה מצפה לחטוף, או שזה בא לך בהפתעה...
אסף.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Bernard
"חביבי".
"חמוד".
בשירשור אחרי מישהו קרא לי "ברנרד היקר" ו"יקירי" (למרות שלא הבין מה אמרתי ותקף אותי על... בדיוק הפוך אבל.. קרא לי "יקירי", אבל יש לי מין הרגשה כזו, שלא באמת התכוון..)..
בקיצור.. או שמתעייפים פה או שהדיונים מביאים לרמה אחרת של אינטימיות בנינו...:cool:
ברנרד, אני מעדיף את המילים האלה מאשר שמות גנאי שמישהו אחר פה שלא מכיר אותי קרא לי בהם.
בוקר טוב.
איל מ. צדקת..-פשוט אוי לא... (רן תעדכן אותנו בבקשה ואתה עדיין מוזמן לסיבוב)
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
asafk
אני לא רואה הבדל בין משאבת הזרקה ב14000 פעם ב200 אלף קמ לבין מזרקים ב 15000 פעם ב 200 אלף קמ.
אסף.
זה נכון אם זה היה רק זה בכל אחד מהם, בהחלט.
רק שב"טיעונים להקלה בעונש", נדב מתעלם שהחשבון שהציגו לדיסקו הוא כמעט פי 3.
גם אצל חבר שלי שהבאתי את הציטוט שלו הסכום הכולל די קרוב.
דורון אני לא מתעלם מכלום, לא טענתי שהוא זול לתחזוקה אלא להיפך, אני אומר שגם אחרים לא כאלה זולים כמו שמתארים אותם ותאמין או לא אני יודע מקרוב.
מה גם שברקסים, רדיאטור וכו' זה לא משהו שנחשב להוצאה בכל כניסה למוסך, עשית? יש לך שקט כמה שנים(או ק"מ לפי מה שאתה נוסע), שתי הרכבים הנ"ל לא זולים וגם לא זולים לתחזוקה, הדיסקו עמוס באלקטרוניקה שכולם חוששים ממנה והינה נוכחת לדעת שרוב התיקונים הם בכלל מכאניים ומתברר שלא מחייב להחליף ישר כל מה שהבחור כתב כדוגמת חיישני abs כשמחליפים ברקסים, תוריד את כל אלה מהסכום ונישארת אולי רק עם המשאבה שהסכום שלה לא רחוק מתיקון כזה או אחר כשצריך פעם ב... ברכב אחר, חלפים ללנדקרוזר רובם חייבים להיות מקוריים ע"מ לשמר את האמינות שלו, לא זולים בכלל דוגמאות יש המון, נכון הוא לא מתקלקל באותה תדירות אולי, אבל כשצריך זה בצבע, מספיק תיקון אחד כזה בשנה והגעת לאותו מצב.
כמו שציינתי:
אין לי כזה ויצתרך להתרחש משהו דראסטי מאד כדי שיהיה לי אחד.
אבל..
מסתבר שמה שאני שומע ורואה ברכבים חברים שמטיילים איתי ומה שעולה כאן די עקבי, והוא הרבה יותר יקר מרכבים אחרים לתחזוקה.
הנה עוד פנינה של בעל דיסקו3 לקולגה שהגיע לנק משבר ביחסיו עם הרכב:
״ידידי. הגעת לרגע מכונן בחייך. זהו הרגע שעובר כל בעל לנדרובר, הרגע בו הוא רוצה לזרוק את האוטו לים ולשרוף אותו, לאו דווקא בסדר הזה. אך דע זאת: יש אור גדול בקצה המנהרה. אתה תצא מהמשבר מחושל, ביד חזקה ובזרוע נטויה. ותנהיג את כל בעלי הלנדרוברים לעתיד טוב יותר. חזק ואמץ!״
מה להגיד,
הנחישות שלכם וההתמדה ראויים להערכה.
מה עולה כאן? פורום לנדרובר כמעט ריק ממידע על דיסקו 3...
או שאתה מדבר עכשיו על לנדרובר בכללי? כי אם אתה עושה השוואה בין השתיים בפורום טויוטה באופן כללי החגיגה נימשכת ונימשכת... לא שבשאר הפורומים רגוע כן....
תבין ותפנים, רכבים "משוכללים", מתיישנים, לא צעירים, חרשו, קרעו, זילזלו בחלקם, מה אתה רוצה/מצפה שיהיה? ליטוף לא תקבל זה בטוח, תיישר קו, תטפל כמו שצריך, תישמר ותישמור ואולי בסוף גם תהנה :-)
לא מדובר על נחישות ולא התמדה, אלא תחביב, ובחרנו תחביב לא זול איך שלא תיסתכל על זה, אני לא מכיר תחביב שלא עולה כסף, גם אם זה נידמה לך שלא עולה.