הבנתי תודה על ההסבר אני מתכוון לעשות כרגע מסלולים כמו יער צארציל בית קשת הר תבור נחל ציפורי נחל יבניאל טיולים בכרמל וברמת הגולן טיולים מסוג זה אני יודע שיש שם הכל מהכל אבל אני רוצה כרגע להתחיל מהקל ולעלות לרמה בנונית פלוס
Printable View
הבנתי תודה על ההסבר אני מתכוון לעשות כרגע מסלולים כמו יער צארציל בית קשת הר תבור נחל ציפורי נחל יבניאל טיולים בכרמל וברמת הגולן טיולים מסוג זה אני יודע שיש שם הכל מהכל אבל אני רוצה כרגע להתחיל מהקל ולעלות לרמה בנונית פלוס
חברים פגארו קינג 2003 או טויוטה פראדו 2002 מה יותר אמין זול לאחזקה בין שני אלה
אין הבדל מהותי , עניין של מזל, יותר חשוב מצב הכלי וכמה עייף.
בכלים כאלו אין זול לאחזקה, מקסימום פחות יקר.
ומנסיון שלכם מה מומלץ יותר?
מנסיון אישי עם שני הרכבים, 3-4 שנים עם כל אחד, אין הבדל.
תודה רבה אסף העיקר זה לחפש את הכלי הכי שמור שיש
שלום לך , הרבה זמן חשבתי שאקנה ג'יפ ואקח על הכלב מאחורה אחרי 2 טיולים הבנתי שזה לא כיף לכלב להיות מאחור במקפצה הזאת שנקראת בגאז,בטנדר פתוח עוד יותר גרוע . הכלב שלי אמנם כבר בן 10 אבל גם כלב בן 2 מאולף לא יהיה לדעתי ובטח אם עוד 2 ביחד בנסיעה של 5שעות קפיצות וזוויות .
אני מציע לך להצטרף למישהו לטיול ולהרגיש איך זה ותחשוב אם זה לכלבים מתאים גם.
אם לא מתאים אז הייתי הולך במקומך כרווק על סוזוקי גימיני שיעבור את רוב מהשתרצה בקלות האמינות זה בדיוק הוא . גם עלויות טיפול ואחזקה לא יקרות . הוא לא חסכן בדלק יותר למרות שהוא קטן. גם אם תרצה יכנסו שני כלבים מאחורה ותוסיף צימיגג לציוד.😁
אם אתה בכל זאת רוצה אוטו מרווח לך על טראנו 2004/5 לדעתי אולי גם פגארו 2002\3 ועדיף ידני בכולם לחסכון
תהנה לירון
רק להוסיף עוד פרט בטווח מחירים שלך מה שלא אמרו פה אתה צריךקנות ב40 45 אלף כי יהיו עוד הוצאות רבו תבסדר גודל של 10000₪ ליפ מה שאני ביררתי קשה למצוא לנדקרוזר 2002 לא שחוט ובלתי אפשרי ב50 אלף תבדוק תראה... מנסיון של חודשים של חיפוש . פגארו קינג יו תר קל עדיין לא פחות מ 40000. פגארו q הוא רכב מצויין אבל ישן מאוד וגם אם אמין יצריך תחזוקה . כבר המלצתי אם אתה רוצה גדול לך על טראנו מנוע 2700 הם נמכרים בזול סביב 30 35, שנת 2003 ומטה .יונדאיגלופר גם זול לטוס אבל כולם יצריכו תחזוקה .אבל במקומך כאמור לך על סוזוקי גראנד ויטארה ישן לפני 2006 או גימיני ויהיה לך שקט מבחינת אחזקה יותר מכולם , עבירות מצויינת להתחלה וכסף בצד...
תודה רבה על התגובות לאחר נסיעה בכמה מהרכבים האלה פגיארו קינג 2006 טויטה לנד קרוזר פראדו 2002 רקסטון 2008 וכמובן טראנו עליו עשיתי לימוד נהיגה משנת 2005 ובגזרת הטנדרים גם ניסייתי כמה והמוצלח מכולם היה המיצובישי האנטר 2008 דווקא אליו הרגשתי חיבור גם לכוח של הרכב היציבות על הכביש אשמח אם יש לכם מידע על הטנדר הזה ?
ובהקשר לכלבים מחר אני אנסע בטנדר של חבר מסוג נבארה וניראה איך הכלבה שלי מסתדרת שם
- - - Updated - - -
הערה קטנה לא נסעתי אם אף אחד מאלה בשטח מלבד הטראנו אז גם על זה אשמח לקבל חוות דעת במיוחד על האנטר
אז אחרי הרבה נסיעות מבחן החלטתי לרכוש מיצובישי טרייטון אומנם יקר בהרבה מהתקציב אבל הכי הרבה התחברתי אליו
יקר בהרבה? קפצת בעשר שנים לרכב חדש! מברוכ.
תודה רבה עשייתי מסלול עסקי במיצובישי עד כה אני מבסוט מהרכב מרגיש פרייבט וגם חיית שטח לא קטן