ברלי מספיק עם הטיזרים, מתי אנחנו קוראים על "בית המטבחיים לצמיגים" הזה?
Printable View
ברלי מספיק עם הטיזרים, מתי אנחנו קוראים על "בית המטבחיים לצמיגים" הזה?
לא עושה סינגלים וטיפוס סלעים או שום דבר פראי אבל לא תמיד נצמד לשבילים .[/QUOTE]
-1
לעניות דעתי, כג'יפאי היום ורוכב בעבר, היצמדות לשבילים היא כלל ברזל!
לעניות דעתי, כג'יפאי היום ורוכב בעבר, היצמדות לשבילים היא כלל ברזל![/QUOTE]
התחלתי לכתוב תשובה על אופנוע , שבילים , שדות בור וכו' אבל אני עייף מידי לשטויות האלו .
אין לי אחות , אבל כל מי שרוצה מוזמן לחשוב שהיא זונה .
מיד אחרי שאקבל את רשימת ההגבלות המלאה - איזה סודות לא לגלות, על מה אסור לכתוב, איזה פרצופים/שמות/מקומות לא להזכיר וכו' וכו'......
אבל כדי לשגע אתכם אוכל לציין שהיה משובח (כרגיל) ושלמרות שהשארנו שם שפע ציריות גזורות, צמיגים קרועים ותושבת תיבת הגה אחת, הפעם אף אחד לא התהפך, סיימנו כמתוכנן במקום ובשעה המיועדים וכוווולם חזרו הביתה בנסיעה בכוחות עצמם. לא טריוויאלי כשמדובר בטיולים שלנו (וכנראה מעיד שאולי לא היה מספיק קשה...).
איך עברתם מלנדרובר לאופנועים... וזה בכלל לפני שהתערבתי/קילקלתי.
אז קודם כל, נמרוד.
אני אף פעם לא נסעתי בלי ספייר. תמיד יש ספייר:
ולמה מתעלמים (דורון) מ:
עד עכשיו גם אני הייתי תחת הרושם ש"אין וזהו".. אבל יש.. וגם נראה אחלה.
אפילו כלכלית, נראה לי שזה פתרון - כל התקיעות והתיקונים והחלפות הצמיגים... עדיף להשקיע בצמיג שטח אמיתי, גם אם יקר לאללה, לא?
ולגבי צמיגים עם "שם" של איכות...
אחי תמיד קנה BF.. חלקם AT וחלקם MT ותמיד היו לו פנצ'רים ותמיד השחיקה/נפילת הקוביות היתה לא ראלית ותמיד התלונן ו.. המשיך לקנות BF.
גם היו פה לא מעט שירשורים על איכותם של הצמיגים בעלי "השם".
לכן אני לא מחזיק יותר מידי מ"שם" של צמיגים.
לי היו, במשך שנים דאנלופ שטח מלא (מידה גדולה) ולמרות שהם "ידועים" כנשחקים סידרתיים ורכים מידי, הם החזיקו עשרות אלפי קמ'... לא פחות (ולעיתים יותר) מכאלה שהיו ידועים ב.."שם" הטוב של הם...
דורון.
אני בהחלט הייתי בודק אפשרות להתארגנות של כמה בעלי לנדרובר (אתה אומר שיש כמה בחבורה) להזמנת צמיגי שטח כמו בקישור שהעלה אסף ד.
לך תדע... אחרי שתיפתר בעיית הצמיגים בטיולים, תראה שההתעקשות שלך על טנדר יפני מיותרת ותעבור ל... חיים הטובים של האצולה האנגלית, במקום לרכב/לנהוג על איזה קמיקזה יפני ספרטני..
- - - Updated - - -
מזכיר לי את פרשת המיילים של קלינטון, פה.
שחררו כמה מסמכים מאיזו ועדה/חארטה שבדקה את קלינטון... חוץ מהכותרת וסימני הפיסוק, כמעט כל המלל היה מכוסה בפסים שחורים..
ככה תראה הכתבה שלך, אחרי שכל ה"חוששים" ו"שומרי הסוד" יתנו לך בראש, שאתה מגלה סודות מדינה ומחר כל הצ'וחים עם הלנדקרוזר החדש והאינפיניטי וה-X3/X5 יקראו (או יבקשו מחבר שהוא לא צ'וח, שיקרא להם) ויציפו את המקום בחארקות...
בקיצור - אין כתבה.
לאור זה אין הקבלה בפתרונות האפשריים בין אופנועים ורכבים, אני אשמח אם השרשור לגבי האופנועים יפוצל לשרשור אחר.
זאת אמירה לא הוגנת, מה הקשר בין הדברים?
ואם יירד עליו גשם, הוא לא יצטבט? (האמת שכן.. אבל זה בכל זאת לא הוגן..)
להורדת האויר לא באה לתת רק "נוחות" אלא לשפר אחיזה בשטח, ולזה אין שום קשר למתלה.
בנוסף, גם למערכת מופלאה כמו של הדיסקו, הורדה מבוקרת משפרת את השיכוך שמכלולי הרכב מרגישים, וכפועל יוצא גם נוסעי הרכב.
בעל הדיסקו 3, שהחליף לג'אנט 17, לא מוותר על הורדת האויר, עכשיו, כשאפשר.
לא מוריד כמויות ניכרות כמו שאפשר בצמיג נורמלי, אבל בהחלט מוריד.
ברנרד,
לא הייתה התעלמות, רק פספוס של התגובה הנ"ל- הבחור קיבל קישור ונוודא שהוא לא פספס את הקישור.
לי יש נסיון מעולה עם גודייר MTR בדגם הישן, ועם BF/KM2 בדגם הנוכחי.
ניסיון עם דאנלופ ובריגסטון, על אותו הרכב הניב תוצאות פחותות בסדרי גודל, בעמידות, שחיקה ויחס עלות-תועלת בשבילי.
גם עכשיו, אחרי שרשורי האימים של רשימת ההוצאות של בעלי דיסקו 3\4, אתה איכשהו חושב שנשתבשה דעתי עד כדי כך שאני בכלל מהרהר ברעיון עיוועים כמו להיות בעלים של אחד?
ואני רוצה לגלות לך, שמרגע שמבינים שגם לטנדר, יש 4 קפיצי אויר משובחים בארבע פינות, העולם נהיה מאד נוח בשטח.
די להיות בדואי, דורון.
זה לא רק קפיצי האויר..
זה מזגן כימושצריך, וכסאות נוחים, ושאר האביזרים שמבדילים בין רכב נורמלי (גם בשטח) לבין טנדר עבודה..
גם אוהל/איגלו מגנים מה"חוץ" אבל הרבה יותר נעים ונחמד וטוב לגור בבית אמיתי.. עם מזגן ומקרר וטלוויזיה..
ורשימת ההוצאות שהבחור פירסם (ליישור קו עאלק).
אם זה אמיתי, לכל רכב - שערוריה..
זה מה שגם חברים שלך מוציאים כל שנה??
כן..
הם מדברים על סכומים לא רחוקים.
ועל אלף תקלות קטנות ומנג׳סות, אבל עדיין נוסעים בנביילה, ואנחנו עדיין נוסעים יחד.
מזגן?
מה הקשר?
כיסאות?
יש כיסא מתכוונן לגובה מסעד ורוחב גב, ותמיכה תחתונה לגב מקורי של האוטו.
אז זה לא חשמלי.. אבל עובד.
רכבים שונים ואי אפשר להשוות באמת.
בסוף, זה עניין של העדפה.