עצוב להיות צודק כל הזמן.
קדימה - תתבעו. ויפה שנה אחת קודם.
Printable View
עצוב להיות צודק כל הזמן.
קדימה - תתבעו. ויפה שנה אחת קודם.
להזכירכם כל הקרקס הזה התחיל בבית המשפט.
אם הייתי ספורטאי ראלי רייד אולי הייתי מגיע לאסיפה, לא מדבר יותר מדי, שואל שאלה הצהרתית או שתיים ובעיקר כותב מקליט ואוסף חומר.
אגב.. לא אכפת לי שמוציאים כסף בלי להתייעץ כל עוד יוציאו אותו לכל הענפים. שיהנו כולם ויתפרנסו מי שירצו. שירכשו ציוד לדראג, שישלמו משכורות, אבל שיממשו את המנדט וידאגו גם לענפים האחרים.
בד״כ הזועקים ״מבפנים״ על שחיתות, עושים זאת כי הם ציפו להנות מפירותיה. אבל מהיכרותי עם האנשים זה ממש לא המקרה, גם לא צרות עין. פשוט רוצים להתחרות ואי אפשר.
אסף.
היום בגלי צהל ביומן סיקרו את זכיית הבנות מהאתלטיקה קלה בבאקו ומיד אחרי את הזכיה הכפולה של ניסני בפורמולה ( הכול מהיום) ובסיום עידן קוולר ספק אמר ספק שאל-
אולי צריך להפנות את התקציבים מהכדורגל אל ענפי הספורט שמביאים לנו תוצאות....
דיברתי עכשיו עם אחד מאלה שרשומים ברשימה ( נהג קרטינג )
גם הם ( הנהגים ) לא אוהבים את מה שקורה וגם הם מבינים שמשהו מהעסקנים הלך רחוק מדי ובסוף או שתוגש תביעה לבית משפט או לרשם העמותות
וגם להם יופסקו התקציבים עד שיתברר מה בכלל קורה שם
נראה לכם? הדרך היחידה להציל את הספורט הזה היא אם המדינה תפסיק לתת אפילו שקל סבסוד. אפילו לא אגורה.
שת"סבסד" בדרכים אחרות כמו הקלה בקיום אירועים והחכרת שטחים לאירועים.
ברגע שלא יהיה שקל מהמדינה, 99% מכל העסקנים ילכו.
המכתב לא נכנס לציטוט אבל ההתייחסות שלי היא אליו, ולא לתגובה של נמרוד..
אותי דווקא מעניין מדוע צור החליט לצאת דווקא נגד הראל/עפר או איך שקוראים ל-4X4.
מדוע האג'נדה שלו היא דווקא נגד ה"שטח"...
איך זה שהדראג מועדף עליו וה-4X4 "זכה" למכתב כל כך מבטל מצידו..
או, במילים אחרות (בנוסף לשורה האחרונה של נמרוד) - מה לא מספרים לנו, על ההתנהלות שהביאה לכל "המצב החמור", כמו שנמרוד הגדיר?
- - - Updated - - -
ומשום מה, נראה לי ש"אנטישמיות", לא תהיה תשובה רלוונטית פה..
זה מייל שקיבלנו לפני כמה שעות....-חדל אש,חזרה לשיגרה...גם כן שיגרה...
חברים יקרים,
אנו שמחים לבשר שהאסיפה הכללית של ההתאחדות שתוכננה למחר נדחתה עד להודעה חדשה.
אנחנו עוד יותר שמחים לבשר שדוד צור מכריז שהמרוצים שתוכננו על סמך תקציב 2016 שאושר יתקיימו כסדרם.
ציטוט ממכתב שנשלח אתמול ע"י דוד צור :
"...אני דוחה את האסיפה הכללית שתוכננה ל26.07 על מועד חדש נוציא הודעה...."
"...למען הסר ספק, פעילות המרוצים המתוכננת תמשך, על פי התקציב שאושר ל2016..."
אנו נושאים תפילה שההצהרות הנ"ל גם יתגשמו ושנחזור לקיים את סדרת המירוצים שכבר הוכנה במהרה בימינו אמן.
נמשיך לעדכן במייל, באתר העמותה כאן ובעמוד הפייסבוק של העמותה כאן
בתודה,
הועד.
אפשר לקבל פה את המכתב המלא ?
יכול להיות שהוא נבהל מהאיום לפנות לרשם העמותות ?
גלובס מאתמול בערב.
http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016...40d70259ce.jpg
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
נו... עכשיו בטוח הוא יבהל והנושא יפתר טיקטק...
ואלה הנציגים של ענף הראלי רייד - ועכשיו יבוא מישהו ויגיד ש"אם הם הקשו לעצמם להתבטא כך, בטח המצב ממש חמור.." וואללה.
לי נראה שאם הנציגים מגיעים למצב כזה, כל כך מהר... אולי צריך להחליף נציגים.. לכאלה שיהיו רגועים יותר, בכל מצב.
השילוב האידאלי.
מנהל כוחני ויהיר ועקשן ונציגים חמי מזג וכוחניים... בטוח יסתדרו ויעבדו ביחד לטובת כולם.
גאוני.
- - - Updated - - -
אני לא יודע אם צור החליף את הניסני הזה אבל נדמה לי שכבר הזכרתי את המשפט ההוא "אל תשמח "המלך מת" - אתה לא יודע מי המלך החדש".
זה לכל אלה שמוצאים פתרון ב"עריפת ראש" כזה או אחר ולא בודקים מה החלק שלהם בבעייה/פתרון.
ניסני לא הלך לשום מקום..הוא עוד יושב שם המשרד ולא עושה כלום..
הסתכלתי בתגובות בדף שהם פתחו , לא נראה שיהיו מרוצי ראלי בזמן הקרוב שהספורטאים רבים אחד עם השני כמו ילדים קטנים..
אני בטוח שיוסי ניסני נהנה לראות את זה ולדעת שהוא יכול להישאר בתפקיד שלו גם עוד 7 שנים בלי לעשות כלום..
https://www.facebook.com/DavidGoHome...69643523377471
רגע...
אז עכשיו לא הוא אשם?
אז איך זה מסתדר עם כל הטענות והאשמות שהוא ורק הוא זה שחוסם הכל?
אז עכשיו כבר יש שניים שלא מבינים כלום ורק רוצים לעשות רע ובגללם ורק בגללם אין מרוצים?
ככה, פתאום, משום מקום ובלי שהראה סימנים מקדימים.. נולד עוד אוייב.. בלי שום סיבה?
לא יודע..
משהו נראה לי... רקוב/חשוד.
אבל מה אני מבין - לא מספרים לי כלום.. אלה שיודעים ומבינים.. רק, מידי פעם, מפרסמים מכתב שקיבלו, בלי שום רקע...
מסתורי כזה.. הכל.
יעקב, שום דבר לא מסתורי.
הכתובת היתה על הקיר.
איך אמרו בגשש - אם כולם אומרים, כנראה שזה נכון...
אם כולם נגד הראלי (ואף אחד לא מצליח למצוא סיבה אמיתית/עניינית), בנוסף לטימטום המיוחס למחליטים (קודם היה אחד, ניסני. עכשיו יש שניים, ניסני+צור), כנראה שמשהו לא בסדר בהסברה/מסבירים..
מה אנשי ה"דראג" עושים נכון, שאנשי ה"עפר" לא עושים?
איזה אינטרס יש למישהו, להעדיף את "הכביש" על ה"שטח"?
מה בכלל קורה שם?
למה לא מספרים, אלה שיודעים?
זה מסתורי.
ברנרד,את מי אתה מנסה להשמיע ?
הכל שמועות וקריאה של בין השורות ....כל אמירה פומבית של מישהו תהיה הוצאת דיבה , אמת או שקר.אם מתוך תמימות או כוונה תחילה.
שורה תחתונה,השחיתות עברה שוב את גבול הטעם הנסבל...
יאללה. שיהיה - שחיתות.
אבל תסביר לי למה השחיתות פוגעת דווקא ב"עפר" ולא ב"דראג", למשל.
ומספיק עם הקישקושים האלה של "הוצאת דיבה".
המרחק בין הבעת דעה באינטרנט, לבין הוצאת דיבה או אפילו לאיום בתביעה, הוא גדול מאוד. יש הרבה "באמצע", שמי שרוצה, יכול לספר מה קורה שם.
ואני לא מתכוון להתחיל לפרוט את כל השחיתויות... זה עניין אחר לגמרי.
אני לא מבין מדוע ה"עפר" מופלה לרעה.. מדוע דווקא ה"עפר"?
למה השחיתות/"השחיתות" לא פוגעת בענפים האחרים?
מה יש ב"עפר" שמושך את אש המושחתים נגדו?
מדוע אי אפשר "לשחד" את המושחתים, שיעדיפו את ה"עפר", באותה מידה שהם מעדיפים את ה"דראג"?
אולי משהו לא בסדר בהתנהלות של ה"עפר"?
אולי משהו לא בסדר בנציגים של ה"עפר"?
לא יודע - פשוט הכל תחת ערפל של עמימות.. גם ובמיוחד מצד מי ש"בצד שלנו" אבל לא מדבר/מגלה.
וכל המשפטים האלה בסיגנון "יש דברים שאי אפשר לספר" או "אם הייתי יכול, הייתי מגלה" או "שחיתות!!!", לא מסבירים כלום ובטח לא את האפלייה הנטענת.
וגם..
מה המטרה של המודעות האלה (האישיות נגד צור)?
רוצים "לתקן את העולם" או רוצים שיהיו מרוצי ראלי?
אם הם מושחתים, תשחדו אותם (תמצאו מעכרים, כמו שבועז מציע לפתור את הטימטום והשחיתות בטסטים) ואחרי שתקבלו/נקבל מה שרוצים, אפשר להתלונן במשטרה/מבקר המדינה/שר התחבורה וכו' ואז למגר את השחיתות...
בקיצור.
כשצועקים יותר מידי "דופקים אותי".. אני מתחיל לתהות - למה דווקא אותי...
כי כאשר אנשי ״העפר״ צועקים גוועלד,אם בנקיון כפיים או לא,מנדים אותם מפעילות ותקציבים,ורגע אחד לאחר מכן היועץ המשפטי של הגוף הממסדי מתפטר עצמונית מתפקידו ,מה זה אומר ? אני לא מבין כמוך בגופים ממסדיים,אבל אני חושב שזה די ברור.