זה המזעזוע שנגרם מזה שהוא עקף מישהוא באיילון דרוםציטוט:
נכתב במקור על ידי אייל
(המשאית 68 טון שחנתה בצד הכוונה)
סתאאאאם נראה נקי ומטופח
Printable View
זה המזעזוע שנגרם מזה שהוא עקף מישהוא באיילון דרוםציטוט:
נכתב במקור על ידי אייל
(המשאית 68 טון שחנתה בצד הכוונה)
סתאאאאם נראה נקי ומטופח
חנן ! ....
:shock: :?
אתה קנית חילזון מסוג איסוזו !
חחח
גם הג'נטים זה של איסוזו - בדיוק כמו שלי ואם מסתכלים במשקפת הפוכה אז גם כמו של עמי ו.
תסתכל אם לא שייפו קצת את הקליפרים הקידמיים כדי שלא יעשה רעש מפחיד. או לחילופין יש ספייסר של 2 מ"מ בין הג'נט והנאבה.
אל תתמה בעניין הג'נטים מסגסוגת. בחלזונות זה חשוב מאוד. כל גרם פה קובע !
:twisted:
חנן, הרכב נראה איכותי ויפה מאוד. אבל הוא כלכך לא אתה.. אני פשוט לא מצליח לדמיין לעצמי אותך בתוכו :roll:
חשבתי לתומי שרכב שטח נועד לפאן לא?
אה חנן, פשוט עצוב לראות אדם כמוך מתגנדר לו עם איזה טנדר יפאני.
:? אבל האוטו בהחלט יפה, השאלה אם הוא גם אופה (בשבילך, ביחס לסיקס, ויש לי הרגשה שאתה הולך להעביר לנו רשמים...).
חוץ מזה,
מזל"ט, תתחדש, ברכות רבות, ומי ייתן והוא ייסב לך רק אושר... (בקשר לעושר ובכן... :roll: ).
וויייייי, נסחפתם. אני עוד לא מת. כולה מתפשר זמנית על הכיף של חלון פתוח, בשביל הכיף של להנות ביותר שבתות עם המשפחה, עם פחות שיקולי מזג אוויר, ובהמשך, נצרף גם סופה, כדי שאף אחד לא יצא מקופח.
תודה על האיחולים, בכל מקרה.
חנן תתחדש , נראה יפיפה .
אני בטוח שתהנה ממנו למרות שהחלון לא מתקפל .
לגבי החלזונאות שלו אם לא תצליח לחיות עם זה שווה לשקול את נושא הטורבו - ההבדל משמעותי .
קח בחשבון שעכשיו אתה צריך למצוא תחביב חדש כי בהיילקס אין את ההתעסקות והטיפול הבלתי פוסק שיש בסיקס , פתאום אחרי טיול לא צריך לסדר כלום , איזה שעמום.
בכל מקרה רכב יפה וסוף סוף יהיה ממי לגנוב מידות לטמבון קדמי .
שיהיה מברוק , תהנה .
שחר
לא היית יכול להיות יותר רחוק מהמציאות, לפחות לגבי הסיקס שלי. קניתי אותו מיושר קו, ובמשך כל השנים רוב הזמן שהשקעתי בו, והשקעתי בו המון זמן, היה על שינויים ושיפורים. לעבור מסגור לפתוח, כלוב, הרמת כנפיים, שינוי מבנה כסאות, הזרקה ועוד ועוד. בהחלט סביר שאת הלגו הזה אני אעשה פחות עם ההיילקס, כי הוא לא רכב שמזמין לשחק בו כמו עם הסיקס, אבל אין לזה קשר עם "לסדר אחרי טיול" .ציטוט:
קח בחשבון שעכשיו אתה צריך למצוא תחביב חדש כי בהיילקס אין את ההתעסקות והטיפול הבלתי פוסק שיש בסיקס , פתאום אחרי טיול לא צריך לסדר כלום , איזה שעמום.
חנן מזל טוב,החילזון נראה מרשים ביותר,מדבקות אפשר להוריד בעזרת חמום.
בנוגע להערת יוני5 לגבי העתיד,אז התחזית שלי כזו:
אופנת ההיילקס תחזיק עוד כ5 עד 7 שנים,עד אז השוק יתמלא ב"האמרים" h2 וh3 במחירים של 100-140K ,לרכב יד שניה , מספר קטן של שיפורים כמו חיזוק מיכלולים שבירים-הגה,ציריות.יתקבל רכב השטח המושלם,ואני לא מכיר מישהו שלא ירוץ למצוא אחד כזה,אני מזמין ראשון.
דרור הראל
Avigdor wrote:
אני חוזר עכשיו מתחנת דלק, וכמובן 4 צעירים שואלים: מוכר?
What is it with Israel as a whole that I hear that line from so many poeple?
Is it some sort of a national pass time that I'm not aware of?
Obviosly, in the US we dont have that, and if somone does they are with
cash in hand
Actualy happened to me once,
about 12 years ago I was driving a Fiat 128 sport coupe (pile of crap, but very rare)
A Mexican kid followed me till I stoped and asked if I want to sell it, I tald him $500, he said ok, he left and came back 10 minutes later with the cash and drove it home
I may be getting old...but I dont see the purpose of asking a guy at the trafic light if he wants to sell his ride, especialy if you have no intention on buying it (or have the money)
Can somone tell me if they ever sold a car that way?
I meen, A youth asks you at the gas station if you want to sell it, you say :yes, for $10000, he says:wait...I'll go get the money
He comes back with the money and drives it home.....
Is that pure fantasy?
Sorry in advance for the hyjacking
Jo,
This is the way of life here: Half of the people wants to buy something cheep, and the second half wants to sell the same thing at a very high price.
Actually, I do not want to sell, but, Never Say Never!!!
If someone will pay me a VERY GOOD price, I will sell him the Jeep.
My previous jeep was sold at very good money: It was 91 CJ6, a very good look, without any improvement.
Someone came, find it in a very good shape, and gave me 27K NIS (about 8K dollars in that day).
I know that the guys in the gas stations do not really want to buy, so this is the reason to give them the price but, if they want to buy we will find the good price for me and for them.
אביגדור
Avigdor,
This is the way of life here: Half of the people wants to buy something cheep, and the second half wants to sell the same thing at a very high price
Thats a universal problem ....what else is new?
You didnt answer my question
come to think of it you might make a fine politician....or are you one already?
J/K
The question is WHY
I got a friend in Rishon, he has a 78 CJ7....converted to automatic, he says he can't drive it anywhere without the
ATA MOCHER?
evrey stop light
Whats the point?
OH ya
As Im trying to work on my reading
so please write in Hebrew
I actualy get to use my brain
and itsa a hell of a lot more enterteining
It was 91 CJ6
Thats chinese to me
The last cj6 made for the states was like.......1970 or so
Jo,
כמה מילים לגבי הדגמים:
CJ6 זה CJ8 מקוצר, ללא החלק האחורי. בארה"ב CJ8 יוצרו עד 1986, בנצרת המשיכו עד 1991. CJ6 שאתה מכיר שונה בצורת הדלת מהדגמים הצבאיים (CJ8 קצרים וארוכים) ובאמת הופסק יצורו בשנות השבעים.
לגבי שאלתך, לא, אני לא עוסק בפוליטיקה ואפילו לא קרוב. אני כל כך "אוהב" פוליטיקים, שאני לא הולך להצביע בבחירות - זוהי המחאה הקטנה שלי. אין לי תשובה לשאלה "למה?", חשבתי שזו צורת החיים במזרח התיכון, אך אתה מתאר את אותה סיטואצייה גם אצלך.
לא יודע!
אביגדור
ג'ו, גם לי יש CJ7 וגם אותי שואלים את השאלה כל פעם ברמזור, זה הגיע למצב שאני לא נוסע עם הרכב אלא עם כן זה בשביל לטייל, אבל כמו שאביגדור אומר, אתה זורק להם מחיר גבוה ואז אתה רואה אותם מתקפלים.
מוריס
Avigdor wrote:
כמה מילים לגבי הדגמים:
CJ6 זה CJ8 מקוצר, ללא החלק האחורי.
OK
So your is a CJ8s
Im not even going to ask why is it refered to as a cj6.....
לגבי שאלתך, לא, אני לא עוסק בפוליטיקה ואפילו לא קרוב. אני כל כך "אוהב" פוליטיקים, שאני לא הולך להצביע בבחירות
That was a joke.....as you know what makes a good politician is the ability to answer a question without providing an answer to the question]asked
אין לי תשובה לשאלה "למה?", חשבתי שזו צורת החיים במזרח התיכון, אך אתה מתאר את אותה סיטואצייה גם אצלך.
Two different things
Yes everybody wants to buy low and sell high
But the ATA MOCHER? situation is unique to Israel
Must be some bizzare cultural thing
I'm just trying to understand the so called logic behind it
זה הג'יפ הקודם, כיום יש לי CJ8 או SCRAMBLERציטוט:
So your is a CJ8s
אין הגיון במזרח התיכון (אפילו יצא חרוז...). אני רואה שתי סיבות עיקריות לצורת החיים המיוחדת כאן:ציטוט:
I'm just trying to understand the so called logic behind it
1. רוב האנשים כאן הם יהודים, וכמו שאתה יודע, שני יהודים - ארבע דעות...כל אחד כאן יותר חכם מהשני. אמי טענה שהיהודים חיו טוב יותר בגולה (קשה לומר זאת...) כי הם חכמים יותר מהגויים, אבל כאן, היהודים בבעיה.
2. מזג האויר המיוחד - חם מאוד. גם ב 3 חודשי החורף (בערך...) אין ממש גשם כל יום, אפילו השמש מגיעה לביקור.
טוב, אנו גולשים לכיוון אחר...
אביגדור
בקיצור, יוסי... כשאתה בא לביקור בארץ הקודש- אני מבטיח לך השתלמות בנושא שמות הג'יפים תוצרת ישראל. אתה תצא מבולבל יותר ממה שהתחלת, אבל זה סיכון שאתה חייב לקחת.
אסף.
Asaf wrote:
אתה תצא מבולבל יותר ממה שהתחלת, אבל זה סיכון שאתה חייב לקחת.
Thats what I'm afraid off
Speaking of visiting...
Anybody knows where to get airline tickets cheap?
If there are any travel agents in the house I'm looking for one DFW to TLV in april 06
תנסה אולי באתר של הדקה ה90 או משהו כזה.
אין לי מושג מה הכתובת שלהם.
אוקיי... זה כבר באמת נהיה אופ-טופיק, אז נסכם את זה בכך שסוכני הנסיעות שבפורום יפנו אליך בפרטי, ולא נמשיך את הקו הזה?
אסף.