מראה אחורית יכולה להיות פתרון טוב לימי הקיץ כשאין ברזנט על הכלוב - בחורף זה יהיה בעייתי. (חוץ מזה אין לי מראה מרכזית ;) )
לגבי המצלמה שחנן פרסם - המסך לא קטן מדי?
תודה
גלעד
Printable View
מראה אחורית יכולה להיות פתרון טוב לימי הקיץ כשאין ברזנט על הכלוב - בחורף זה יהיה בעייתי. (חוץ מזה אין לי מראה מרכזית ;) )
לגבי המצלמה שחנן פרסם - המסך לא קטן מדי?
תודה
גלעד
מסך גדול יותר יהיה יותר נחמד, ללא ספק. אם צריך את זה? המסך נמצא אצלי בקצה הדש-בורד, צמוד לשימשה, וזה מספיק טוב לי כדי לראות חתולים רצים מאחורי המשאית (ולתת גז :twisted: ) . אם הייתי מרגיש שזה קטן לי מדי הייתי מתקין אותו קרוב יותר, אבל אין לי צורך אמיתי בזה.
עדכון:ציטוט:
נכתב במקור על ידי חנן-ג'יפולוג
לאחר כשבועיים של עבודה עם המצלמה, שביעות הרצון הרבה פחות טובה.
בגשם או לאחר נסיעה בכביש רטוב העסק הזה לא שווה לכלום. העדשה רטובה, הכול מעוות ולא רואים שום דבר.
לפחות במוצר שאני קניתי, אין שום פיצוי אוטומטי על אור חזק או חלש מדי, וזה אומר שבמהלך היום כשהאור משתנה, כמעט בכל רוורס יש צורך לשחק עם הבלנס של האור. לפחות הכפתור נמצא בצד המסך והוא נגיש ונוח. עוד יותר גרוע זה מצב שבו המשטח שמאחורי הרכב חלקו מוצל וחלקו מואר, שזה מצב שכיח מאוד, כי הרכב בעצמו עושה צל, במיוחד משאית שעושה צל גדול. במקרה כזה אי אפשר לכוון לעוצמת החשיפה הנכונה, שתתאים לשתי רמות האור.
עוצמת אור גבוהה מאוד בתוך הרכב או שמש ישירה על המסך, מעלימים את האפשרות לראות אותו.
בניגוד לחיישנים, כאן יש חובה להתעמק במשהו בתוך הרכב, וזה גורם להתעלמות מהנעשה במראות הצד לפחות בחלק מזמן הנסיעה.
החיישן ממוקם קרוב מאוד לקיר האחורי של המשאית, וזה יוצר מצב שלא ניתן לזהות בתמונה את מיקום הפינות של הרכב. אם נמצא רכב בצד המשאית והוא נראה על ידי החיישן, לא ניתן לדעת עד כמה הפינה של המשאית רחוקה מהרכב. אם הרכב מקביל למשאית, אין בעייה, כי רואים את הרווח בעזרת המראה הצידית, אבל אם הוא אלכסוני ביחס למשאית, אז אין דרך להעריך את המרחק.
בלילה הראות מוגבלת. אם מאוד מתאמצים אז אפשר להבחין בפרטים, אבל אז מאבדים כל תחושה של מה שקורה מחוץ לרכב. אני מניח שאפשר להתגבר על זה בעזרת תאורת רוורס חזקה הרבה יותר.
לסיכום: החסרונות די גדולים ועכשיו אני לגמרי לא בטוח אם המצלמה עדיפה על חיישנים. אני מסתייג ואומר שיכול להיות שחלק מהחסרונות לא היו קיימים עם מערכת איכותית יותר, כמו למשל נושא הבלנס של החשיפה, או ראיית הלילה.
חנן זה פשוט לא עובד טוב
קשה מאוד ל"נווט" לפי המצלמה
אישית אני נסעתי על רכבים (לא משאיות) שבאים עם מצלמה כזו מקורית שהיא הכי איכותית שאפשר
על המסך יש לך אפילו מרחקים וזווית כשאתה מסובב את ההגה ועדיין קשה לעבוד עם זה .
לדעתי חיישנים הם פיתרון טוב יותר ממצלמה .
למרות שלחיישנים האלו יש הרבה בעיות והם הרבה מצפצפים סתם
חנן
היכן מיקמת את המצלמה?
אתה מסתכל דרכה אחורה או מלמעלה למטה?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי shachar
ציטוט:
נכתב במקור על ידי חנן-ג'יפולוג
ברוך, החיישנים אצלי מעולם לא צפצפו סתם. יש להם בעייה כשאין במשטח של העצם מאחוריהם שום דבר שמחזיר ישירות אליהם את הקרניים, כמו למשל בהתקרבות אלכסונית לקיר (והבאג הזה מצוין במפורש בספציפיקציות של המערכת) ואז הם מפספסים ולא מצפצפים, אבל הם אף פעם לא מצפצפים לחינם. אם יש צפצוף, וקריאה של מרחק, אז זה תמיד מדויק.
לגבי המצלמה, כשרואים טוב, אז הניווט אחורה הוא נהדר, למעט המגבלות שציינתי בתגובה הקודמת שלי.