לי היה העונג המפוקפק.
זה באמת השאיר אותי עם כמעט קרוב מאד .. מידי ... ורועד מפחד ...
אבל מאז אני הרבה פחות חושש לגרד בבטן.
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Printable View
זה לא אינטואיטיבי ולא אינסטינקטיבי.
ואני עדיין מנסה להתאושש מהחלקה ארוכה ומפחידה במדרון תלול ובוצי אי שם בקרפטים ברומניה, רק אתמול בצהריים...
כמובן שקצת גז פתר את הכל. אבל זה לוקח שניה-שתיים להתגבר על הבהלה והאינסטינקט לבלום ולהתחיל לעשות את מה שלכאורה מנוגד לכל הגיון.
ושניה-שתיים זה הרבה יותר מדי. זה נצח. עד שתבין שטעית, אתה תתהפך פעמיים או שלוש....
אני עשיתי את זה בגיל מאוד צעיר... כשרק קיבלתי רישיון עם המגנום של אבא על סוללת עפר שניסיתי בטיפשותי לטפס בשפצ... גז וסיבוב ההגה לתוך השיפוע...
שבועות אחכ ראיתי סינכרו בטיול עם נהג מבוגר עושה אותו הדבר.... אחרי שלחץ ברקס בירידת עפר תלולה והגלגלים האחוריים ניסו להשיג את הקידמיים.
אגב עם הסמוראי קרה לי מצב דומה בחריץ עמוק באדמת חרסית... שהפרונט פשוט נפל והגלגל האחורי נגדי ניסה להשיג אותו.. וחבר שהתהלך ליד הרכב פשוט תפס אותו והוריד את הישבן לקרקע....
אני אינטואטיבית לחצתי ברקס חזק.
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
אני מפחד לכתוב משהו שחס וחלילה לא יקרה לי משהו ברגע של חוסר תשומת לב ואז אתבזה.,.
המעט שכן אוכל לכתוב הוא שניכר שהנהג אינו מודע לחומרת מצב העומד בפניו.
דבר נוסף שאני מוקיר לו תודה כמושבניק הוא החינוך המוטורי שזכיתי לו בגיל מוקדם מאוד ועל שלל כלי רכב
2 דברים שלראייתי לא נעשו נכון
1. הנהג כמובן היה צריך לשפר לאחור ולבוא בזווית נכונה יותר. לחלופין, לצפות כי המדרגה גבוהה ולתלות שני ג'אברים מהצד השני למנוע התהפכות
2. בחילוץ - אם אני לא טועה מדובר בחלק העליון של המעלה, לא הגיוני הרבה יותר לחלץ ולהפוך מלמעלה? אני הייתי הופך עם כננת מלמעלה כשהרכב המכנן מעוגן לרכב נוסף ליתר בטחון למנוע מצב של הדרדרות.
במקרה הנוכחי אם הכבל נקרע או משהו אחר משתבש הדיסקו יעצור בתוך הננ או ירד יחד אתו למטה...
מה דעתכם?
בדיונות המפלצתיות של המדבר המערבי, ירידה תלולה מאוד של כמה מאות מטרים, אם לא נותנים גז מסיימים את הירידה בגילגולים על הצד, זה ממש בניגוד לרצונך.
נמרוד
לדעתי הפדיחה הכי כואבת בסרט שאף אחד לא שם אליה לב זה בכלל שאשתו לא רצה לעזור
מעניין אם שהוא שלח את זה מהטלפון שלו הוא ידע שזה יתגלגל (תרתי משמע) לכל העולם ואשתו (שוב.. תרתי משמע).
על פי הסרטון התהפכות בלבד-
האם אבטוח של חגורה מהקורה הימנית( דרך החלונות) ע"י 2 חברה חזקים היו מונעים התהפכות?
האם זה היה מאפשר להבין שזה הולך לכיוון לא טוב ומאפשר תיקון אחורה וימינה על מנת להתיישר לתוך המדרגה ולא לרדת בזווית?
מקווה שהנהג בריא ומרגיש טוב נפשית ופיזית.
שאשתו תאפשר לו לחזור לשטח
[emoji6]
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
גיל 17... לוקח את הל"ק של אימא לחורשן, לבד לגמריי, בלי שהיא תדע. מוצא את עצמי בתחתית של עליה עם שיפוע חזק ודרדרת, ובשיא הזלזול מתחיל לטפס אפילו בלי לנעול דיפ' מרכזי... בערך בחצי הדרך הל"ק מתחיל לקבל שיפוע. אני זורק את הגיר לרוורס ומתחיל להתדרדר.. בין מכת גז אחת לשניה בניסיון להתיישר ביחס לעליה, אני מוצא את עצמי תקוע בשיחים... מאז, גז בירידה זה ממש לא מילה גסה... והאגו נשאר בשיחים.