תגובה: על הפרק - קומפרסור (לא לרכב)
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
נמרוד
לא שנתיים, עברו חמש שנים. הקומפרסור עובד מצויין, הרבה מעבר לצרכים שלי. שימש לצביעה בהצלחה. משמש לנקיון כל הזמן. בינתיים עברתי גם לכלים נטענים איכותיים - ובועז צדק. בשורה תחתונה אני משתמש יותר באימפקט הנטען מאשר בפטיש אויר.
ברור ברור זה נכתב בצחוק…
השאלה האם בדיעבד עדיין היית מתקין קמפרסור או קונה סט כלים חשמלי
אני חושב על הפתרון הזה גם בגלל הנקיון והשימוש בלחץ אוויר אבל גם בגלל השימוש בכלי העבודה, השאלה האם זה לא פתרון ״ מיושן״ קצת
1. עדיף שהקומפרסור ירעיש בפנים, במקום סגור, מאשר בחוץ לשכנים. אתה תעבוד עם אוזניות אם זה מפריע לך.
2. איבוד הלחץ במרחק שאתה מתאר לא יהיה משהו שיפריע לך לעבוד. כמו שכתבו אין צורך בצנרת ברזל, אני השתמשתי בצינור ומחברי פקס 16 מ"מ, מרחק של משהו כמו 6 מטר. עדיף קוטר גדול יותר במקרה שלך אבל זה יהיה בסדר לדעתי בכל מקרה. נקודת התורפה זה המחברים, תנסה לעשות כמה שפחות. אם אתה יכול להריץ צינור גמיש כל הדרך בלי מחברים הכי טוב. כל מחבר זה דליפה קטנה, ביחד זה יהיה משמעותי לא בזמן עבודה אלא בזמן שהקומפרסור לא עובד. שים ברז ראשי ממש ביציאה מהקומפרסור וסגור אותו כשאתה לא עובד. כשאני שוכח לסגור את הברז הראשי, וכמובן גם את הקומפרסור עצמו, המיכל מתרוקן לאט והקומפרסור נכנס לעבודה אחרי 30-40 שעות, תמיד באמצע הלילה.
3. בדיוק כמו שתכננת.
4. צנרת ומחברי אינסטלציה רגילים, לא כסף גדול.
Sent from my iPhone using Tapatalk
תגובה: על הפרק - קומפרסור (לא לרכב)
אם זה או-או, מערכת כלים נטענים איכותית עדיפה על קומפרסור.