-
תגובה: קניית ניסאן טרנו כרכב שני לטיולים - בירור לפני קניה
ההתנצחות (כרגיל) מיותרת.
ולעניינינו דעתי היא שאם צמיגים 235/75-15 היו מספיקים לטיולים בשבילי ארצנו, אף אחד לא היה רץ להגדיל ל31 ומעלה רק בשביל הכיף. זו פשוט מידה קטנה מדי. אולי פעם ה 7.00-15 של הסיקסים (מידה דומה) הספיקו לנו כי זה מה שהיה לכולם. אבל כשכל עליה הכי קטנה נחפרה בצמיגי לנדקרוזרים עם מתלים "מתוחים כמו קונדום" ולחץ אויר מלא - זה לא מספיק.
ועם כל הכבוד לחברים שטיילו ומטיילים עם אנדרדוגים מכל הסוגים, וכן, זו אידאולוגיה שאני בהחלט בעדה - לא לכל אחד זה מתאים.
פותח השרשור... מחפש רכב זול לטיולים. טראנו הוא בהחלט זול. ומתאים לשטח.. אבל לא לעשות ממנו גיבור כי הוא לא. ולא לעשות ממנו יותר ממה שהוא. ויש מי שמוכן להתפשר על אנדרדוגים ויש מי ששואל כאן כדי לא להיות ההוא שלא ממש עצובים אם הוא לא יכול לבוא לטיול.
(וכל אחד מכיר את השבת הזו שבה אחותך שידכה לך את הגיס של הבוס שלה לטיול כי יש לו "ג'יפ" ואז אתה מגלה שלא מדובר באמת בג'יפ ואתה מקלל ומחלץ כל היום ובמוצאי שבת אתה מתפלל שהוא ימחק בטעות את הטלפון שלך)
אסף.
-
אני חושב שהגזמתם לגמרי.
חלק גדול מהאנשים כאן נוסע בשטח עם רכבים בני מעל 15 שנה שכולל במצטבר הרבה ק"מ בשטח.
מעט מאד מבאי האתר נוסע על רכבים חדשים-דנדשים.
בשנים האחרונות רואים יותר ויותר רכבי "כאילושטח" עמוק בתוך השטח, רכבים שכנקודת פתיחה המצב שלהם פחות טוב מהמפרט המקורי של הטראנו, והם נוסעים בשטח כי לא אמרו להם שהם לא אמורים להיות שם.. מזל שהם לא גולשים כאן.
כאילו שבלי צמיג 31 אי אפשר לרדת מהאספלט, מה נהיה לכם?
וכן,
גם לרכב הזה כמו לכל רכב שטח אחר יש את החוזקות והחולשות.
אבל בבסיס, יש סרן אחורי חי, LOW סטנדרטי, ומנוע לא גיבור אבל לא מסכן.
וכן,
אפשר לתאם ציפיות לגבי איזה שטח אפשר לעשות.
אז כן,
כל התובנות הרגילות והמוסכמות תקפות לגבי הדגשים לרכש רכב שטח משומש לא השתנו, וראוי להזכיר אותםן שוב לגולש חדש שאולי לא מכיר.
אבל לא חושבים שהגזמתם בקטילה הרבתית של הדגם הזה?
-
לא קוטלים כלום, מדברים על החיסרון שיש לרכב הספציפי הזה שהוא הפרונט הרגיש לשינויים כגון הגבהה או צמיגים גדולים, חיסרון אחד משמעותי על פני יתרונות אחרים שיש לו סרן ומתלה אחורי טוב, low אמיתי, מנוע "טיפש" בלי בעיות מיוחדות בדגם עד 97', וכשמודעים לנושא אז גם לא יהיו ציפיות לקחת את הרכב הזה לטיולי עבירות בינונית+ באופן תדיר ולצפות ממנו שישרוד בלי הפתעות.
חיסרון שיש לעוד רכבים מזדקנים בגיל הזה כשמודעים אליו עם תצורת מתלים ניפרדים כמו פראדו והתפוחים, כמו טרופר ומוטות ההיגוי ששם הפיתרון הוא מוטות מחוזקים, הנמכת סרן כדי לישמור על זווית שפויה לציריות, וכו'.
וכן פוגשים יותר ויותר רכבים "כאילו שטח" כמו שקראת להם עמוק בשטח ולא מבינים איך בכלל הגיעו עד הלום, אבל הינה הם פה, וגם מבקשים עזרה לצאת מהשטח כן כן, לא פעם ניתקלנו בכאלה ולא רק.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
נדב ש.
וכן פוגשים יותר ויותר רכבים "כאילו שטח" כמו שקראת להם עמוק בשטח ולא מבינים איך בכלל הגיעו עד הלום, אבל הינה הם פה, וגם מבקשים עזרה לצאת מהשטח כן כן, לא פעם ניתקלנו בכאלה ולא רק.
כן..
מידי פעם הם תקועים.
ולרוב בגלל שלנהג אין מושג איך מתנהלים בשטח, או מגבלות הרכב, ולאו דווקא בגלל הרכב עצמו.
אבל רובם חוזרים הביתה.
לי זה שינה חלק מהתפיסות השמרניות הישנות לגבי אילו רכבים יכולים לשמש לטיולי שטח.
ובשנים האחרונות. הצטרפו אלינו מידי פעם מה שמכנים רכבי שטח רכים, והכל בסדר וכולם נהנים.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
asafk
ההתנצחות (כרגיל) מיותרת.
ולעניינינו דעתי היא שאם צמיגים 235/75-15 היו מספיקים לטיולים בשבילי ארצנו, אף אחד לא היה רץ להגדיל ל31 ומעלה רק בשביל הכיף. זו פשוט מידה קטנה מדי. אולי פעם ה 7.00-15 של הסיקסים (מידה דומה) הספיקו לנו כי זה מה שהיה לכולם. אבל כשכל עליה הכי קטנה נחפרה בצמיגי לנדקרוזרים עם מתלים "מתוחים כמו קונדום" ולחץ אויר מלא - זה לא מספיק.
ועם כל הכבוד לחברים שטיילו ומטיילים עם אנדרדוגים מכל הסוגים, וכן, זו אידאולוגיה שאני בהחלט בעדה - לא לכל אחד זה מתאים.
פותח השרשור... מחפש רכב זול לטיולים. טראנו הוא בהחלט זול. ומתאים לשטח.. אבל לא לעשות ממנו גיבור כי הוא לא. ולא לעשות ממנו יותר ממה שהוא. ויש מי שמוכן להתפשר על אנדרדוגים ויש מי ששואל כאן כדי לא להיות ההוא שלא ממש עצובים אם הוא לא יכול לבוא לטיול.
אסף.
זה כבר מעבר למוגזם.
מאיזה סרט הזוי יצאו הכללים האלה?
מה זה "גלגל קטן מדי"? קטן ביחס למה?.... קטן אבסולוטית?... מה הסטנדרטים של מעלה עשוש/פשוש/ירבוע מצוייץ?
האם 31' זו מידת המינימום לכניסה לשטח?
"אנדרדוג"? יש כאן תחרות כלשהי? של מי יותר גדול?... מה זה, מועדון המיליון? שמי שלא על 42' וסטרץ' ואטלס והמי, הוא לוזר?... כי צמיגי 44 כבר בדרך.
האם מר שלמה הולך בס"ד לעשות את כמריר עם סטופר?...
מה נהיה כאן, מה. כולה מישהו שאל אם טראנו 96' יכול לשמש רכב שני לטיולים במחיר זול.
ישר התחילו כאן ספקולציות של כל המומחים להישרדות ולעבירות קשה... על פרונטים, מנועים חלשים, גלגלים קטנים, מרווחי גחון... וזה כשרבים וטובים נוסעים כאן על פראדואים עם פרונטים שמתמוטטים חדשות לבקרים, טרופרים עם מוטות היגוי נשברים וגלגלים פוזלים, דיפנדרים מרוסקי ציריות, סופות עם טרנספר NP231 גבולי שכל שבירת ציר יציאה שלו בזמן טיפוס תלול גוררת איתה התהפכות ספקטקולרית...
וזה מה? כולו טראנו ב-15K שקלים. אם הוא במצב סטנדרטי - לא מוגבה, על צמיגים מקוריים בקוטר 29', והכי חשוב - מתוחזק היטב - אין מה להתלבט בכלל. הוא יסע לטייל לכל מקום. עם צמיגי שטח טובים ונעילה אחורית הוא יעלה בחלק גדול מהמעלות המיתולוגיים. הוא פשוט ולכן יהיה גם אמין בדרך כלל והתיקונים שלו יהיו זולים. וכן - יש לו את החולשות שלו. כמו לכל אוטו אחר.
אהה. נזכרתי.
מידת הצמיג המקורית בטראנו הראשונים היתה אפילו קטנה יותר. 215/75/15. בעצם גם של פוראנר.
והם נסעו יפה מאוד ובלי רגשות נחיתות בשטח. כל שטח. ואף אחד לא עמד עם קליבר למדוד להם מתחת לשמלה בירידה מהאספלט.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
asafk
(וכל אחד מכיר את השבת הזו שבה אחותך שידכה לך את הגיס של הבוס שלה לטיול כי יש לו "ג'יפ" ואז אתה מגלה שלא מדובר באמת בג'יפ ואתה מקלל ומחלץ כל היום ובמוצאי שבת אתה מתפלל שהוא ימחק בטעות את הטלפון שלך)
אסף.
זה היה פעם. כשאנחנו נסענו בסיקסים ופתאום נפל עלינו פאג'רו קינג.
היום ההוא שאומר שיש לו "ג'יפ" ונדחף לנו לטיולים, בעצם מתכוון לספורטאז' או טוסון 2X4...
יותר טוב שתבהיר לאחותך שמוטב שלא תשדך לך שותפים כפויים.
-
קניית ניסאן טרנו כרכב שני לטיולים - בירור לפני קניה
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...326fd72720.png
פעם אנדרדוג היה סרן חי מאחורה ו אי אפ אס מקדימה
אחרי זה אנדרדוג היה מתלים נפרדים בכל פינה
אחרי זה רכב בלי טרנספר אבל עם הנעה כפולה
עכשיו זה קורקינט חשמלי עם בלימה אלקטרונית .. והנעה קדמית.
אחד השרשורים הטובים שהיו לאחרונה.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
דרור ברלי
היום ההוא שאומר שיש לו "ג'יפ" ונדחף לנו לטיולים, בעצם מתכוון לספורטאז' או טוסון 2X4...
מזכיר לי סיפור משעשע. יום אחד פגשתי במסגרת העבודה איזה בנאדם. מדברים על הא ועל דא, מפה לשם מגיעים לדבר על מכוניות.
במה אתה נוהג, אני שואל אותו.
יש לי ג׳יפ, סח ההוא.
אה כן? איזה?
סיקס. אומר הבחור בפרצוף מלא חשיבות עצמית.
וואו! אני מתלהב. ומה אתה מחזיק לידו? אל תגיד לי שזה הרכב היומיומי שלך.
הוא אומר שזה הרכב היומיומי, אין בעיה.
מפה לשם, ההוא מספר ומתאר ואז אני מבין שיש לו...
מאזדה סי איקס.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
דרור ברלי
זה כבר מעבר למוגזם.
מאיזה סרט הזוי יצאו הכללים האלה?
מה זה "גלגל קטן מדי"? קטן ביחס למה?.... קטן אבסולוטית?... מה הסטנדרטים של מעלה עשוש/פשוש/ירבוע מצוייץ?
האם 31' זו מידת המינימום לכניסה לשטח?
"אנדרדוג"? יש כאן תחרות כלשהי? של מי יותר גדול?... מה זה, מועדון המיליון? שמי שלא על 42' וסטרץ' ואטלס והמי, הוא לוזר?... כי צמיגי 44 כבר בדרך.
האם מר שלמה הולך בס"ד לעשות את כמריר עם סטופר?...
מה נהיה כאן, מה. כולה מישהו שאל אם טראנו 96' יכול לשמש רכב שני לטיולים במחיר זול.
ישר התחילו כאן ספקולציות של כל המומחים להישרדות ולעבירות קשה... על פרונטים, מנועים חלשים, גלגלים קטנים, מרווחי גחון... וזה כשרבים וטובים נוסעים כאן על פראדואים עם פרונטים שמתמוטטים חדשות לבקרים, טרופרים עם מוטות היגוי נשברים וגלגלים פוזלים, דיפנדרים מרוסקי ציריות, סופות עם טרנספר NP231 גבולי שכל שבירת ציר יציאה שלו בזמן טיפוס תלול גוררת איתה התהפכות ספקטקולרית...
וזה מה? כולו טראנו ב-15K שקלים. אם הוא במצב סטנדרטי - לא מוגבה, על צמיגים מקוריים בקוטר 29', והכי חשוב - מתוחזק היטב - אין מה להתלבט בכלל. הוא יסע לטייל לכל מקום. עם צמיגי שטח טובים ונעילה אחורית הוא יעלה בחלק גדול מהמעלות המיתולוגיים. הוא פשוט ולכן יהיה גם אמין בדרך כלל והתיקונים שלו יהיו זולים. וכן - יש לו את החולשות שלו. כמו לכל אוטו אחר.
אהה. נזכרתי.
מידת הצמיג המקורית בטראנו הראשונים היתה אפילו קטנה יותר. 215/75/15. בעצם גם של פוראנר.
והם נסעו יפה מאוד ובלי רגשות נחיתות בשטח. כל שטח. ואף אחד לא עמד עם קליבר למדוד להם מתחת לשמלה בירידה מהאספלט.
זה לא "כללים". זו דעתי מה כדאי שיהיה כדי לטייל בנינוחות.
אבל חבל. כל אחד שיהנה איך שבא לו.
אגב דרור. המידה המקורית של הסופה גם 235/75-15. נסעתי לא מעט בסופה עם צמיגים מקוריים. זה אחלה. חבל שאתה הורס את הסופה שלך עם 31".
אסף.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
בוזי
מזכיר לי סיפור משעשע. יום אחד פגשתי במסגרת העבודה איזה בנאדם. מדברים על הא ועל דא, מפה לשם מגיעים לדבר על מכוניות.
במה אתה נוהג, אני שואל אותו.
יש לי ג׳יפ, סח ההוא.
אה כן? איזה?
סיקס. אומר הבחור בפרצוף מלא חשיבות עצמית.
וואו! אני מתלהב. ומה אתה מחזיק לידו? אל תגיד לי שזה הרכב היומיומי שלך.
הוא אומר שזה הרכב היומיומי, אין בעיה.
מפה לשם, ההוא מספר ומתאר ואז אני מבין שיש לו...
מאזדה סי איקס.
נו? מאזדה cx זה אחלה אוטו לטיולי שטח ברמה בינונית. אפשר לשים צמיגי חצי-חצי, לד בר, מכשיר קשר ויאללה לרדת ולעלות את מעלה העצמאות לפחות כמו דאסטר 4×2.
לא?
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
-
קניית ניסאן טרנו כרכב שני לטיולים - בירור לפני קניה
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
דרור ברלי
מעלה רמון הוא קשה ומאתגר לכלי רכב סטנדרטיים.
שלא יתחילו כאן כל מיני גיבורים בעיני עצמם להתרברב "בינוני", "קלי קלות" וכו' וכו'...
מניסיוני, רמון אכן קשה (אפילו קשה +) לרכבים סטנדרטיים, בינוני + לרכבים משופרים.
אני מניח שמי שקונה רכב המיועד רק לשטח, ישפר ויתאים אותו לצרכיו ולשטח בו הוא מייעד לטייל.
כבעליו (לשעבר) של טראנו, הטראנו היא פלטפורמה לא מספיק טובה לשיפורים עבור שטח בינוני + (כפי שאני מפרש זאת) ולכן מוטב לפות״ש לבחור ברכב אחר.
מקווה שהבהרתי את דברי.
לגבי התרברבות, לא ממש מבין את הקשר לנדון.
-
חברים, תזכרו שעם קצת סייעתה דקריית אתא, גם מטאטא יעבר תרנגולתא. אז ניסאן טראנו בטח יכול.
-
עכשיו אני אצטרך גם לנסוע לשם [emoji853]
-
ועוד נזכרתי - כנראה הדחקתי - בסוף שנות ה90' טראנו היה יותר נפוץ מזבובים ברפת - שקרובי משפחתי מנתיבות - חי נפשי - קראו לג'יפ שלי - סיקס אורגינל!! - "הטראנו של נמרוד". אתם קולטים? ג'יפ אמיתי זכה לכינוי הגנרי "טראנו"!
-
נתיבות?..................
ואתה עוד מעיז לגחך על פולנים?
אני מקווה שלא דחפו לך מים קדושים לרדיאטור.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
נמרוד
ועוד נזכרתי - כנראה הדחקתי - בסוף שנות ה90' טראנו היה יותר נפוץ מזבובים ברפת - שקרובי משפחתי מנתיבות - חי נפשי - קראו לג'יפ שלי - סיקס אורגינל!! - "הטראנו של נמרוד". אתם קולטים? ג'יפ אמיתי זכה לכינוי הגנרי "טראנו"!
שאני החלפתי את הטראנו בסיקס פתוח, הבת הגדולה (היתה בת 3 בזמנו) אמרה בלי להתבלבל ש״הטראנו החדש יותר כייף״
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
nirs
שאני החלפתי את הטראנו בסיקס פתוח, הבת הגדולה (היתה בת 3 בזמנו) אמרה בלי להתבלבל ש״הטראנו החדש יותר כייף״
יפה.
אז אתה כבר יודע שכשהיא תתחתן היא תגור בנתיבות [emoji6]
Jeep Grand Cherokee ZJ 98 V8
Honda TRX300EX
4Z7BOZ
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
דרור ברלי
נתיבות?..................
ואתה עוד מעיז לגחך על פולנים?
אני מקווה שלא דחפו לך מים קדושים לרדיאטור.
רק שהלבנבן עם העיגולדים בשילוב גלימה ומצנפת לבנה בסיקס נראה כמו רדנק שיצא מכנס של KKK, לא כמו באבא מההילולה בנתיבות..
-
כבעלים של טראנו , אני כבר לא מופתע מודעות קדומות של אנשים לגבי הטראנו , כמו כל דבר אחר.
הרכב עובר ברוב המקומות בדיוק כמו לנד קרוזר או פאגרו , אולי יתאמץ יותר אבל יגיע לנקודה בסוף.
לגבי הפרונט, זה נכון הוא חלש מהיסוד, אבל ניתן לשפר בדיוק כמו הרכבים אחרים
טראנו עם 31 ונהג לא זהיר יבקר כל הזמן הנכון פרונטים.
יש מספיק טראנוים שעברו שיפורים וחיזוקים של הפרונט ונוסעים עם צמיגים 31", יש אפילו כמה רחמנא לצלן שאחרי שיפור אגרסיבי בפרונט נוסעים עם 33.
והמלצה אחרונה, חפש דגם מונע 3 ליטר
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...8250da8bd3.jpg
#המדען_המטורף
-
כל הכבוד על הדבקות במשימה והפיכת הטראנו למכונת טיולים.
דעות קדומות - דעה לא מבוססת שאינה נשענת על נסיון. במקרה זה בדיון הוצגו דעות שמבוססות על נסיון.. מיד ראשונה או שניה - אלו לא דעות קדומות.
אסף.
-
אני יושב שיש פה ( ובכל שרשור אחר ) נטיה לבלבל בין מילים טיול ועבירות.
אף אחד לא אמר שטראנו זה רכב עבירות.
כולם אומרים שטראנו זה רכב טיולים.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
asafpeleg
נו? מאזדה cx זה אחלה אוטו לטיולי שטח ברמה בינונית. אפשר לשים צמיגי חצי-חצי, לד בר, מכשיר קשר ויאללה לרדת ולעלות את מעלה העצמאות לפחות כמו דאסטר 4×2.
לא?
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
איכשהו נראה לי שאת מעלה העצמאות ה cx תעלה יותר טוב מכל דאסטר או פטרול משופר.
כנראה שלא תשאיר אפילו אבק מאחוריה :D
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
גיא
אני יושב שיש פה ( ובכל שרשור אחר ) נטיה לבלבל בין מילים טיול ועבירות.
אף אחד לא אמר שטראנו זה רכב עבירות.
כולם אומרים שטראנו זה רכב טיולים.
הכל תלוי בהגדרת המשתמש, יש כאלה שיטיילו בכיף בכל הצירים הידועים וימנעו ממכשולים, מעברים, מדרגות וכו', ויש כאלה שמשלבים בתוך הטיול מעלה כזה או אחר בשביל תוספת "פלפל" ואדרנלין לטיול, בשביל כל אחד ההגדרה שונה, גם אם משתלב בטיול מעלה, בשביל האדם "ההוא" הטיול הפך לעבירות.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
andy.shaked
כבעלים של טראנו , אני כבר לא מופתע מודעות קדומות של אנשים לגבי הטראנו , כמו כל דבר אחר.
הרכב עובר ברוב המקומות בדיוק כמו לנד קרוזר או פאגרו , אולי יתאמץ יותר אבל יגיע לנקודה בסוף.
לגבי הפרונט, זה נכון הוא חלש מהיסוד, אבל ניתן לשפר בדיוק כמו הרכבים אחרים
טראנו עם 31 ונהג לא זהיר יבקר כל הזמן הנכון פרונטים.
יש מספיק טראנוים שעברו שיפורים וחיזוקים של הפרונט ונוסעים עם צמיגים 31", יש אפילו כמה רחמנא לצלן שאחרי שיפור אגרסיבי בפרונט נוסעים עם 33.
והמלצה אחרונה, חפש דגם מונע 3 ליטר
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...8250da8bd3.jpg
#המדען_המטורף
עובר ויעבור ברוב המקומות, לא יודע אם כמו לנדקרוזר או פג׳רו כי אין לו בקרות אלקטרוניות, נעילה, או משהו בסגנון, והדגש על "היתאמץ" טיפה יותר, זאת בדיוק הנקודה פה לגבי הפרונט הרגיש.
לפי התמונות שלך לא שינית מידת צמיג...
הדגם שלך(ד"א אוטו יפה) כבר מעשור אחר(2002 ומעלה?) והמחיר בהתאם, יותר בכיוון של טרופרים ופג׳רו משנתון דומה.
כנ"ל מנוע 3.0 ליטר, כבר ניהול שונה ותקלות אחרות.
זה כבר לא רכב ב 15k ש"ח מלפני 2 עשורים שיהיה מיועד רק לטיולים.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
nirs
מניסיוני, רמון אכן קשה (אפילו קשה +) לרכבים סטנדרטיים, בינוני + לרכבים משופרים.
אני מניח שמי שקונה רכב המיועד רק לשטח, ישפר ויתאים אותו לצרכיו ולשטח בו הוא מייעד לטייל.
כבעליו (לשעבר) של טראנו, הטראנו היא פלטפורמה לא מספיק טובה לשיפורים עבור שטח בינוני + (כפי שאני מפרש זאת) ולכן מוטב לפות״ש לבחור ברכב אחר.
מקווה שהבהרתי את דברי.
לגבי התרברבות, לא ממש מבין את הקשר לנדון.
לפות"ש יש בעיות גב, והוא מגיע מפורסטר ירחם השם, לא נראה לי שמעלה רמון על הכוונת שלו ...
-
האמת שכמעט שכנעו אותי כאן בדיון לחפש טראנו ישן, בזול, עוד כמה שנים אספנות, ככה לטייל עם הילדים.
ואז אלירן בר עם האבחנה המציאות הזו ישר בפרצוף..
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
opl
אסף.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
נדב42
לפות"ש יש בעיות גב, והוא מגיע מפורסטר ירחם השם, לא נראה לי שמעלה רמון על הכוונת שלו ...
9 דפים ואין תגובה או סימן חיים ממנו...
-
כל הכבוד על ההשמצה של הוקרנו, משום מה תמיד היה נראה לי שדגם ה-2.4 בנזין ידני הוא אופציה זולה מעניינת.
לפות״ש תרשה להציע עוד אופציה. ויטרה ארוכה. אוטו יחסית פשוט, עם שוק שיפורים ענק שכנראה לא נופל מהטראנו בשום דבר חוץ ממרווח פנימי.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ishc
כל הכבוד על ההשמצה של הוקרנו, משום מה תמיד היה נראה לי שדגם ה-2.4 בנזין ידני הוא אופציה זולה מעניינת.
לפות״ש תרשה להציע עוד אופציה. ויטרה ארוכה. אוטו יחסית פשוט, עם שוק שיפורים ענק שכנראה לא נופל מהטראנו בשום דבר חוץ ממרווח פנימי.
ף פפ כץף לך לךף פפ פן ץ
#המדען_המטורף
-
נתקעה לך המקלדת?
-
חשוב לומר. טראנו לא אוטו גרוע. אבל גם לא באמת מצטיין. כתבתי בהתחלה ועדיין לא שיניתי את דעתי - הוא זול הוא פשוט והוא עושה את העבודה. לא שום דבר יותר מזה, ובינינו גם כשהוא היה חדש זה היה המצב.
אסף.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
andy.shaked
ף פפ כץף לך לךף פפ פן ץ
#המדען_המטורף
מכשיר חדש, מצב כיס....
סליחה
#המדען_המטורף