תגובה: אנחנו על המפה! יש רב"ט בגלילות שתפקידו לקרוא את פורום ג'יפולוג!
קטונתי ... אני פשוט חי בהכחשה ..
Sent from my iPhone using Tapatalk
אני לא חי בהכחשה.
אני חי בהשלמה.
קישרו כבר בעבר. רוב גניבות הזהות ברשת נעשות ע"י מניפולציות ולא ע"י שורות קוד. סיסמאות שונות שמתחלפות מדי פעם, ואימות דו שלבי עלולים לגרום לגנב לעבור הלאה.
אם המדינה/הCIA/איזה צירוף אותיות שלא יהיה שהחליף את הקגב רוצים לאסוף עלי מידע. שיהיה להם לבריאות. זה לא מטריד אותי. אין לי מה להסתיר, ובמילא גם אין לי לאן לברוח.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
GodsFather
טל, אני אוהב את ג'יפולוג ואוהב את הגולשים/ות פה.
יש לנו נושאים משותפים ומכאן הגיעו חלק מחברי הטובים ביותר.
זאת, בין היתר, בשל פתיחות מסוימת ממני כלפי הפורום והפוך
ראה דוגמאות רבות בתחום כתבות עשה זאת בעצמך וכיוב.
עכשיו, תאר לך שאתה יודע שכל מה שאתה כותב עובר צפיה של גורם שלישי שמחר דופק לך בדלת ושולל לך רשיון, מחרים לך רכב, או מבטל לך כיסוי ביטוחי, או... קיצר הבנת.
מכאן אני צריך לחשוש מפני כל התבטאות שלי... ומכאן קצרה הדרך לדעיכה חברתית אם אפשר לקרוא לזה ככה....
וזה לא כי אין לי מספיק חברים בעבודה או משפחה, אבל יש ערוץ נוסף שככל שהזמן עובר, מצריך יותר זהירות כשפונים אליו...
לראיה, יש פורומים חסומים שמצריכים גישה עם הרשאה ולו בשביל לקרוא את התוכן שבהם ואליהם צריך "לפרוץ" אם זה באמת יעניין את הטרש בגלילות...
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
בדיוק מה שאני חושב, רק מנוסח במתינות.
מפליא אותי שכמות כזו של אנשים אינטלגנטים מלהגת שטויות כבר כמה עמודים.
אתה רואים יותר מדי סדרות מדע בדיוני, ופחות מסתכלים מסביב.
אז אני אגלה לכם את המציאות:
יש קצין אחד או שניים, שקצה נפשם בפוסטים הזויים באתרים שמאלנים ו/או משיחיים לכאורה, ויחד עם הקפה הם אוהבים לעשות בדיוק מה שאחנו אוהבים לעשות: לגלוש בג'יפולוג.
אולם אליה וקוץ בה, הם לא רוצים שהקצין הממונה עליהם, (שגם הוא קורא בג'יפולוג מאחורי הדלת הסגורה במשרדו), יעיר להם בסרקסטיות שהם סתם גולשים באינטרנט במקום לעבוד, ולעומתם יש חברה שממש קורעים את התחת עם נשקים ואפודים בגבול עזה ו...
אז כאנשים אינטלגנטים, (ורוב שוכני 8200 הם כאלה), הם מצאו את הפתרון האולטימטיבי - להגדיר את ג'יפולוג כ"דורש מעקב" וכך להרוויח שתי ציפורים במכה אחת - גם לגלוש בג'יפולוג (ולהחשיב את זה כזמן עבודה) וגם להיות זכאים להפסקה אחרי שעתיים שלוש.
רק לידיעתכם, ג'יפולוג לא היה ברירת המחדל הראשונה, הם ניסו להגדיר אתרי פורנו כ"דרושים למעקב", אך הקצין האחראי, (זה עם הדלת הסגורה), הוא בוגר ישיבת עלי וסרב לתחמון הזה - כי מי יודע, אולי מי מהמציגות הינה יהודיה כשרה.
אז הסתפקו בג'יפולוג, ובזמן ההפסקה הם גולשים לאתרי פורנו מהטלפון.
קפיש?
בברכה,
יוני5
אותי יפליא רק אם יתברר שאשכרה בכלל לא עוקבים אחרי מה שנכתב כאן או בכל מקום אחר ברשת.
וזו בטח תוכנה שמאתרת מילות מפתח ומקטלגת בנפרד את הפורטלים שמסתובבים בהם אותם כוכבים שדורשים מעקב קצת יותר מעמיק מסתם טוקבקיסט בפייסבוק. ורק אז זה עובר לטיפולו של מישהו אנושי בשר ודם...
ותהיו בטוחים ש"מתנגדי משטר" למיניהם משמאל ומימין נמצאים תחת עין פקוחה 24/7 לא רק בישראל אלא בכל מדינה מסודרת בעולם והחומר עליהם הולך ונאגר, כדי שישמש נגדם מתישהו, בעתיד אם וכאשר יתעורר הצורך. כי מי יודע?... אולי בעוד כמה שנים מישהו כזה ינהיג התקוממות עממית?.... חוץ מזה, כמו שנאמר כאן על ידי אלה שזה מקצועם - היום גם מאוד קל לאסוף ולאגור מאסות של מידע. חלפו-עברו ימי הרי הדפים המצהיבים שנאגרים באיזה ארכיון.
איך אמר לי פעם מודרך שלי שעובד בגוגל - "אין יותר דבר כזה "פרטיות". בלחיצת כפתור אפשר לדעת עליך פרטים שאתה בעצמך לא יודע ולא תדע לעולם".
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
דרור ברלי
בדיוק מה שאני חושב, רק מנוסח במתינות.
זה כי אני לא שותה ויסקי בקצב שלך... חכה, אגיע גם לשם...
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
יוני5
מפליא אותי שכמות כזו של אנשים אינטלגנטים מלהגת שטויות כבר כמה עמודים.
אתה רואים יותר מדי סדרות מדע בדיוני, ופחות מסתכלים מסביב.
אז אני אגלה לכם את המציאות:
יש קצין אחד או שניים, שקצה נפשם בפוסטים הזויים באתרים שמאלנים ו/או משיחיים לכאורה, ויחד עם הקפה הם אוהבים לעשות בדיוק מה שאחנו אוהבים לעשות: לגלוש בג'יפולוג.
אולם אליה וקוץ בה, הם לא רוצים שהקצין הממונה עליהם, (שגם הוא קורא בג'יפולוג מאחורי הדלת הסגורה במשרדו), יעיר להם בסרקסטיות שהם סתם גולשים באינטרנט במקום לעבוד, ולעומתם יש חברה שממש קורעים את התחת עם נשקים ואפודים בגבול עזה ו...
אז כאנשים אינטלגנטים, (ורוב שוכני 8200 הם כאלה), הם מצאו את הפתרון האולטימטיבי - להגדיר את ג'יפולוג כ"דורש מעקב" וכך להרוויח שתי ציפורים במכה אחת - גם לגלוש בג'יפולוג (ולהחשיב את זה כזמן עבודה) וגם להיות זכאים להפסקה אחרי שעתיים שלוש.
רק לידיעתכם, ג'יפולוג לא היה ברירת המחדל הראשונה, הם ניסו להגדיר אתרי פורנו כ"דרושים למעקב", אך הקצין האחראי, (זה עם הדלת הסגורה), הוא בוגר ישיבת עלי וסרב לתחמון הזה - כי מי יודע, אולי מי מהמציגות הינה יהודיה כשרה.
אז הסתפקו בג'יפולוג, ובזמן ההפסקה הם גולשים לאתרי פורנו מהטלפון.
קפיש?
בברכה,
יוני5
קצת מזכיר את השיר דינה ברזילאי...
"גם הקצין מתעניין בתיקך..."
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
GodsFather
טל, אני אוהב את ג'יפולוג ואוהב את הגולשים/ות פה.
יש לנו נושאים משותפים ומכאן הגיעו חלק מחברי הטובים ביותר.
זאת, בין היתר, בשל פתיחות מסוימת ממני כלפי הפורום והפוך
ראה דוגמאות רבות בתחום כתבות עשה זאת בעצמך וכיוב.
עכשיו, תאר לך שאתה יודע שכל מה שאתה כותב עובר צפיה של גורם שלישי שמחר דופק לך בדלת ושולל לך רשיון, מחרים לך רכב, או מבטל לך כיסוי ביטוחי, או... קיצר הבנת.
מכאן אני צריך לחשוש מפני כל התבטאות שלי... ומכאן קצרה הדרך לדעיכה חברתית אם אפשר לקרוא לזה ככה....
וזה לא כי אין לי מספיק חברים בעבודה או משפחה, אבל יש ערוץ נוסף שככל שהזמן עובר, מצריך יותר זהירות כשפונים אליו...
לראיה, יש פורומים חסומים שמצריכים גישה עם הרשאה ולו בשביל לקרוא את התוכן שבהם ואליהם צריך "לפרוץ" אם זה באמת יעניין את הטרש בגלילות...
אתם באמת מאמינים במה שאתם כותבים???
אתם באמת חושבים, שהחייל ב 8200, מדווח בסוף היום למשרד הירשוי מי עשה שינוי ברכב, ולמשרד התקשורת מי שאל על מכשיר קשר ללא רשיון???
אתם באמת רואים יותר מדי טלוויזיה וסרטים.
קהילת המודיעין נהנת מהרבה חופש פעולה, בגלל ההערכה והכבוד שהציבור רוכש לה.
ברגע שיעבור, פיפס של מידע לרשויות האזרחיות, קהילת המודיעין (ולא האזרת הנרדף :-) ), תהיה הנפגע העיקרי.
הם יודעים את זה, וחוששים מזה, עוד יותר מכל הפרנאוידים פה באתר.
אני חושב שיוני צודק, הכל סיפור כיסוי
אף אחד לא קרא את הכתבה, נכון?
כתוב שם שהם מחפשים 'דלף מידע' - לי זה נשמע כמו מושג שהם המציאו כדי לתרץ כמו שיוני תיאר וכמו שרמזתי קודם - את הגלישה של אותו חייל במחב"ת או מה שזה לא יהיה באתרים החביבים עליו. זה די בטוח לא מידע שהם מעבירים למשרד הרישוי, לימ"ר תנועה או לרט"ג. וגם לא לאישתכם או למאהבת. אז תרגישו חופשי.
אסף.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
zivo
אתם באמת מאמינים במה שאתם כותבים???
אתם באמת חושבים, שהחייל ב 8200, מדווח בסוף היום למשרד הירשוי מי עשה שינוי ברכב, ולמשרד התקשורת מי שאל על מכשיר קשר ללא רשיון???
אתם באמת רואים יותר מדי טלוויזיה וסרטים.
קהילת המודיעין נהנת מהרבה חופש פעולה, בגלל ההערכה והכבוד שהציבור רוכש לה.
ברגע שיעבור, פיפס של מידע לרשויות האזרחיות, קהילת המודיעין (ולא האזרת הנרדף :-) ), תהיה הנפגע העיקרי.
הם יודעים את זה, וחוששים מזה, עוד יותר מכל הפרנאוידים פה באתר.
אני חושב שיוני צודק, הכל סיפור כיסוי
עפת על עצמך חמוד, שים את 8200 ושאר זרועותיה בצד.
לא עליהם דיברתי...
לא צריך להיבהל מכלום.
ממילא כל מילה מנוטרת איכשהו. יעזור לכם אם תתחבאו?
אף אחד לא באמת מרגיש נרדף מהשטות הזאת, נו באמת...לא באמת..
מקסימום מלהגים ומגבבים הררי הבלים ושטויות...וזה דווקא אולי מסתדר עם זה שג'יפולוג נמצא תחת אותה קטגוריה עם פורום "סלונה" (מגזין נשים)...
Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk
וואווווו,
גם טל וגם דרור ביחד, בלי תסמונת ובלי רגשי רדיפה......
ודרך אגב, לא אני הכנסתי את 8200 לדיון הזה, אני רק הגבתי על השטויות
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
asafk
אף אחד לא קרא את הכתבה, נכון?
כתוב שם שהם מחפשים 'דלף מידע' - לי זה נשמע כמו מושג שהם המציאו כדי לתרץ כמו שיוני תיאר וכמו שרמזתי קודם - את הגלישה של אותו חייל במחב"ת או מה שזה לא יהיה באתרים החביבים עליו. זה די בטוח לא מידע שהם מעבירים למשרד הרישוי, לימ"ר תנועה או לרט"ג. וגם לא לאישתכם או למאהבת. אז תרגישו חופשי.
אסף.
איך נקרא אם זה סגור למנויים ואני מעריך שבין באי האתר יש אולי 2-3 כאלו.
בכל מקרה, מהקטע הפומבי ניתן להבין שזה רובוטים סורקים.