-
תגובה: עכשיו נבדוק האם בג'יפולוג יודעים הכל - חוכמת ההמונים - חיבור בלון בוטאן לכירת קולמן
אני גם חשבתי ככה אבל יש מתכות שמגיבות רע במדיח. השתחיה שלי השמידה לי ככה כמה מקינטות טובות...
-
תגובה: עכשיו נבדוק האם בג'יפולוג יודעים הכל - חוכמת ההמונים - חיבור בלון בוטאן לכירת קולמן
מקינטה זה משהו אחר.
כירה.. גם אם האלומיניום יחליף צבעים.... מה יקרה?
אסף.
-
אם המתכת נפגעת כמו במדיח עם המקינטה זה זוועה... המתכת מתחילה להשאיר סימנים על הידיים.
-
קרה לי גם עם כמה מחבתות - אחרי מדיח התחתית נהיית אבקתית ורק שימון ושריפה על הגז גורמים לה להפסיק ללכלך. כנראה שלא כל הסגסוגות מגיבות טוב לאבקת המדיח או לנוזל ההברקה.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
בגדים שאסור לכבס במכונה לא נכנסים לארון שלי.
כלים שאי אפשר לנקות במדיח לא נכנסים למטבח שלי. לא סתם תיקון האחות מחליף את 'המדיח' ב'המשיח' .
אסף.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ishc
טוב, עוד טיול ועוד שימוש בכירה, עובדת נהדר והיום אפילו סטייקים עלו עליה אבל היא כבר טינופרת וניגוב לא מספיק אז איך אתם מנקים את הכירה, אני מניח שהתשובה תהיה מסער שומנים אבל איזה? מניסיוני יש כאלו מאוד אגרסיביים.
פיירי.
(לשטוף ידיים אחרי שמטפלים במנגל)
או במילים אחרות: אם תמצא משהו שעובד, גלה לי גם ...
אם יש לך מגש איסוף נוזלים פלסטי בתחתית - הוא לא מגיב טוב למדיח. מתעוות. שטיפה ביד בלבד.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
opl
השתחיה שלי השמידה לי ככה כמה מקינטות טובות...
אם הן היו ביאלטי, והיא עדיין חיה (האישה) אז אתה אדם דגול וסבלנותך היא אגדית.
-
אחת מהן הייתה...ועוד בת שבוע, שקניתי ברומא. נאלצתי להשתמש באחת של ארקוסטיל כמו איזה אביון עד שהיה לי זמן לרכוש חדשה.
ובקשר למכונת כביסה, אם יש לך חולצות מנדפות ואתה משתמש במרכך אז... חבל, זה סותם את הסיבים.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
opl
ובקשר למכונת כביסה, אם יש לך חולצות מנדפות ואתה משתמש במרכך אז... חבל, זה סותם את הסיבים.
וואלה.
סתם קיללתי אותן. שהן נהיו כמו ללבוש שקית ניילון מהסופר.
אסף.
-
כן... זה בדיוק מה שקורה. לפני עשר שנים עבדתי בריקושט והיינו מסבירים את זה לכל לקוח שקנה משהו מנדף. יום אחד נכנס אדם וביקש דגם של חולצה מנדפת של קולומביה במידה מסויימת, בכל קשת הגוונים כפול 2. הסתקרנתי ושאלתי למה - אמר שפתאום כל החולצות הרגישו לו כמו חממה. שאל את אישתו והבין מה קרה - העביר הכל לתרומה. המסקנה הברורה היא - צחי - תשטוף את הגריל לבד...
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
hadtomer
חברים- קודם כל תודה למי שסייע. ומעבר לכך, לשימוש כל מי שיחפוץ בכירת COLEMAN- להפתעתי מצאתי פתרון זול שלא דורש ריתוך, שינוי או שבירה- מתברר שקיים מתאם זול ופשוט
https://www.ebay.com/itm/223320976199
מבחינת ספיקה וכיו"ב- אני לא מבשל שעות- ואת העשרים ומשהו דקות של בעירה קיבלתי, לםני שסגרתי את הכירה בגלל שפשוט נמאס לי מהניסוי................
זה ל מיכל פרופן 400 גרם? או מיכל 2.5?
זה כבר טוב.
יש כזה מתאם גם למיכל חד פעמי שסתום?
זה אומנם גז יקר אבל טז אני יכול להשתמש באותו מקור עם הגזיה.
-
כל הלינקים מובילים ל ׳סליחה הדף לא קיים׳
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
יש בעלי אקספרס כל חיבור לכל חיבור.
כדי להיות בטוח, קנה מתאם מהמיכל שאתה רוצה לצינור גומי, ועוד מתאם מהכירה לצינור (אלא אם כבר יש לך).
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
איל מ
יש בעלי אקספרס כל חיבור לכל חיבור.
כדי להיות בטוח, קנה מתאם מהמיכל שאתה רוצה לצינור גומי, ועוד מתאם מהכירה לצינור (אלא אם כבר יש לך).
אני אוהב את הפתרון של מתאם מתכת בלי צינורות שמתחבר מצד אחד לצינור הקשיח של קולמן ומצד שני למיכל ישירות, נראה לי יותר בטוח.
אידאלי מבחינתי זה להחזיק שני מתאמים אחד למיכל של הגזיה ואחד ל 2.5 ק"ג
אצלי לינקים עובדים, מוזר, אולי בעיית עברית.
בכל מקרה עולם מהאתר של אמגזית https://www.amgazit.co.il -> מיכלי גז
- מיכל פרופן 400 גרם
- מיכל גז 2.5 ק"ג
- מיכל חד פעמי שסתום
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
גיא
כל הלינקים מובילים ל ׳סליחה הדף לא קיים׳
מהמחשב זה נפתח תקין.
נסה ב-tapatalk מהתפריט (3 נקודות) לבחור web view וכאשר ייפתח בדפדפן - הקישורים אמורים לעבוד.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
alto
מישהו? משהו?
-
אז ככה, לאחר בדיקה:
1. הכירה מתחברת עם המתאם שמגיע איתה מארה"ב למיכל פרופן 400 שמתברר שדי קשה להשיג אותו, לא כל טמבוריה מחזיקה כאלו, אני עברתי 4 חנויות באזור כפר סבא עד שמצאתי.
2. מתאם כזה מעלי אקספרס שעולה 4.76$ מאפשר לחבר מיכל חד פעמי שסתום
3. באופן מפתיע, מיכל בוטן סנדרטי, עובד טוב יותר מאשר מיכל פרופן, זה שאמור להיות טוב יותר ואנשים אומרים שצריך להחליף דיזות. הרתחה של כוס מים עם הפרופן לקחה 3 דקות ועם בוטן 2 דקות ועשרים שניות.
-
שלומות,
אז יש כיריים כמו בתחילת השרשור.
יש בלון רגיל ויש אפילו בלון של פרופן.
אממה, לחיבור לפרופן צריך מתאם כי קוטר ההברגה במיכל גדול מקוטר הווסת הרגיל.
אם אני בוחר לעבוד עם גז רגיל (בוטאן?), אני צריך מתאמים אחרים כי בחיבור רגיל דרך ווסת 100 הכיריים לא נדלקים. יש ריח גז אבל זה לא נדלק...
הלינקים בשרשור שבורים לצערי אז אשמח לפתרונות לשתי האפשרויות.
תודה
Sent from my HD1903 using Tapatalk
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
GodsFather
שלומות,
אז יש כיריים כמו בתחילת השרשור.
יש בלון רגיל ויש אפילו בלון של פרופן.
אממה, לחיבור לפרופן צריך מתאם כי קוטר ההברגה במיכל גדול מקוטר הווסת הרגיל.
אם אני בוחר לעבוד עם גז רגיל (בוטאן?), אני צריך מתאמים אחרים כי בחיבור רגיל דרך ווסת 100 הכיריים לא נדלקים. יש ריח גז אבל זה לא נדלק...
הלינקים בשרשור שבורים לצערי אז אשמח לפתרונות לשתי האפשרויות.
תודה
US $4.90 28%OFF | Adapter Camping Gas Stove Adapter Convertor Lindal Valve Canister to 1L Propane Tank or Welding Torch MAPP Gas Cans
https://a.aliexpress.com/_uzg3R8
עובד מצויין
Sent from my Mi A2 using Tapatalk
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
alto
US $4.90 28%OFF | Adapter Camping Gas Stove Adapter Convertor Lindal Valve Canister to 1L Propane Tank or Welding Torch MAPP Gas Cans
https://a.aliexpress.com/_uzg3R8
עובד מצויין
תודה, זה לבוטאן או פרופאן?
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
GodsFather
תודה, זה לבוטאן או פרופאן?
רשום פרופאן, עובד מעולה עם בוטןhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/202...6181f5cb70.jpg
-
את הצינור מתכת אין לי, יש יציאה לצינור גומי
-
אם יש לך צינור גומי, אין לך בעיה. מתאמים לצינור גומי קל להשיג לכל סוג מיכל.
-
עם ווסת 100 צריך להיות ממש עדינים עם הברז, ממש פתיחה מינימלית, אחרת זה לא יידלק. לא נראה לי קשור להבדלים בין פרופאן לבוטאן. נסה עם ווסת 30.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
נדב42
עם ווסת 100 צריך להיות ממש עדינים עם הברז, ממש פתיחה מינימלית, אחרת זה לא יידלק. לא נראה לי קשור להבדלים בין פרופאן לבוטאן. נסה עם ווסת 30.
תודה, אנסה.
יכול להסביר למה?
-
אני מנחש שזה קשור ליחס גז לחמצן/אוויר.
אה, וכמובן את הניסוי לערוך עם להבה (נניח גפרור ארוך) ולא עם ניצוץ.
-
ניסת בלי וסת? יש לי חבר שמחבר כירה כזו ישירות לבלון 2.5
Sent from my M2102J20SG using Tapatalk
-
צינורית המתכת המקורית (כמו בתמונה בתגובה 81) כוללת את הווסת המקורי, ואת זה אפשר לחבר ישירות לבלון.
-
6 קבצים מצורפים
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
נדב42
בדקתי עם וסת 30, עובד מצוין בתנאי מרפסת
עכשיו מה שנותר הוא לנסות גם לנגן איזו שקשוקה ואולי גם להוציא לטיול
מעלה כמה תמונות של המערכת
כמות הדיסקיות די לא ברורה, למה לא לייצר יחידה אחת אחודה... לך תבין
קובץ מצורף 134903קובץ מצורף 134904קובץ מצורף 134905קובץ מצורף 134906קובץ מצורף 134907קובץ מצורף 134908
-