כדאי לקפוץ לסופרגיפ, כמו שכתב דרור, הלסת נשמטת..
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
כדאי לקפוץ לסופרגיפ, כמו שכתב דרור, הלסת נשמטת..
עידו כהן בנה לאחרונה משהו מפחיד, יש את הפילפילון של סופרג'יפ, המפלצת של סמי שרביט, ההיילקס לשעבר של אלי טמבור, ערן קנטרוביץ בנה משהו מדהים מסופה, האריה הלבן של אריה בטיא, כל חבורת הבאונסרים המרשימים מעוספיה, הרנגלר של יניב גולן ועוד ועוד... גם ברוך טולדנו סיים לא מזמן פרוייקט של ג'יפ (שהיה פעם סופה) שגורם לריר לנזול....
מכונות מטורפות. תענוג לראות.
אמריקה זה כאן. באמת.
אני מכיר את הכלים מפייסבוק. מה שמשותף להם זה שכולם לא פה...
הם לא פה בעיקר בגלל ה״אנגלית״ שלהם...
Jeep ZJ V8 98
Honda EX300 94
אני יודע שדי לחכימא ברמיזה אבל באמת שלא הבנתי...
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
יניב גולן, דווקא רשום כאן כחבר ואפילו הייתה תקופה שהיה פעיל.
למי שמעוניין, המפלצת שלו למכירה ואפילו במחיר יחסית אטרקטיבי ביחס למה שהושקע ברכב הזה.
הוא פשוט מתכוון להתקדם עוד יותר לבאגי זחילת סלעים הכוללת גם היגוי אחורי.
בטוח שיש לזה סיבות.
בלי לזלזל, אני אישית לא מתגעגע לרוב אלו שהיו פה ועכשיו הם ״שם״, באמריקה שלהם מדברים ב״אנגלית״ מתובלת....
אני מניח שאם היו מתגעגעים אליהם רבים הם היו כאן, לא?
ולמי שמתגעגע יש בטח פיסבוק
Jeep ZJ V8 98
Honda EX300 94
מתגעגע או לא, הם יכלו להעלות כאן מאוד את הרמה המקצועית בפורום הבונים למשל.
שלא תבין לא נכון, אני חושב שהם לא כאן מרצונם-הם. לא בגלל משהו שקרה פה. אולי אני טועה. מקווה שלא.
1+.
אנחנו נפתח את זה כשנפגש ואזכיר לך כמה דברים...
Jeep ZJ V8 98
Honda EX300 94
הם לא כאן כי שיטת התקשורת השתנתה (לא ברור אם לטובה). הם עזבו לקבוצות פייסבוק. ושזה דעך, לקבוצות וואטסאפ ייעודיות (עם מאות חברים).
חבל...אבל זה המצב.
יש הרבה תבן, מיחזור, אך גם מידע שימושי וטוב שחבל שלא נשמר כאן והולך לאיבוד.
כמו כן ולדעתי האישית, בחלק מהמקרים, התגובות של חלקנו לשאלות / תגובות של משתמשים חדשים, שלא נופלים להגדרה הלא כתובה של גיפאים כפי שנתפסת באתר, הן לא ממש ״ידידותיות״ שלא לומר מתנשאות, וזה לא מעודד אותם להישאר כאן / להצטרף לקהילה.
+1
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
אני לא בטוח לאיזו הגדרה אני שייך מההגדרות הנ"ל....אני בהחלט חבר בקבוצות הרנגלרים ויכול להעיד שיש ים ידע ומידע שם שחבל שאנו משותף כאן.
אומנם בקבוצות הוואטסאפ ים המידע קצת הולך לאיבוד בשטויות אחרות ולא ממש קשורות אבל עדיין זהו ידע חשוב שהולך לאיבוד ויכול היה לעזור לרבים כאן.
בועז,
אני בעד פלורליזם, גם באתר.
כמובן ששמירה על כללי האתר (ועל דרך ארץ) הם חוק ייסוד.
חוץ מזה אני כותב עם שגיאות (מה לעשות, דיסלקטי...)
כן, אני רוצה כאן את הצפרדע.
שגיאות?..............
הבנאדם משכיל בהרבה ובעל ידע טכני רב יותר מרוב האנשים כאן.
קצת צניעות לא תזיק.
דוקא לצפרדע ניטפלת?אדם עם ידע ומעש טכנולוגי
שהלואי על כולנו.
חיים 8 זה זן אחר,לא שייך.
לא רק בעלי הרנגלים אינם כאן, לכל סוגי הרכבים מזמן יש קבוצות בעלות עשרות ומאות חברים, כמעט כולם לא נכנסים לכאן, יצא לי לשאול מספר פעמים מדוע ולא נעים לי לומר מה היתה תשובתם, והאמת אני מבין זאת.. האתר היה בגדולתו בתקופה מסויימת, תקופת הבור בימי שישי, טיולי מטיבי לסת של אבו שפם, הם היו הבונדד לגרעין הקשה שנמצא כאן עד היום, אנשים שמכירים את הפרצופים מאחורי הכינוי, מטיילים ונהנים ביחד.
לצערי היום חבר חדש לא פעם נתקל בהתנשאות, ובמעיין קליקה של קומץ עונים שיודעים הכל מכל ולמעשה בתשובות שלהם שלפעמים משולבות בסרקיזם מבריחים את השואל, לא נעים לומר אבל זו המציאות.
Sent from my SNE-LX1 using Tapatalk
הזמנים הישתנו... האנשים עצמם משתנים....
התנאים הישתנו... מצב שוק הרכבים הישתנה...
האתגרים שבאחזקת רכב שטח קשוח הישתנו...
אבו שפם כבר לא מטייל כמו פעם למרות ההזמנות שהוא מקבל דרך קבע...
לדעתי מעטים כאן הם מ"הגרעין הקשה" שלא ויתר/מוותר, ממשיך וימשיך בתחביב הזה, טיולים, אחזקת רכב שטח קשוח, אהבת הארץ, וטיולים טיולים טיולים...
ולגבי הקבוצות במדיה, קבוצות באות, קבוצות הולכות, מכיר את זה כבר שנים, הרוב שם זה בלבולי ביצים מאשר טיולים או מידע אמיתי, לא פעם ניתקלתי בבעלי אינטרסים בקבוצות האלו אז...
מי שויתר על פורום/אתר שהמידע בו נישאר ונישמר חבל, גם אם הוא חושב שאותו אתר עושה רק רע וגורם נזק לתחביב, ויש כאלה שזאת מחשבתם, כל הסירטונים שרצים במדיה על כל מיני עארסים וטיפשים שמתגרים בגורל ועושים שטויות מגיעים גם הם לאותם מקומות(רשויות וכו') וגורמים לא פחות נזק לתחביב הזה, ועוד אכיפה ועוד המצאת חוקים וכו'.
שטויות רמי, חפש ברשת ג׳יפ WK ברשת.
מוכר לך המשפט הזה?
הסיבות לכך אולי גם התנשאות אבל לבטח לא רק.
האתר הזה היה מתנשא ומיומו הראשון הבריח מכאן סגנון מסויים של גולשים שבעליו לא אהבו באתר ממנו הגיעו לכאן.
שתי סיבות נוספות הן-
1. קבוצות הווטסאפ/פייסבוק
2. חברים מכאן שפתחו אתרי נישה וגנבו מכאן גולשים באופן מכוער.
אפשר גם להבין למה ווטסאפ עובד להם טוב.
אפשר לדבר שם על דברים שלא מדברים בפורום פומבי
כאחד שהיה למיטב הבנתי למהלך כזה זה נשמע לי קצת צבוע התגובה שלך.
אבל היי, שטויות. מה אני מבין
נ.ב.
זה מתנשא אבל סטיגמטית כנראה שבאמת לא מתאים לי להיות חבר בפורום יחד עם בעל הגיפ שהתהפך. ככה מרגיש לי...
Jeep ZJ V8 98
Honda EX300 94
מר אברהמי, אני לא פתחתי שום אתר מתחרה, אתה בטח מתכוון לאילן שבמקרה חבר שלי, כמו שסער במקרה חבר שלי ובבעלותו כמה אתרי גורו לצ'רוקי פג'רו ואולי שכחתי כמה.. זה לא מנע ממנו וגם ממני לשוטט באתר להגיב ולשתף נושאים שהרגשנו שאנו יכולים לתרום בהם.
בניגוד לאחרים כאן שבטוחים שמבינים בכל מה שיש וקיים בעולם אני מגיב מאז ומתמיד למה שאני יודע שאני מבין בו, אם זה גרנד צ'רוקי או טוארג היום או מחשבים.
זה מתקשר לסיפור מלקוח שבמקרה נכנס אלי לחנות, חמד של בחור שהחליט להתעסק כתחביב בריתוך, בשיטוט ברשת הגיע לג'יפולוג, נרשם ושאל שאלה הנוגעת לרתכות, לאחר יום יומיים ברח מכאן, נשאיר לכם לדמיין מדוע ובגלל מי.
Sent from my SNE-LX1 using Tapatalk
דיון ארוך ומשעמם. לא שאין לי מה לומר אבל זה לא יקח לשום מקום חוץ מאוד מתיחות מיותרת.
יש לי גם חבר אחד יקר , שכועס עלי מאוד מאז איזה תקרית שהיתה באתר שבעטיה הורחק מפה וחסר תגלס לא רק לי אבל את בעלי הבית הוא מעצבן.
אם ג׳יפולוג היה רוצה לגדול ולהיות מסחרי יותר בעליו האינטיליגנטיים היו פועלים שונה.
נדמה לי שככה הם רוצים אותו ואפילו נושאים בנטל מכיסם הלגמרי פרטי פלוס אי אלו מתנדבים...
Jeep ZJ V8 98
Honda EX300 94