יש לי חבר שמוכר פג'רו שנת 2005 מוכנה ומדוגמת היטב.
אם תרצה שלח ה"פ ואשלח לך את הפרטים שלו.
ישי
Sent from my MI PLAY using Tapatalk
Printable View
יש לי חבר שמוכר פג'רו שנת 2005 מוכנה ומדוגמת היטב.
אם תרצה שלח ה"פ ואשלח לך את הפרטים שלו.
ישי
Sent from my MI PLAY using Tapatalk
אתחיל מהסוף - קניתי היום פאג'רו 2008.
היה סופש מוזר - ביום שישי בבוקר ראיתי רכב שרציתי לקחת לבדיקה ביום ראשון בבוקר (היום).
במהלך הסופ"ש שיניתי את דעתי (אתם שיניתם את דעתי..) לגביו ולא רציתי להתעסק לא עם הרכב ולא עם המוכר.
בשבת בערב הלכתי לראות רכב מאד מושקע של בחור מאד מאד נחמד. דברנו המון וב24:00 בלילה סגרנו על מחיר שבשבילי היה גבוה ובשבילו היה נמוך - שנינו לא ממש מרוצים, משמע - פשרה מצויינת. הבוקר היינו במוסך לבדוק את הרכב. מצאו כמה ריג'קטים שדרשו כמה אלפים נוספים. לשנינו היה ברור שהוא לא יוריד את המחיר, ואני לא מוכן להוסיף. לחצנו מרפקים (באמת אחלה בחור) ונפרדנו לשלום.
כשיצאתי מהמוסך ראיתי שיחה שלא נענתה מבחור (גם מאד נחמד) שלקחתי את הרכב שלו לבדיקה בתחילת השבוע, ולא סגרנו (סיפור קצת ארוך.. הוא היה צריך לקבל כמה החלטות.לא משנה..). התקשרתי חזרה, נהלנו שיחה נחמדה וסגרנו על מחיר ששנינו מרוצים. גם פשרה מצויינת.
נפגשנו בדואר. העברנו בעלות. שלמתי. וזהו.
מי שמעניין אותו קצת יותר פרטים, אני מקווה בקרוב לפתוח שרשור בפורום READERS RIDES.
רציתי לנצל את ההזדמנות להגיד תודה לכל מי שייעץ ועזר (במיוחד לאסף ונמרוד ולעידן "איש שטח"). נחמד לראות שאפילו אחרי 20 שנה, האתר הזה הוא עדין מה שהיה.
יאללה אני הולך לתכנן מיכל מים ומגירות.
נפגש בטיולים.
תתחדש ובהצלחה
Sent using Tapatalk
כמו שאמרו לי בעבר
אין תמונות - לא קרה :)