אני לא חושב שהתרעמות על אי צדק יש בה משהו לקוי.
להיפך.
אסף.
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
Printable View
אני לא חושב שהתרעמות על אי צדק יש בה משהו לקוי.
להיפך.
אסף.
לפי המפה לא נראה ככה
קובץ מצורף 129603
בתחילת הקיץ שעבר יצא חוק עזר של המועצה האזורית שאוסר שהיית לילה בחוף.
למה?
שאלה טובה.
ניסיתי לפנות ולא נענתי (ועזבתי...)
ד.א.
פקח לשעבר (והיום מנהל הפקחים) במועצה נהג כדרך קבע רק להזהיר ולא לקנוס.
כנראה השתנה משהו...
השערה בלבד,
תחביב הקרוואנים ... עסקי הפריסות לייקרות/בוקסות וספות בחוף... בכלל כל הזולות והשהייה הממושכת של יותר ויותר עסקים/אזרחים/טיילים נהיו תופעה נפוצה מאוד בעלת המון השפעות שליליות והחליטו להלחם בה. (כי כרגיל גם כשאפשר משהו במדינה הזו אז נעשה זאת בחוסר תרבות... נרעיש ונלכלך לשכנינו ולסביבה.. )
אז כמו תמיד... יתחיל בחסימות.. הסברות.. אזהרות עד לאכיפה.. ואני משער שאט אט יזלוג לכלל חופי הארץ.
סתם דוגמא:
https://haipo.co.il/item/138392
שוב, אני לא באמת יודע... רק משער עפ מי שאני רואה בחופי המדינה.
Sent from my SM-A530F using Tapatalk
נכון לשלשום הם עדיין שם ...
העלתי מהעוב,
למה?
כי היום כבר יש חסימה של גדר מתכת (מחסומי בטחון) שלא מאפשרת הגעה לשבילים לאורך החוף.
החוף הזה הוא החוף "שלי" כבר 22 שנה (אני מבית חנניה)
אז אחרי שנרגעתי מהגילוי, ניסיתי לבדוק מי חסם שם.
לא המועצה האזורית.
גם לא רשעות הטבע.
אז מי חסם את הגישה - לא תאמינו - מועצה מקומית ג'אסר-א-זרקא... הם לא יודעים להתמודד עם העארסים שלהם עם הטרקטורונים והSBSים שיורדים ומשתוללים בחוף, אז הם חסמו.
ואנחנו לא יכולים שוב לרדת לשם.
אבל, אני מכיר את השכנים שלי,
מהר מאוד יפרצו הפרצות וניתן יהיה לעבור
https://www.facebook.com/10000067448...1106996255082/
Sent from my SM-A720F using Tapatalk
הבת שלי אומרת:
"עד מתיייי"
- - - Updated - - -
הבת שלי אומרת:
"עד מתיייי"
ובדקתי - עוגן הוא פקח של הרט"ג ולא המועצה.
וכן, הם עושים פיקוח גם עם RZR לפעמים.
- - - Updated - - -
הבת שלי אומרת:
"עד מתיייי"
ובדקתי - עוגן הוא פקח של הרט"ג ולא המועצה.
וכן, הם עושים פיקוח גם עם RZR לפעמים.
מחקתי
הכל עניין של נקודת מבט.
אסף. https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...80390432d7.jpg
בחוף שבין עתלית והבונים, יש כבר כמה שנים גדר ברזל מאד רצינית שחוסמת את הכניסה על רכבים לחוף. אבל לא באמת .. כי אפשר להכנס וניכנסים .. בעיקר אלו שבונים את הזולות. ובעיקר הפקחים .. ויש גם עמודים עם מצלמות, עמודים גבוהים ומרשימים עם המון מצלמות, כל 50 מטר 2 מצלמות. ויש חפיר רציני שחוסם את השביל לגדר שלא יכנסו .. אז חוסם .. אז מה ? .. נכנסים ..
לא ראיתי שם פעם אחת מישהו מקבל קנס, לא על נסיעה בחוף, לא על לינה בחוף, לא על אכילת מסטיק ולא על כלום .. זה לא קשור אבל כן קשור גם לחניון הקראונים הלא חוקי שיש בכניסה לחיפה, כן אלו שחונים בדיוק מתחת לשלט של "אסור להחנות קרוואנים" .. אז חונים .. אז אסור ..
so what ?
קראתי עכשיו שוב את הכל .. מההתחלה.
ויש לי שתי השגות, אחת .. עדיין לא ברור אם ביטר זה באמת ביטר .. ושניה, תומר, למרות שאתה ממוצע כזה . וישראלי .. אני לא חושב שאתה צודק.
מה זה אומר תסתכל קודם על עצמך ?
אני לא מבין, אני יודע אם אני יותר ממוצע ממך או יותר לפלף .. או פחות, ולא נכנס לפרטים כי זה שייך לשרשור אחר. אבל לא ברור לי בכלל למה הכוונה.
אני לא שוטר ואני לא מחפש להיות יותר צדיק מאף אחד אחר. אני בכלל משתדל לא להתיחס לאף אחד אחר .. שיעשו מה שהם רוצים אני אקלל אותם כשזה יפריע לי .. ואתעלם כל עוד זה לא מפריע לי. למה ?
כי אני לא רוצה להיות קדוש מעונה, לא מחפש לחנך אף אחד ולא לקבל מכות מאף אחד ( גם לא נהג SBS כלב על הנ.ג. ) ולא מחפש שידפקו גם אותם או גם אותן .. אני אולי לא יכול לכתוב יפה כמוך או כמו דרור .. אבל אני באמת חושב שאם יהיו פה פחות צדיקים יותר מהאפיפור ואם המשטרה פשוט תעשה את העבודה שלה .. יהיה פה יותר נחמד. זה לא התפקיד שלי או שלך לחנך אף אחד.
ויותר מזה, מי נתן לנו איזו זכות לחנך מישהו אחר ? יש חוק ברוך השם אצלינו יש המון חוק, שיאכפו. מצידי שהשוטר יפחד ממני גם ( לצערי אני לבן / צהוב משקפופר אז אף אחד לא מפחד ממני ) ואכן אני מחכה לאפוקליפסה, כי החוק פה הוא לא פייר.
נאמר פה כבר מממש מזמן, הבעיה היא שאני מכבד את החוק אבל החוק לא מכבד אותי. זה נכתב פה לפני יותר מ10 שנים. ושום דבר לא השתנה .. אולי בעצם כן, החוק מכבד אותי פחות כיום.