-
שאלה תאורטית- אבל חשובה: האם שווה להיכנס למערכת יחסים ארוכת טווח עם ל"ק אמיתי?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
דרור ברלי
הבדיקות שצה"ל ערך, היילקס עבר טוב יותר מל"ק 79 (גרסת הטנדר). זה מספיק טוב לך?
זה לא מדויק בלשון המעטה אבל למה להפריע לסיפור..
וחוצמזה, היילקס צעיר זה לא קלאסיקה.
80 מדוגם כן.
-
תגובה: שאלה תאורטית- אבל חשובה: האם שווה להיכנס למערכת יחסים ארוכת טווח עם ל"ק אמיתי?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
דרור ברלי
קנאי? כן, בפירוש. אבל זה רק קנאה ביכולת לקחת סכום שש-ספרתי ולזרוק אותו על רכב.
יש ל כמה דברים דחופים יותר לעשות בסכום כזה, שלא קשורים במכוניות. כשיהיו לך ארבעה ילדים והם יסיימו צבא ויילכו ללמוד וכו' וכו', אתה תבין.
***** מה זה קשור בכלל לדיון הילדים שלך והיכולות הכלכליות שלך?!
ושש ספרות זה 999,999 וגם 100,000 ... תפסיק לעשות מניפולציות בשקל תשעים*****.
לגבי הסופה הזו - אני באמת מאוהב בה, אבל אגיד גם לך ברצינות מלאה את מה שאמרתי לעוד כמה - מה שהיא נסעה וסחבה ועברה אצלי ברוורס וכבר שכחה מזה, אף אחד מהכלים המפונטזים כאן "לכל החיים", כולל ה-80 הזה וכולל מרצדס G וכולל הסופר-סמו שלך, לא נסעו ולא ייסעו קדימה גם ב-20 השנים הבאות.
****מת עליך, אתה יודע את הכל... את ההיסטוריה של כולם .. את היכולות של כולם... מלך, ****
בזמן שאתם מתקשקשים ומקלידים ספקולציות, הסופה הזו מניעה בנגיעה, נוסעת ומטיילת לכל מקום על מפת הארץ הטובה הזו (וגם קצת - או הרבה - מעבר לגבולה המזרחי. כשיפתחו שוב את הגבול, נחזור לשם ונשלח לך תמונות מהגבול הסעודי וגם העיראקי - או שהכי טוב - תבוא איתי ותצלם בעצמך) ועל הדרך היא גם מפרנסת אותי - ויכולה להעביר שיעור בשרידות ובעבירות ובאמינות להרבה מאוד "אגדות שטח".
הלוואי, הלוואי שיכולתי להרשות לעצמי, פיננסית הכוונה, רסטורציה מלאה שלה ברמת האום והבורג, שכל דבר מכני שדורש שיפוץ יוחלף בחדש מקופסה, פחחות טובה, חשמל חדש, ברזנט חדש וטרי.... עבודה יסודית מהסוג שארנון מלאכי מבצע. אני שם בצד כל חודש ומי יודע, אולי זה יבוצע מתישהו.
*****רוב ההתקשקשויות יוצאות ממך... קשקושים אין סופיים שנורא קשה להוציא מהם את העניין מרוב סגידה מוגזמת לתוצרת תע"ר... ולשפץ את הקומבינה הישראלית הזו שלך... בשש ספרות זה בטח הגיוני... מאשר להשקיע בקלאסיקה אמיתית בעלת ערך אספני שרק עולה...******
אין היילקס בגיל חד ספרתי-דו ספרתי צעיר וסביר ב-150-140,000 שקל? יש גם יש. מתערב איתך שישרוד יותר טוב מל"ק 80 בן 27...... את הבדיקות שצה"ל ערך, היילקס עבר טוב יותר מל"ק 79 (גרסת הטנדר). זה מספיק טוב לך?
אתה רוצה להתערב? חשבתי שיש לך 4 ילדים לפרנס ועוד סופלה לשפץ ...
שאלה, אתה כותב במקומות שנוח לך שאין על ברזל ועל מכוניות שפעם... שמשנת 2000 הכל מיוצר עם תאריך תפוגה...
אתה מציק לאסף שהיה מבסוט מהרכב שלו שעלה מהכנרת עם מזגן עם רכב עבודה בן 10 עם כל המשפחה...
ועכשיו אתה טוען שזה אמין יותר..
תומר, תקנה סופה, את הסופה של דרור .. הגיפ הכי טוב בעולם.
Sent from my SM-G781B using Tapatalk
-
תגובה: שאלה תאורטית- אבל חשובה: האם שווה להיכנס למערכת יחסים ארוכת טווח עם ל"ק אמיתי?
סולימני, שתה כוס מים...
Sent from my HD1903 using Tapatalk
-
כוס בירה אני צריך... (:
סליחה...
-
אתה יודע שאם היתה לי, היתי מביא לך בכיף. אני בהסגר בבית.
לגבי כל היתר, קטונתי. באמת קטונתי. אני שונא את אוגוסט
-
https://youtu.be/0aEccyTDT9o
הנה סדרה 80 שנוסע יותר מהסופה של דרור..ושורד את זה למרות שהורכב ביפן ולא בנצרת!
אסף.
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
-
דרור, זרקת אותי אחורה...
I got five kids to feed!
https://youtu.be/_dhjmSp30jc
-
יש לי תחושה שתגיע מגילה שתקח לי את כל הסופש לקרוא...
-
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
לביא
זה לא צולם בישראל וניכר שזה פוטושופ- אף אחד לא באמת קורא לתחנת דלק "סדש".
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
hadtomer
זה לא צולם בישראל וניכר שזה פוטושופ- אף אחד לא באמת קורא לתחנת דלק "סדש".
בור ועם הספר …
יומנגוס גבעת ברנר וכן יש תחנת דלק בשם סדש
אם אתה כבר שם תעניש את עצמך בהמבורגר
חשוב לטייל בכל הארץ …
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
לביא
76 צבאי?
Sent from my SM-G980F using Tapatalk
כבר לפני 25 שנים היה לי 75 צבאי ששירת אותי שנתיים בנאמנות.
רכב מצויין, שתמיד אמרנו שה-באג היחיד שלו זו העובדה שיש לו רק שתי דלתות. אפילו התפתח נוהל כניסה ויציאה צהדלת האחורית, שלא יטרידו אותי במושב הנוסע.
שמח שלקח רק 25 שנים להבין מה נכון וכדאי, גם אם רק אקזמפלר עדיין.
:cool:
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
סולי
יש לי תחושה שתגיע מגילה שתקח לי את כל הסופש לקרוא...
אתה לא מרפה מהסופה שלי מהרגע שקניתי אותה, פחות או יותר.
זה מזכיר את הסיפור על ג'יי אדגר הובר שהיה ראש ה-FBI ורדף באובססיביות את ההומואים.
עד שהתברר שבסתר, עמוק בארון, היה הומו בעצמו....
יש לי תחושה שאתה מת להיות בעלים של סופה.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
hadtomer
אף אחד לא באמת קורא לתחנת דלק "סדש".
חוץ מ- סוכני דלקים ושמנים.
Sent from my M2007J3SG using Tapatalk
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
דרור ברלי
אתה לא מרפה מהסופה שלי מהרגע שקניתי אותה, פחות או יותר.
זה מזכיר את הסיפור על ג'יי אדגר הובר שהיה ראש ה-FBI ורדף באובססיביות את ההומואים.
עד שהתברר שבסתר, עמוק בארון, היה הומו בעצמו....
יש לי תחושה שאתה מת להיות בעלים של סופה.
:-) :-) :-)
-
סדש היא אכן לא תחנת דלק.
מוכרים שם כל מיני נוזלים, זה נכון.
אבל דלק לאהייתי קורא לזה.
-
אז אפשר להיעזר בהם להוריד את צריכת הדלק ?
-
בדיוק!
כמו אותו אחד שהיה מוסיף כמויות של תוסף דלק, וראו זה פלא, הצריכה השתפרה.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
shmil
כבר לפני 25 שנים היה לי 75 צבאי ששירת אותי שנתיים בנאמנות.
רכב מצויין, שתמיד אמרנו שה-באג היחיד שלו זו העובדה שיש לו רק שתי דלתות. אפילו התפתח נוהל כניסה ויציאה צהדלת האחורית, שלא יטרידו אותי במושב הנוסע.
שמח שלקח רק 25 שנים להבין מה נכון וכדאי, גם אם רק אקזמפלר עדיין.
:cool:
אתה לא מבלבל עם 73?
-
אולי 75 הניקרא בלעז טרופי
ה76 הוא מה שמצולם בתמונה עם ה 5 דלתות
Sent from my SM-A530F using Tapatalk
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
boaz avrahami
אתה לא מבלבל עם 73?
לא.
73 - קצר.
75 - ארוך.
76 - ארוך עם 4 דלתות.
76 זה השיפור של 75.
קצרים היו למג"ב. בצהל היו רק 75 ספורות, לנבחרים :)
עריכה - עכשיו ראיתי שבטעות כתבתי 76 במקום 75. תוקן.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
arnonmg
בור ועם הספר …
יומנגוס גבעת ברנר וכן יש תחנת דלק בשם סדש
אם אתה כבר שם תעניש את עצמך בהמבורגר
חשוב לטייל בכל הארץ …
אני צוחק! תמיד כשאנחנו עוברים ליד תחנה של סדש אני אומר שזה שם שנבחר על סמך הטלת קוביה. אגב- זה ראשי תיבות של "סוכני דלק ושמנים".
יומנגוס - אני תמיד בעד .עם מזרק מייפל
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
shmil
לא.
73 - קצר.
75 - ארוך.
76 - ארוך עם 4 דלתות.
76 זה השיפור של 75.
קצרים היו למג"ב. בצהל היו רק 75 ספורות, לנבחרים :)
עריכה - עכשיו ראיתי שבטעות כתבתי 76 במקום 75. תוקן.
גם למגב היו כמה ארוכות
Sent from my SM-A530F using Tapatalk
-
אגב סדש - הסבא היקה שלי היה אומר ש"פז" זה ראשי תיבות של בנזין וסולר.
(מי שלא הבין לא יבין)
אסף.
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
-
שאלה תאורטית- אבל חשובה: האם שווה להיכנס למערכת יחסים ארוכת טווח עם ל"ק אמיתי?
-
שירשורי טויוטה הם הכי ארוכים וכולם משתתפים
כניראה שמשהו הם עושים נכון
שנה טובה בשטח
-
לא הבנתי איך הסוס (הכעור משהו) וארוחה שממנה נהנים אתה והקרדיולוג שלך, קשורה לשרשור?
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
shmil
76 זה השיפור של 75.
.
חצי כוח.
76 זה ה-MD של ה-LC-TC75/78
-
הסוס, לחובבי הז'אנר, דווקא עלול להחשב יפהייפה.
אני אישית לא סובל אותם, ואת האופי המחורבן שלהם.
יותר בחור של קוורטר, ומהקווי עבודה. אלו הרחבים והנמוכים.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
shmil
לא.
באמת לא.
תוסיף את ה-70. קצר/קצרצר.
73 - בינוני. מה שאצלנו נקרא "קצר", אבל הוא לגמרי לא הקצר בסדרה.
75 - ארוך עם 2 דלתות.
76 - ארוך עם 4 דלתות.
76 זה באמת השיפור של 75. שיפור מאוד מתבקש בדמות עוד 2 דלתות, שהופכות את הרכב הכל כך גדול הזה גם לשימושי ונוח. הייצור מתבצע בדרום אפריקה, 2 נעילות בסטנדרט, מנוע 4.2 שש בטור בלי ועם טורבו, או V8 טורבו דיזל 4.5 הבעייתי מה-ל"ק 200 (בהספק מופחת ל-202 כ"ס. לא יודע כמה זה עוזר לו להאריך ימים לעומת גרסת ה-286 סוסים מהל"ק 200 שאוהבת להתפגר מוקדם מדי).
76 עם מנוע ה-4.2 טורבו זו כנראה הגרסא הנבחרת מבחינתי בכל סדרת הל"ק 70. אם כבר בהמת עבודה קשוחה לחלום עליה - זה הדבר הזה.
78 - שזה בעצם 75 עם מוטות רדיוס וקפיצי סליל מקדימה. מאחור עדיין עם עלים.
79 - "טנדר דאע"ש" חד-קבינה. הטנדר התקני של צבא ירדן ושל משטרת המדבר הירדנית. ראיתי בתערוכה בגרמניה 79 עם קבינה כפולה, לא יודע עד כמה זה מקורי, למרות שכיאה לכלי שמוצג בתערוכה גרמנית, הכל נראה כאילו יצא ממפעל ולא מסדנא.
אבל אם זה לא היה טויוטה לנדקרוזר סדרה 70 עם כל הילת המלאכים שמסביבו, כולם היו מתעלפים מהכיעור שלו.
.
להגיד לכם שכל סדרה 70 זה החלום האולטימטיבי מבחינת עבירות?..... נו שויין.
אבל זה חתיכת משאית קשוחה. כבסיס לקמפר על מנת לחצות איתו את אוסטרליה - כנראה שזה האוטו שאנחנו רוצים. כרכב "לכל החיים" שאוכל להמשיך לעבוד איתו (עד שדיזלים יוצאו מחוץ לחוק), הייתי חולם על ה-76.
אפשר להמשיך רק לחלום, אגב - כי סדרה 70 בכללותה לא עומדת בתקנות זיהום אויר האירופיות ולכן שיווקם בישראל הופסק אחרי כמה חודשים ב-98' ומאז לא הגיעו וכבר לעולם לא יגיעו לכאן. אני לא יודע איזה ניתוח מבצעים בהם בסדנאות הגרמניות כדי שיעמדו בתקנות התקינה האירופית על מנת להימכר שם - ביוקר מזעזע אגב. נכון ל-2011, 70 קצרצר בנזין ידני בסיסי עם גג ברזנט, גלגלי ברזל פשוטים עם צמיגי כביש קטנים עד גיחוך וחלונות ידניים התחיל (שם בגרמניה) ב-48,000 אירו בערך. זה היה המון כסף. לא יודע כמה עולה היום ולא בדקתי.
אבל תמשיכו לחלום ולאונן על מה שאין ולא יהיה. זה לפחות צבעוני ומעניין.
אגב הסוס - אני לא מאוהבי הסוסים (מעדיף כוחות סוס על פני סוסים חיים, לועסי חציר, עם מיליון זבובים בתחת) אבל זה שבתמונה באמת יפהפה.