יאללה שכנעת אותי. ;)
לך על זה.
Printable View
יאללה שכנעת אותי. ;)
לך על זה.
וואלה שלמה,
לא.
לא קרה לי אפילו פעם אחת.
אולי בגלל זה אני גם לא מבין את ההתלהבות של כולם פה ממרוץ החימוש בין פורד וקרייזלר בתחום המנועים. באמת לא מעניין אותי כמה כח סוס יש. אם יש מספיק כוח כדי לעלות מעלה בלואו בלי לבוא עם פול גז, זה מספיק לי.
כן... מבין אותך בועז.. גם אותך שלמה..
ישלי חשקים בעצמי... אוהב ילדים.
עד כה רואה שיש המון אנשים כמוני... רק להבדיל ממני הם זורמים עם החשקים שלהם.
חושב להצטרף... מה לכם אין חשקים?
גם ככה החוקים האלו ששומרים על קטינים... אין להם סיכוי תראו מסביב, אוזלת ידם של האוכפים בכל פינה.... יש מדינות שזה חוקי שם בכלל.
גם פה... פעם למי הפריע להעביר תמונות של קטינים וקטינות רוחצים בים... היום זו עילה למאסר ממושך.
הרסו לי את התחביב.. אי אפשר לחיות כבר.
נ.ב נכתב בציניות.
Sent from my SM-G781B using Tapatalk
גם פרטיות אין, שיאללה... מה קרה פה לפני עשור הכל היה מותר.
מה השתנה?!
סולי יקירי
לטעמי האנאלוגיה צינית שלך אפס קצת מרחיקת לכת...ולא ממש ממחישה את נושא השרשור שבמהותו דן בהתחשבות בזולת ועד כמה יש להתחשב בזולת.
אבל היי, אם יש לך חשק ל.... יאללה לך על זה ותישא בתוצאות ובהשלכות של מימוש החשק הזה.
כנ"ל .. שחרר את הקוף ושא בתוצאות.
תפרפר את גלגלי הגיפ על קבוצת משתמשי דרך אחרים...שחשים בוז מסויים כלפיך.
אבל כלפי חבריך עם הרנגלר ששוברים בקבוקי בירה משומשים על הקרקע... שפורצים דרכים... מפריעים לאחרים בחניוני לילה. מולם .. מלא פיך בבירה.
כמו שאתה מבין, אוזלת ידיה של הרשויות מובילה לרוב לחקיקה גורפת המופעלת כנגד כלל האוכלוסיה ולא רק כלפי אותו קומץ שלא מתחשב בזולת.
מאחר וגם האוכלוסיה גדלה ... ומאחר שאוזלת ידה של האכיפה והחינוך... לא עושים סדר, הקומץ גדל.
הדיון מדבר עלינו ... על האזרחים לא על הרשויות, אישית הייתי שמח אם לשם הדיון היה הולך...
מה אנחנו כאזרחים עושים כנגד מי שפוגע בנו... ולא לגיטימציה כגון ההודעה שלך.
צחקתי....
תקביל את זה לכך שלפני עשור היו 30אחוז פחות גלגלים בשטח, 30 אחוז יותר שטח ... לאור תשתיות שהוקמו בעשור האחרון.. .
ותקבל שלפני עשור יכולת לנוע על כל שביל מסומן בשמורה והיום אתה יכול לנוע רק על שביל מסומן בצבע בשמורה.
דברים משתנים...אנשים מתרבים ... הטבע הולך ומצטמצם ... אבל מה נמשיך לבכות שלקחו לנו ומתנכלים לנו שומרי החוק.
בחייאת שרשור שמדבר על האזרח. הצנון דיבר על האזרח.. ומשם חזרתם בחזרה לרשויות.. ולכך שבגלל חוסר יכולת ענישה והרתעה... ובגלל ששונאים את הקבוצה שלנו ... נעשה דווקא.
אחלה.
התחלתי לכתוב באריכות תגובה לשלמה על איך אני נהנה לשמוע מנועים וצמיגים מוזיקה הקולי קולות אבל במקום זה אני רק אספר..
איך הצלתי בחורה מאונס.
התאפקתי.
אסף.
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
אסף וסולי
לקחתם את זה רחוק מדיי באנאלוגיות..אונס ..אהבת...
סולי, אין לי חברים בעלי רנגלר ששוברים בקבוקי בירה ופורצים דרכים או מפריעים בחניונים.
והחבורה שלנו לא משאירה בחניון לילה אפילו בדל סיגריה אבל טהרנות וצדקנות מוגזמת כמו של "צנונים" למניהם לא מתחבר אליה והארתי זווית אחרת של עניין ה"ערסים" ...
לא אני לא נותן לגיטימציה להתנהגות שתציק לאחר ותפגע באחר אבל מצד שני ראבק תנו לחיות בטח בעת טיול שטח כשלא נמצאים בסלון של פולנייה קפוצת עכוז (סליחה על המטאפורה העדתית)
הלו... אותו ציבור חוליגאני רואים לא פחות על טויוטות לנדקרוזר, אבל את בעלי הרנגלר אוהבים לשנוא, דעה קדומה על בעלי ממון ומועדון המיליון , אולי קנאה מסויימת, לא יודע, אך להכליל ש 99 אחוז הם ערסים זה קצת מוגזם, ערסים וחוליגאנים נוסעים בסופות, בטויוטות וגם בטנדרים, בלנד רוברים פחות..אולי בגלל התדמית הלפלפית משהו ,אני נוטה להסכים ש 50 אחוז מבעלי רכבי הרנגלר שייכים לאותו פלח מדובר, הם תמיד היו כאן וימשיכו להיות, לדעתי הכל קשור לאיזה חסך ואולי רגש קיפוח הגורם להתנהגות "שופוני" לתת בגז ליד חניה בשטח, בכדי שכולם יראו כמה חזק ומהיר הרכב, ליד כל מעלה קטן שקיות הגרעינים נשלפות, והמולת הרעש מסביב.
בתור בעליו של רנגלר, ירוק..[emoji3] נמנעתי בחיפושים מרנגלרים שחורים (דרור אשם) או בעלי חזיתות של דרקונים עצבניים וגורמטים על הפגושים, לטעמי זה פשוט רע ומשדר משהו על אופיו של בעליו.
Sent from my SM-A528B using Tapatalk
בגנטיקה קוראים לזה 'חוק ההכבדה'.
וכן. גם אני אוהב להוציא את הערס שבי לפעמים. אבל כשאף אחד לא רואה. זה ההבדל.
אסף.
ההמשך באותו עניין של הצנון האוסטראלי - נוגע בדיוק בנושאים שעלו כאן בדיון ומפליא לתאר את הנזק והיחס לערסים האוסטרליים.
https://youtu.be/rQBM3z-99PE
אופס..יצאתי פיתה....אני חשבתי שההודעה הראשונה של פותח השרשור התייחסה לסרטון הראשון של הצנון המסביר מדוע הוא אינו נוהג בניסאן פאטרול (לא טרחתי להקיש על הקישור ולצפות בפועל בסרטון כי כאמור..) ובהתאם הגבתי וכתבתי ושאלתי אם תדמית של רכב אמורה למנוע רכישת רכב שחשקה בו נפשכם.
נו שויין....
חייב לומר שיחסית לעו"ד הצגת טיעונים מאוד משכנעים.
הערסים חוגגים וכך גם הטרנד הירוק ממשיך.
(:
"
היום (רביעי) הכריזה שרת הפנים הגב' איילת שקד על הקמת שלושה שמורות טבע חדשות וגן לאומי.
שמורות הטבע: חולות זיקים, נחל חלילים, נחל חצב, נחל זדים וחרבת גממה, בנוסף הכריזה השרה על גן לאומי חדש "עינות תלם״.
גן לאומי "עינות תלם" ושמורת טבע נחל חלילים ממוקמים בכניסה לירושלים בעמק הארזים ומהווים חלק מרכזי מפארק ירושלים.
הגן הלאומי משמר ומהווה עדות למתחם התיישבותי מראשית ימי הציונות אשר ננטש בפרעות תרפ"ט ולצידו נופי מעיינות וטרסות קדומות.
שמורת הטבע "נחל חצב, נחל זדים וחרבת גממה" נמצאת במרחב שבין מועצה אזורית לכיש למועצה אזורית שער הנגב. ומשתרעת על שטח של כ–8,795 דונם. השמורה מהווה חלק מפארק השקמה המאופיין בנופים ובבתי גידול ייחודים ל"ספר המדבר".
שמורת הטבע "חולות זיקים" נמצאת מדרום לאשקלון ומאופיינת בנוף הארץ ישראלי הייחודי של דיונות החול לחוף הים התיכון.
*שרת הפנים, איילת שקד:* "ממשיכים בתנופת הפיתוח הבלתי פוסקת, בד-בבד עם קידום מתחמי דיור ותעסוקה מקימים עוד ועוד שמורות טבע וגנים לאומיים ייחודים על מנת לשמור לדורות הבאים את ההיסטוריה הציונית ואת היופי הארץ ישראלי שסביבנו״.
"
"שלושה שמורות טבע" - זה בהודעה המקורית??
אסף.
בטח תוספת משרה ל... שלושה פקחים
השמורה היא נגזרת
Sent from my SM-N986B using Tapatalk
מה פתאום... למה להוסיף משרות מיותרות?!
יותר פשוט לסגור עם מעקה W מאשר לאכוף..
מי צחק?
שאלות הנוגעות לנושא תעביר לרשות.. אין לי מושג .. ובכלל קשה לשמוע את השאלות עם הבוקסות ברקע והקיטבג על הגב.
בכלל הכרזה זו החלטה שרירותית... סתם מסמנים בעט על מפה ישנה.. היא לוקחת שנים בודדות או עשרות שבהן יש הרבה פקחים שלא אוכפים.
סקרים ? הגזמת....