תגובה: מוסך סמלת המרכזי - SLA לקביעת תור לאבחון תקלה.
אני במקור (שורשים) מהארצות הקרות
בבקשה להפסיק מייד עם הפירגונים
תודה.
מתברר שלסמל'ת יש שירות לקוחות .. אמיתי.
אותי עם רכב שנגמרה לו האחריות זרקו ממוסך רשת ראשי עם תקלת מחשב ( או חיישן )
למרות שהצהרתי שאני מוכן לשלם. והרבה ( והם לא ידועים כזולים )
בגלל שהדיאגנוסטיקאי שלהם עמוס מעכשיו עד סוף 2037 .. ולא היה להם חשק לתפוס אותו עם הגרוטאה בת ה 3 וחצי של אשתי. ( 28000 ק'מ )
אני מקנא בבעלי רכב פיאט.
Sent from my DN2103 using Tapatalk
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
אבי ביטר
היה ברור לי שגם זה יגיע, למה אתה כן, ואני לא.
הייתה הודעה בפייסבוק באחת הקבוצות של המועדונים (יש 2 גדולים) והודעה בוואטסאפ (אני בקבוצה מס׳ 5, אבל לדעתי נשלח בכל הקבוצות) שעופר ואנוכי פותחים קבוצת ווטסאפ לריכוז לקוחות מאוכזבי שירות או כאלה עם תקלה שלא נפתרת או לא לוקחים אחריות בסמלת, לאיחוד כוחות כקבוצה, רק לקוחות רציניים, עם תיעוד לתקלה/טענה.
פנינו לסמלת, שיזמו מייד פגישה, במטרה לתת פתרונות ולשמוע את הטענות.
נתנו פתרונות, הבטיחו לשפר את השירות, חשפו גם את הצד שלהם, שאותנו לא מעניין כלקוח, אבל כן היה מעניין.
משה כהן במידה ולא מקבל מענה/שירות טוב, מוזמן לפנות לשירות הארצי (יש טלפון באתר) ולדווח, בשלב ראשון תענה טלפנית, כשהיא לא תצליח לרצות את משה, היא תעביר הלאה. הם רוצים לשמוע. לא מנפנפים. לא תמיד התשובה תהיה מוצאת חן לדעת משה כהן, אבל הם ייבחנו הכל. וזה בעצם ״השירות המיוחד״.
זה הכל.
אין ספק שלמשה כהן אתה תדאג... [emoji2]
(למי שלא הבין את הבדיחה. בתקופת ה''זוהר'' של אבי ביטר הוא שיתף פעולה עם זמר מהז'אנר בשם משה כהן).
Sent from my SM-S901E using Tapatalk
מוסך מרכזי של היבואן הוא לרוב המקום הפחות מומלץ.
לך למוסך זכיין של היבואן ותקבל יחס של מלך.
עם אחד הרכבים שלי ניסיתי לתאם טיפול במוסך היבואן ועשו לי טובה לקבוע תור לעוד חודש , מחוסר עניין צבורי...
הלכתי למוסך זכיין, קבלו אותי יום אחרי, עם יחס מועדף ורמת הידע לא נפלה מהמוסך המרכזי.