תגובה: דאסטר - היום שאחרי 🤔
העברות ההילוכים הם בגלל שיש גיר zf חדש עם 8 הילוכים.
כשלוחצים על הדוושה הרכב מרגיש כמו אופנוע מירוץ וגם התאוצה לא רחוקה מזה.
אבל ניסחפנו יותר מידי לכיוון הרנגלר.
לפות"ש יש דאסטר, הוא יודע מה זה. הוא ביקש רעיונות לרכבים אחרים וקיבל כמה (למרות שלא באמת הגדיר מה הוא רוצה ואפילו מה התקציב). שיחליט מה הכיוון שלו.
Sent from my Pixel 6 using Tapatalk
אפשר להמשיך, מתחיל להיות מעניין.. 😏
וברצינות - אבי, ניכר שאתה מאוד אוהב את הרנגלר, ואפשר להבין למה, אבל מבחינתי זה over shooting.
בסופו של יום, רוצה להתפנק קצת עם רכב שיותר נעים בכביש, בלי לגרוע מהאפשרות לטייל בכיף בשטח, כמו שעשיתי עד כה עם הדאסטר (שטח עד בינוני, עם נקודות קיצון של בינוני +). ועדיין מחפש..
לגבי התקציב - זה לא שיש לי סכום של 250,000 זוזים בצד, שאני מתלבט עכשיו על מה אני מוציא אותם. I wish..
הגדלתי את התקציב לבדוק אם יש משהו שממש עונה לדרישות שלי ואני מפספס רק בגלל תקציב מוגבל.
ערן
הפוסט ממשיך להיות מעניין ...ומשעשע כי גם לי קוראים ערן...
גם אני רוצה וויליס,רוביקון או בדלנדס ...אבל המחירים בארץ רק גורמים לדחות את זה ולדחות את זה -אולי עד שהאקסטרים ריקון יגיע למחיר של 250 .
מקווה שכל המידע הזה - ערן רק עוזר לך ולא מבלבל אותך ,
אני חשבתי שתקציב של 250 זה תקציב מכובד לקנות רכב חדש ...
ולאט לאט זה למעשה רק לעשות כמו ביטר להקדיש חיפוש ארוך ובסוף אולי יהיה מזל .
שיהיה בהצלחה והפוסט רק הופך להיות יותר משעשע מהודעה להודעה
תמשיכו
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Asaf-a
אתה צודק, לקצרים הביקוש נמוך בהרבה ובדרכ לא היו רכבי עבודה כך שנסעו פחות קמ.
כמו כן ל.ק קצר הוא יחסית גדול ולא צפוף, אם היעדר דלתות אחוריות אינו מפריע אז זה כיוון מצויין, במיוחד שהגלגל ספייר על הדלת ונגיש.
אמנם רכבים שונים אבל בזמנו עם פראדו קצר הסתדרנו כמשפחה מספר שנים, והיה גדול מספיק, רק הגישה למושב האחורי הייתה מעצבנת.
גפ פאגרו קצר עשוי להתאים, פחות יקר וכנראה יענה לדרישות בכביש ובשטח (כל עוד 3 דלתות עובר)
Sent from my iPhone using Tapatalk
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
GodsFather
מוסיף רקסטון לאופציות, פשוט כי לא ברור התקציב ואם יש מגבלה.
מי שקניתי ממנו את האאוטבק עבר לרקסטון מהניילון ולהבנתי מאד מרוצה, הוא חבר פה ואולי ירצה לפרט. השיקול שהיה לו מול הקינג הארוך הוא הגיל המבוגר של הכלי הצעיר ביותר בשוק.
שים לב שלא המלצתי על פורסטר /אאוטבק כי אמרת שאתה רוצה לעלות מדרגה (תרתי משמע). אם רכב רך בא בחשבון אז בצורה מעט פחות אובייקטיבית אומר שאאוטבק הוא אחלה, כולל שוק שיפורים סביר מהגבהות ועד רמת הנעילה האחורית למי שרוצה. ומבחינת פינוק בתא הנוסעים, כל מילה תגרע. פורסטר גם לא רע כמובן.
Sent from my HD1903 using Tapatalk
זה אני [emoji2]
כבר היה דיון על רקסטון כן לא (הכוונה לדגמים החדשים 2020 ומעלה). לא נפתח אותו שוב.
כפי שכתב ידידי אני אכן מרוצה. אחרי הגבהה ומיגון מספק לצרכים שלנו בשטח, ובכביש זה רכב מודרני ונוח מאוד.
אגב גם אני הסתובבתי שנתיים עם התלבטות לגביו. בסוף הצטרפתי להדרכה בחורשן ולטיול של המועדון בדרום, וראיתי מה הוא עושה.
אשמח לפרט עוד אם תרצה.
Sent from my SM-A736B using Tapatalk
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Asaf-a
גפ פאגרו קצר עשוי להתאים, פחות יקר וכנראה יענה לדרישות בכביש ובשטח (כל עוד 3 דלתות עובר)
Sent from my iPhone using Tapatalk
כן, גם על האופציה הזו חשבתי, אבל המחירים מוגזמים מבחינתי, ביחס למה שהרכב נותן (הנעילה האחורית עשויה מזהב ? 🙄)
ערן
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
yochaytzur
זה אני [emoji2]
כבר היה דיון על רקסטון כן לא (הכוונה לדגמים החדשים 2020 ומעלה). לא נפתח אותו שוב.
כפי שכתב ידידי אני אכן מרוצה. אחרי הגבהה ומיגון מספק לצרכים שלנו בשטח, ובכביש זה רכב מודרני ונוח מאוד.
אגב גם אני הסתובבתי שנתיים עם התלבטות לגביו. בסוף הצטרפתי להדרכה בחורשן ולטיול של המועדון בדרום, וראיתי מה הוא עושה.
אשמח לפרט עוד אם תרצה.
Sent from my SM-A736B using Tapatalk
הי.
היות ולא מכיר את הרכב, אשמח לעוד פרטים.
תודה
ערן