תגובה: רנגלר 392 מהדורה סופית 2024 - רוצו לחטוף לפני שייגמר.
ודרור, סיבה נוספת לרכוש 392 ולא 2.0 או 3.6 היא כי זה לא משנה לך...
לצערי אני לא שם, אבל יש אנשים (אתה בטוח גם מכיר כאלו) ש- 392 חדש מהניילונים לא מזיז להם כהוא-זה לחשבון הבנק.
כמו שאתה הולך למקדונלדס ומגדיל ב 1.90 אם אתה רעב, וגם אם לא ממש רעב, כדי שיהיה...
ככה הם מוסיפים 350K ומגדילים מ 3.6 ל 392.
במחשבה שניה, לא כל כך הייתי רוצה להתחלף איתם כי הם לא ממש מטיילים.. :D
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
sgill
במחשבה שניה, לא כל כך הייתי רוצה להתחלף איתם כי הם לא ממש מטיילים.. :D
מאיפה אתה קובע שהם לא מטיילים?
דווקא רואים אותם בשטח פה ושם. "מטיילים".
כלומר מתחרעים ומשתוללים ומחרבים את השטח. הדבר הראשון שעלה לי בראש שזה סגנון מאוד דומה לעדות ה-SBSים.
האחרונים שראיתי "מטיילים" היה בחורף שעבר ברמת הגולן - כמה ערסים שהשתוללו בשני 392 שחורים בשלג הבתולי והנקי בפסגת החרמונית ואחרי דקה-שתיים חירג'עו את כל המקום והפכו אותו לאתר-חורבן אחד גדול וחרוש של עיסת שלג ובוץ.
אחר כך פגשתי שוב את אותם פרצופים מנסים לטפס לפסגת הר אודם באיזה שיפוע שמכוסה בשלג בעומק של חצי מטר+/-
שוב, התחרעות והשתוללות וגזים ופרפורים עם 470 סוסים משתוללים כפול 2 ברעש גדול והביצוע בפועל די עלוב.
הג'וניור שלי עלה את זה עם הסופה בלי דרמות ושנינו עמדנו והסתכלנו בתימהון על חגיגת ההתחרעות האלימה, ולא כל כך הבנו למה הם כל כך מתקשים לעלות. רק כמה דקות אחר כך ירד לנו האסימון - הקטע שלהם הוא לאוו דווקא להצליח לטפס (שבזה מין הסתם אין להם בעיה) אלא פשוט להשתולל ולפרפר. זה האופי של האוטו - הוא יכול. וכנראה שזה סוג האנשים העיקרי שהאופי הזה מדבר אליו.
ועדיין - איזה אוטו, אמא'לה ואבא'לה. אין דברים כאלה.
רגע דרור, אם אגשים חלום וארכוש 392 גם אהפוך לחלק מעדת הנהגים שתיארת?
הרי רכב כזה מתחנן שיתנו לו בגז...
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
דרור ברלי
מאיפה אתה קובע שהם לא מטיילים?
.
הוא התבסס על הודעה 26 בשרשור זה :D
כן באמת "איזה אוטו" !! ואני לא חושב שכשיצא השלושה ליטר המוגדש הוא יהיה אותו דבר. אולי יהיה אפילו יותר חזק אבל אי אפשר לחקות את ה V8 ברעש ובהרגשה.
יש לי מלא סיפורים על מפגשים עם קאיין טורבו בשטח, G63 עם צמיגים חתך 35, מזראטי לבנטה, ריינג'ים חדשים ואחרים. אני משתדל להתרחק ולא להתקרב גם כשהם נתקעים. נכון, זה לא ג'יפאי ולא חברי, אבל אני לא מוכן לקחת סיכון שיגרם להם נזק והם ישימו עלי 3 עורכי דין כדי לקבל חזרה מה שלא מגיע להם. מצידי שיזעיקו מסוק!