זה חדש אצלכם יואב? לא זוכר שהיתה כזו אופציה ב 2022.
Sent from my SM-S921B using Tapatalk
Printable View
לפרבוליים למרות היתרונות יש גם חיסרון לפעמים. הקפיץ עומס הוא ארוך וישר. זה לא מתאים למי שנוסע באמת בשטח.
חוץ מזה... אם היה לטנדר הישן שלי זה בהחלט היה משהו שברשימת הקניות שלי.
אסף.
שנוסעים בשטח? או רק בשבילים?
אסף.
תן איזה עדכון
איך הרכב בדיילי? ואיך עם ה MT64 ביום יום ובטיולים?
בדיוק נפתח מכרז נוסף של חברת חשמל וזו הזדמנות טובה לעדכן איך הולך עם האקזמפלר הזה
מאז העדכון האחרון הותקן מיגון Rival 7 חלקים - עשה רושם טוב מאוד מההתחלה והוכיח את עצמו פעם או פעמיים כשחטף מכה במקום מערכות הרכב.
ה- MT64 הייתה בחירה נבונה. בשטח עושה אחלה עבודה גם בנסיעה מהירה יחסית (יצא לי על החולות הרטובים ומהודקים של צאלים בדרך למפגש) וגם בשטח טכני יותר.
הנסיעה היום יומית נוחה מאוד על הכביש, אפילו יותר מאשר עם הספורטאז׳ 2023 שיש לנו היום בבית. ההיילקס לא רחוקה בהתמודדות עם כבישים משובשים מסיטרואן C4 Picasso שהייתה לי עד לפני כמה חודשים והייתה פשוט חלום בהיבט הזה, בטח כשמעמיסים אותה בעוד קצת משקל בארגז + נוסעים ברכב.
עברנו יחד כמעט 10,000 ק״מ, יותר ממה שציפיתי כי היו הרבה נסיעות למילואים.
התקלה היחידה שהייתה עד כה זה נזילת שמן מנוע בגלל ישיבה בבורג הריקון - הוחלפה אחר כבוד והבעיה נפתרה. ממש אתמול גם עשיתי טיפול ראשון אחרי יישור הקו. הכל פיקס, מוחלף או נבדק מה שצריך לפי הספר ובינתיים, טפו טפו, אין תלונות.
הרכב בדיילי ממש סבבה, הרבה יותר טוב ממה שחשבתי.
מלא מקום לשלושה ילדים מאחורה, אחד מהם עם כסא-בוסטר בגובה מלא.
מזגן מקפיא או מחמם במהירות ואין תלונות מקדימה או מאחורה.
למרות שזה הדגם הלא מאובזר, הקבינה עצמה מרגישה כמו רכב פרטי מודרני יחסית, בטח אחרי ששידרגתי את המולטימדיה ואת הרמקולים (וגם באתי מסיטרואן 2016, ככה שזה לא מרגיש ירידה ברמה). אני גם מתייחס אליה כמו לרכב פרטי מבחינת ניקיון וסדר - כמובן שזה תורם להרגשה.
הדבר היחיד שפחות נוח לי כרגע זה שהארגז לא מתפקד כבגאז׳ יום יומי (בין היתר בגלל הדלת שנפתחת הצידה) ובגלל שהסידור הפנימי עדיין לא מי יודע מה - ואז משטח ההטענה הקרוב אליי כשאני כבר פותח את הדלת לא באמת פנוי לי.
אני מחפש פתרון לקומה עליונה בתוך הארגז שבה אפשר לשים שקי שינה, אוהלים ופריטים לא כבדים במיוחד וישאיר לי את רצפת מרכז הארגז פנויה.
מתלבט בין מתיחה מהתקרה של רשת מסיבית כמו זאת: https://davinciworkshop.co.il/produc...xoCp-cQAvD_BwE
לבין ללכת לאיזשהו מסגר ולעשות מדף מתכת (משהו בסגנון הזה אבל עם עומק משמעותי יותר, או כמו מה שכבר הגיע עם הרכב מחברת חשמל אבל לכל האורך - מצרף תמונה).
https://extremeoffroad.co.il/product...EaAhOyEALw_wcB
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...0e4af1dd8e.jpg
Sent from my iPhone using Tapatalk
אצלי עשיתי מדף עץ, אבל גם יש לי פתחים בצדדים עם תאים סגןרים, עליהם התלבשתי.מתחת למדף חיברתי זוג פרופילים מאלומיניום שמהווים מסילה לשולחן מתקפל.
את הדלת הנפתחת הצידה אני מעדיף על הדלתות של הטנדרים, כך את קרוב יותר ומגיע עמוק יותר לתא מטען.
עיניי שולחן מתקפל מהדלת יותר נוח ושימושי.
אם תרצה אעלה תמונה שלו גם.קובץ מצורף 150375קובץ מצורף 150376קובץ מצורף 150377קובץ מצורף 150378
Sent from my SM-S721B using Tapatalk
דלת צד שחף לארגז זה פיצר סופר שימושי, אני ממליץ בחום לשקול להוסיף כאלו בעבודה עצמית או לחפש ארגז כזה מפירוק.
בהצלחה
Sent from my CPH2465 using Tapatalk